és figy ha én most gyári idomokat rendelek honda kereskedésből.. akkor az ugyan olyan jó passzos minőségű lessz mint az eredeti? ugyértem pl illesztéseknél jól fognak passzolni?
Ez úgy lehetséges, ahogy írtam. Az alváz és a motor már 2001 ben meg volt. Az első felni egy esetleges utángyártott alkatrész lehet. A pannoniák gyártása is 1975 ben befejeződött, de alkatrészeket még plusz két évig gyárottak. Lehet, hogy az első felnijével még a gyárban valami lett, meo vizsgálat során kiderült hogy anyaghiba stb-stb. Az alvázszám alapján meg biztos hogy 2001et fog kihozni akármilyen gép, mivel ahogy említettem 2001ig gyártottak hivatalosan nsr-t.
amint nálam lessz a moci lefényképezem! most Honda szervízbe van! de am alváz szám alapján 2001et dobodd ki hondába! szal én nemtudom hogy van de hogy őszinte legyek jókora ívbe leszarom! 1-2 év ide vagy oda..
na az zsír. Hát am te tudod hogy mennyi kár lett a motorban, mennyiért tudod saját magad megcsinálni olcsón, ismerősökkel, ajánlással így úgy. Ha kevesebb mint 150 akkor elfogadnám, ha nem akkor marad a pereskedés...
Nem tudom mennyire tudtok angolul: Although it is a common mistake to believe the NSR continued production until 2003. This is not the case as they ceased production in 2001 but had leftover stock until 2003/4.
Ha esetleg nem menne lefordítanám: Habár az egy gyakori hiba azt hinni, hogy az nsreket 2003-ig gyárották. Ez nem igaz, mert 2001ben beszüntették a gyártást, de 2003/4 hónapig maradtak hátra készletek.
Egyszóval nincs és nem is volt 2001 után gyártott NSR.
Elfogadtam, mivel nem akartam Honda szalonban csináltatni, amit a biztosító úgysem fizet ki teljes egészében, csak egy bizonyos százalékában. A többit meg úgyis a tulaj fizeti, már amennyiben meg akarja szalonban csináltatni. De amennyire én tudom idén már nincs is ilyen hogy kiajánlott összeg, csak szakszervizben lehet a motorokat csináltatni. Persze az meg jó zsebbenyúlósan kéri el az árát.
érekes mert nekem az első felnibe 2002es dátum van.. és ugyebár motort csak utána rakták össze! szal eleve nem lehet 2001es! ja és gyári a felni nem lett cserélve!
írtam nem, hogy elég bizonytalan minden. :( Már legalább a netem visszatért. Végeredményben kéne minden, csak sajnos ez az autó dolog ez korántsem olyan kiszámítható, mint ahogy hittem... Szóval szerintem állapodjunk meg abban, hogy tárgytalan, mert nem tudom, hogy hány vakriasztáson kéne még átesned, hogy egyszer el is tudjak menni, megnézni a cumókat...
Üdv. Lenne egy olyan kérdésem ,hogy hova adtad el a JC20 -at?! Van egy olyan érzésem, hogy nálam van! Mivel ma elkezdtem csiszolni a szar festéket amit ráfújtak, és olyan replika volt alatta ami az adatlapodon található!
Nem tudom ki van még itt a fórumon a régiek közül, de akik vannak és emlékeznek rám, nekik üzenem, hogy még most sem zárták le az ügyemet. Február 2-án lesz a köv tárgyalás. Már nem is merem remélni hogy esetleg vége legyen.
Ha esetleg nem menne lefordítanám: Habár az egy gyakori hiba azt hinni, hogy az nsreket 2003-ig gyárották. Ez nem igaz, mert 2001ben beszüntették a gyártást, de 2003/4 hónapig maradtak hátra készletek.
Egyszóval nincs és nem is volt 2001 után gyártott NSR.
B_ricsi te a múltkor említettél nekem jc22-hez gyújtáskapcsolót aból lesz valami? Mert engem érdekelne!