Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te és az a totálkáros nsr 50esként volt használva?
Hali

Még mindig eladó körlámpás nsr alkatrészek (apróságok, idomok, felnik, blokk NINCS) Idombol már csak fejidom van azt hiszem. Kicsi pénzért mivel válság van.

Valamint eladó lenne még egy Probiker Traveller túra csizma 45ös méretben. Érdeklődés esetén küldök képet.
Hát igazándiból nem tudom mi kéne írd le hogy mi van aztán mondom
jó tudom, de akkor meddig töltsem? már 30 perce van fent.
szia polgárpeti! van még pár dolog.... mi kéne?
15 perc alatt még egy mobil sem töltődik fel, nemhogy egy motor akkumulátora baszki.
az jó hogy az aksit töltöm, és pezseg a zselé benne?
meg hogy 2 A ról indul, és nem felfelé megy hanem vissza felé?
valahogy nekem ez nem tetszik.
de kb mennyit töltsem? olyan 15 percet volt fent töltőn.
"töltöttem rajta egy kicsit" Talán fel kellene tölteni rendesen,nem tönkretenni kis töltögetéssel. Na meg egy gyertya takarítást is csinálhatsz..
tód be
nekem az istenért nem akar beindulni. az aksim már annyira tropára van, töltöttem rajta egy kicsit. önindítóztam tekert rajta párat, aztán leis merült még mielőtt beindult volna.
nemtom hogy a rákba indítsam be. szerinted?
Tegnap sikerült beindítani a mocit is Veszi a fordulatot rendesen
Már csak a műszerfalam van meg! Ha érdekel valakit 8000 FT és JC20 :) Igény esetén spirállal.
Helló hondafever!
láttam adatlapodon hogy volt egy törött géped. Olyan kérdésem lenne hogy abból a mociból már alkatrészed nincs?
néztem a videóidat, és nem tom szerintem az enyém nem megy azért ilyen jól, hasonló de szerintem azért a tiéd jobban megy. de így nem nagyon lehet eldönteni. meg már nemis emlékszem milyen egyáltalán olyan régen mentem vele ezmiatt a buzi időjárás miatt.
mongyuk lehet ezért nem menne alattam is annyit, mert én vok olyan 72-73 kg, akitől vettem meg kb lehet olyan 50. így mongyuk már lehetséges hogy alatta ment annyit.
bár mongyuk énis kétlem hogy alattam menne annyit, de szerintem ilyen 160 azért bőven belefér. de télleg nem tom.
de most ha rakok rá olyan áttételt hogy 14/36 azzal elképzelhető lenne ez a sebesség?
meg hosszú
de az akkor jó egyenes úton volt
nos. felőlem gurulhatunk majd egyszer. én Komáromban élek. nemtom milyen messze van tőled. az áttételezésem pedig nem annyi amit írtál hanem 13/35 ös. ja és persze énsem normál állapotra gondolok amikor a 170 et mondom hanem hogy rátapadok a tankra mint állat. úgy enyém se hiszem hogy 150 nél többet menne.
de meg azt nem értem hogy miért engem basztattok, én mondtam hogy nem állt még módomban kipróbálni, ezért én azt mondom amit haver mondott hogy ő annyit ment. ki akartam én már próbálni, csak mint ahogy eztis leírtam még nem volt hol, mert azért ahoz elég hosszú útis kell gondolom. mert ilyen 140 et kilehet gond nélkül húzni 5. ben de amennyit én mentem vele max az 6. ban volt olyan 155 ha jól emlékszem de elfogyott az út. már meg nem tudom mondani mennyit pörgött.
mondom a 170 az ugy hogy friss dugoszett volt, nagyon be hasalva, és nagyon hosszú egyenes úton és 60kg súllyal
azért én megnéznék egy NSR125-t ami 170-et megy
igen,ujra 125 lett,180 már nem éppen előnyös állapotban volt
dugó közepe kezdet volna elcsöppenni,és szarrá volt égve
jó vétel volt!
am Hawyy, 180as után ismét 125ös lett?
passzolok
mióta megvan az autód kevesebbet találkozunk, így kevesebbet is mesélsz, de végülis mindegy. Majd valamikor megtudom én is :D A hangfal meg nálam is csak porosodik :1