Detonálni rendszerint 3 okból szokott egy motor.
-szegény keverék
-helytelen gyujtásidőpont
-nem megfelelő gyertya
ez persze, feltételezi, hogya motorban minden más rendbenvan, ha nem, akkormég sokegyéb okból is detonálhat, pl azért, mert az égéstér nem megfelelő geometriáju, de még számtalan egyéb ok lehetséges egy átalakított motornál
Háát ezt erősen kétlem...
Mióta egységes jogosítványkategória van az EU-ba - és ez tuti 2000 előtt bevezetett szabályozás - azóta ott is 11 kW a határ..
jah és gyári állapotábam is dugo sérülés miatt került rá fel a polini szett de akkor gyürü törése volt most kilyukadt a dugo és felkente a henger falálr az alut
Nah a gyujtás elektronika témát lezártuk:D nah dobok fel én 1 et dug lyukadás:D 160 as polini nsr ful jol tudta a 160 at szer csak dugo lyukad gyertya gyári NGK BR9ECS van katalogusom szal tudom és mégis, 1 bontos azt állitja h a gyujtásbox nem huzza az elögyujtást elégé ezért lyukad a dugo az én verziom a kicsi káros tér(szar a polini szet és állat a pilóta) és ettöl a szuró láng kifullya a dugot nah itt legyetek okosak nekem van igazam vagy a bontos kolegának?
hali.bocs, hogy igy eltuntem,de tegnap este behalt a net, igy kenytelen voltam venni egy 50megas mobilnetet. ezen a hetvegen biztosan nem tudunk menni,mert nem lesz ifthon az auto. hogy jovo het veven ni leez azt nem tudom. es nem is igervetek inkqabb mert ez a hetvege is biztosnak tunt aztan latod...amit meg aarnak venni azt add el a tobbiben meg majd megallapodunk ha sikerul egyaltalan elmenem. (bocsi a hibakert kicsik a betuk)
Stephen :) Folytatlan a 572 is. Csak annyi h a 626 A folytatlan Francia NSR ekböl származik. Az 572 meg a folytatlan Angol nsr ekböl származik ennyi a külömbség... Folytatlan mind a 2
Én is az Ő számlapmintáját használom .(Köszönet neki érte). Viszont ha sok felesleges szereléstől meg akarod óvni magad akkor nem a magad által nyomtatottal szerelsz. Semmi perc alatt (Jó tintasugarasnál kb 2-2,5 hét, a lézernél talán 4 hét )kifakul.
Az igazi megoldás pendrive és egy dekorműhely, hőeljárásos nyomtatással szinte örök ezzel készítik a kültéri matricákat - posztereket. Nekem 3 db-ot csináltak 900 ft -ért. Ez volt benne egész évben és semmit nem fakult
-szegény keverék
-helytelen gyujtásidőpont
-nem megfelelő gyertya
ez persze, feltételezi, hogya motorban minden más rendbenvan, ha nem, akkormég sokegyéb okból is detonálhat, pl azért, mert az égéstér nem megfelelő geometriáju, de még számtalan egyéb ok lehetséges egy átalakított motornál