hello lenne 1 kérdésem nekem van ns125r-em meg a kocka lámpás es szeretnem 1 kicsit furgebbe tenni nem lenne valakinek valami kevesbe drága tuning alaktresze hozá
Nekem meg olyan kérédsem van ,hogy középen tényleg be kell ugrani egy pontba a kormánynak ? mert nekem tök természetesen bekoccan középen. Vagy esetleg már cserés a csapágy?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az normális-e?
Hogy a kormányt teljesen elfordítva....a tank és a markolat közé a kisujjam se fér be!
Pedig ütközési pontok a helyükön vannak.
Vagy a markolatok szögén lehet állítani?
Azt nem tudom hogy eltér-e a többitől mert nem sokat láttam eddig.
De sztem ez az amire gondolsz mert a Diósdi srác akitől vettem, mintha azt mondta volna hogy Kistarcsáról való.
(te is ezt mondtad igaz?)
Nekem ilyen hátsógumim van..... Hát én megvagyok vele elégedve. Nagyon Jó a tapadása. És ahogy vesszük sokáig is birja beletettem már 6 ezer km ert... és még szinte újj. Én megvok vele elégedve :P
Én most csak a macskalámpásokrol beszélek... :)
Igen az előzző szériákba leeht h nincsen folytott.
Mert msotis pl abbol adják nekem az elektronikát.
Am igen lehet h a 11kw osoknál alkalmaznak ezt nemtudom... annyit tudok ,hogy folytott lehet :)
és az adatlapodon irt 36 ló az nsr re khm gyári nsr legjob estben28- 32 lovas raktam össze 150 es nsr jo csövel jo hengerrel fullosan az tudott 30 felett de csuklobol ment is 160 at
jah és power vita: az ujjabaknál alvászám mindent elárul régieknél meg nem találkoztam fojtatlannal ujjabaknál aminek igy kezdödik az alvázszáma zd jc 22 A az a fojtatlan olaszba kiadot verzio nkm zd jc 22 f alvázszámu macskalámpásom volt ez és ennek a kipujában volt is felesleg és van még pár ijen anno valaki linkelt be ide ijen táblázatot h mejik mit jelent de ez asszem a macsaklámpásokra és a radienekre vonatkozott
Am menyiért adnád Bács megyeinek egy kis kedvezmény?:)
Nem tudom h a jc20-é az méretbe különbözik a jc22-esnek a km órájától?
Hogy a kormányt teljesen elfordítva....a tank és a markolat közé a kisujjam se fér be!
Pedig ütközési pontok a helyükön vannak.
Vagy a markolatok szögén lehet állítani?
De sztem ez az amire gondolsz mert a Diósdi srác akitől vettem, mintha azt mondta volna hogy Kistarcsáról való.
(te is ezt mondtad igaz?)
ez annak szól aki keresett itt hátsó lámpát
Igen az előzző szériákba leeht h nincsen folytott.
Mert msotis pl abbol adják nekem az elektronikát.
Am igen lehet h a 11kw osoknál alkalmaznak ezt nemtudom... annyit tudok ,hogy folytott lehet :)