Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát lehet hogy igazad van, én nem tudom mert nem én csináltam hanem előző tulaj, és neki sikerült, nem lett belőle baj vagy ilyesmi.
ja hogy csak az éleket! azt nem tudtam.
na kedden pótszemle lessz mocimra a hondánál Kiváncsi leszek mit fognak alkotni..
Helló.
Nem akarok beleszólni de mint festő, én nem ajánlom a "KROMOFÁGOT" semmi esetre sem. Léteznek egyéb festékoldó ill. maró anyagok. A Teknos cégnek vannak ebből a legjobbak. Az a baj a KROMIVAL, hogy nem tudod igazából semlegesíteni a maró hatást. Ha csak egy tühegyni is marad szétszed mindent. Én használtam Kórházi ill. orvosi cuccokon háááát.... még a sterilizálást is túlélte...
Hát igen, de én csak az íveket akarom... nem akarom a vázat újrafesteni :) azért kösz, de ismerem a fágot..
ha adhatok egy kis segítséget. KROMOFÁG. de télleg mondta a srác akié volt és aki csinálta hogy először leszedte azzal, aztán utánna polírozta.
nem bántanak a suliban, meg otthon se. csak nem szeretem ha valaki így beszél velem, aztán amint ilyet hallok már ideges is leszek aztán hát ez lessz belőle. utánna már rájöttem csak hát először írtam és utánna gondolkoztam
hát akko miért nem úgy írod.
az jóóó.
köszönöm.
de hogyhogy most volt a 10. nap? ezt nem vágom. hát 2 héttel ezelőtt kedden adták fel elméletileg. akkor ez már a 13-13. nap.
de mind 1 az a lényeg hogy megjött végre.
én biztos nem kötöttem volna bele...
tán nemteccik ?XD
: )
Ha jól emlékszem nem ilyen idomokban állapodtunk meg :D
Most jut eszembe! Vannak még a pincében elbontott nsr maradványok, és még van egy váz. Na majd azon gyakorolok!
Még lesz vele meló
Just, Mindjárt hozza a barátnőm az idomokat, csinálok képet
egyik motorom se aluvázas szerencsére!
Csináld 4 órán keresztül, mást fogsz mondani :D
he-he :D
azt azthittem vizpapírral kell, nem kézzel
:D nem úgy értettem bazz XD neked már kész a vázad és nem kell véresre csiszolnod a kezed
Hallod téged bántanak a suliban vagy vernek otthon? értsed már a poént baszki
Igen, megérkezett!
Tegnap néztem, hogy kb 7-10 nap mire megérkezik. Pont ma van a 10.dik nap.
Holnap reggel adom fel. Sztem hétfőre ér oda.
mi a fasz van bazmeg? hülye vagy?
szóltam én hozzád valami rossz szót?
csak nem megérkezett? csoda történt volna?
Jah, elég sok van