Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a power motor, az elektronika a légszűrő mögött van. De nem olyan nehéz sztem megtalálni ezeket a motorban...
Sziasztok!

Nincs valakinek eladó hátsó lámpája NSR 125-höz?
A két kerek lámpa érdekelne.
jah telo szám 06 70 262 60 46
üdv mindenkinek valakit nemérdekel jó állapotu nsr fötengely? a hajtókar még a gyári benne és nem lóg semmit! beszerelhetö minden tipusu nsr be egy hajtókar csere 20 25 ezerbe kerül 8 ért valakinek 1 gyári fötengö?
JC22-esen a power elektronikát megtalálod jobboldalt a tank alatt. Kerek és nyitás, csukás közben forog.
DE! 100 000 ért adok :D:D
sziaztok nem tud valaki idomot kompleten honda nsr125 feteszekegy képet
Jah és Izsáktól nem messze!
Nálunk kint van a garázsba.
Celldömölktől északra 3-4 km-re
JC22 röl lenneszó am :D
Helltok, valaki eltudná nekem mondani, úgy Körülberülre.... Hogy hol van (Mi mellet, mi közelében) A power és a gyujtás elektronika.. valaki pls irja le nagyon fontos lenne
szevasztok!az érdekelne mennyiért lehet kapni nsr-hez (jc22 97)
idomokat,ill merre.nézegettem a neten de szinte lehetlen találni
akkor jó. annak örülök.
már naon várom.
jövő hét péntek délután vagy szombaton napközben. (22-23)
Just, Mi a helyzet? Valami konkrétabb időpont?
ja és most megy az anyázás a bankkal, hogy lökje szépen át a lóvét, de még nem jutottak semmire
Hát elég érdekes a történet, mert nagy nehezen a biztosító(kb 6-7 hónap után) kiköhögött 650e-et, de mivel hiteles a motor, így a banknak utalta a gubát. A bank meg úgy döntött hogy megtartaná az összeget, maradna a törlesztő mérete, csak jelentősen lecsökkenne a futamidő. Így már tök rövid időn belül ki lenne fizetve a motor, csak mire lejár a hitel, a garázsban ott áll egy roncs lassan egy éve amire kb annyit kéne költeni mint amennyibe került eredetileg.
fasza a cső, kibontottam, mert átcsomagolom borítékba hogy kevesebb legyen a posta(mert dobozban jött)
és amugy mi lett az f4-el? mennyit füzetett bizti?
de tegyük fel nekem megálapítanak 600ezer kárt Akkor hány %-át állja a biztosító? gondolom nem 100%-ot
ismerve az új alkatrészek árát, nem csoda... én is 220 ba vettem a motort, és majd' 100 ezer volt a hengerszett... :D
figy nem bontottad ki véletlenül?
ha igen akkor milyen?
(a fékcső)
Az egyik haver megzúzta a motorját(CBR600F4), aztán 1.100.000 kárt állapítottak meg a hondáéknál. Ez azért érdekes, mert 900e-ért vette