Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A.J amikor én összeraktam nemvolt törött gyári volt csak a fénye nem most vagy utána törték össze és rakták össze vagy lehet h nem ez a moci csak ijen telibefekete macsakalámpás nemsok van mondom akkor ful gyári volt a faridom sejemfényü fekete? és eltér a többitöl 1 picit? mert ha igen akkor ez az
Fojtott lehet, folytott már kevésbé... :) Amúgy ilyenről még nem hallottam, ilyeneket nem a 11 kW-osakba raktak?
Kisbali, És GezaR véleményének ellentmondva... Power elektronikád LEHET folytott ... Elmondom miben külömbözik.
Folytott Power elektronikára ezvan irva: TV124 (ez annyit tesz a powered csak 70% osan nyit... (Nem emeli fel teljesen a power nyelveket(kséeket)
Folytatlan Power elektronika a TV78 !
Ez már mindent tud :)
Akkor jól gondoltam, hogy az enyémen pöppet nagyobb van.
Az NSR hátsó gumimérete gyárilag 130/60?
Egy-két apróság volt....gondolom eléggé össze lehetett törve, mert látszik rajta, ha te raktad össze akkor biztos tudod mi történt vele.
Nem volt gyári műszeregysége csak egy visszajelző nélküli, kilométeróra spirál no, kuplung bowden meg ki volt nyúlva.
Jah és a vezetékek meg a kormány útjában voltak....asszem ennyi....amúgy fasza kisgép, szeretem.
Már rendszám is van rajta
hopszi elirtam:D A.J NSR RE JÁRT ERRE NEM SZOLOVERO-É bocsi elirtam:D szal A.J te reklamálhatsz
bát az akksi még jo volt:D te mikor vetted? mert erre fele nyár elején volt a gép
szolvero a te fekete nsr ed én raktam össze:D muhahhaaaa ha baja van lehet anyázni:D am nem tölem vetted hanem 1ik ismerösmtöl és én voltam a szerelö akkoriban nagyon patika kis gép volt most mi van vele?:D
Amúgy van itt rajtam kívül olyan aki rendszám nélkül nyomja ?
Hál istennek motorikusan ez se rossz, csak vannak apróságok...hiányzik egy-két idom, szakadt ülés, na meg a lámpa se volt olcsó.
ugyértem, nem volt benne desztillált viz
Akkor tudom mi a baj Nekem egy üres akksit adtak a motor mellé..
Nekem most kopp-kopp nincs bajom vele -meg még úgy nem is volt-, mondjuk ezeknél a motoroknál senki nem adja írásba, hogy nem akad keresztbe 100km után... Az előző mocimmal megszívtam (Aprilia RX 125), így most full gyári gépet akartam. Nem egy rakéta, de legalább üzembiztos
meddig szabad pörgetni ezeket a 125 nsr-eket hány ezres fordulatig?
Mikor motort kerestem néztem a tiéded is.
Lehet azzal nem lenne ennyi dolog mint az enyémmel
A Te gépedet láttam a hirdetések között? Az érdekelne, h amíg hirdettem, csak az enyémet nem akarta elvinni senki?

Üdv: P
Asszem vettem párX olyat, nem rossz olaj, de hidegen nagyon szeret füstölni.
Hali....

Nekem is ugyanez hol az első lámpámmal.
Plexi volt meg ronda is, aztán jött a műszaki.
Karasnánál vettem új lámpát. 36-38e pénz volt kb.
lámpa búra meg foncsor volt így egyben, a vezetéket külön lehet venni jó pénzért.
Power az nehezen lehet fojtott, akkor nem nyit ha még túl hideg a moci (csak dadog a motor powernyitás körül), lehet xar gyertya miatt is, illetve ha kevés nafta van az akksiba.
Just, Remélem pénteken jöttök !
Én még megvárom amíg újra össze nem rakom a gépet. Új bovdenek, normális olaj, új gyertya, stb... . Aztán kíváncsi leszek mit produkál a GÉP .
Hali látom itt sok mindenki irja a powert egyiksem fojtott tudtommal max rossz tud lenni 1 power(volt már 1 pár nsr em) ha valakinek kellene van motorom és elektronikám 1ütt eladó olcsért
SZvazy
kistoth19@freemail.hu
irjál ide 1 mailt és képel válaszolok üdv