Helló.
Nem akarok beleszólni de mint festő, én nem ajánlom a "KROMOFÁGOT" semmi esetre sem. Léteznek egyéb festékoldó ill. maró anyagok. A Teknos cégnek vannak ebből a legjobbak. Az a baj a KROMIVAL, hogy nem tudod igazából semlegesíteni a maró hatást. Ha csak egy tühegyni is marad szétszed mindent. Én használtam Kórházi ill. orvosi cuccokon háááát.... még a sterilizálást is túlélte...
nem bántanak a suliban, meg otthon se. csak nem szeretem ha valaki így beszél velem, aztán amint ilyet hallok már ideges is leszek aztán hát ez lessz belőle. utánna már rájöttem csak hát először írtam és utánna gondolkoztam
az jóóó.
köszönöm.
de hogyhogy most volt a 10. nap? ezt nem vágom. hát 2 héttel ezelőtt kedden adták fel elméletileg. akkor ez már a 13-13. nap.
de mind 1 az a lényeg hogy megjött végre.
Nem akarok beleszólni de mint festő, én nem ajánlom a "KROMOFÁGOT" semmi esetre sem. Léteznek egyéb festékoldó ill. maró anyagok. A Teknos cégnek vannak ebből a legjobbak. Az a baj a KROMIVAL, hogy nem tudod igazából semlegesíteni a maró hatást. Ha csak egy tühegyni is marad szétszed mindent. Én használtam Kórházi ill. orvosi cuccokon háááát.... még a sterilizálást is túlélte...
köszönöm.
de hogyhogy most volt a 10. nap? ezt nem vágom. hát 2 héttel ezelőtt kedden adták fel elméletileg. akkor ez már a 13-13. nap.
de mind 1 az a lényeg hogy megjött végre.
Ha jól emlékszem nem ilyen idomokban állapodtunk meg :D
Just, Mindjárt hozza a barátnőm az idomokat, csinálok képet
Tegnap néztem, hogy kb 7-10 nap mire megérkezik. Pont ma van a 10.dik nap.
Holnap reggel adom fel. Sztem hétfőre ér oda.
szóltam én hozzád valami rossz szót?