Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha azt csinálja mint nekem meg Szelveronak. Akkor nem az a baja h visszahül. Hanem baj van a Trafóddal vagy a CDI elektronikáddal. Mert 7000. fordulatnál 2 gyenge szikrád ad le és nincs elég erő. :)
A repsol compomention olajat ki használ? nincs valakinek tapasztalata az olajjal kapcsolatba mert ilyet vettem bele ezt ajánlották a boltba. Full szintetikus.
Ez nem gond. nekem is ezt csinálja énse tudtam miért .Álittólag azért van ez mert nem melegszik fel normálissan vagyis vissszahül.
Gyerekek! olyan kibaszott problémám van ,hogy. Pontosan melyik számú az a power elektronika ami folytott? Mert va negy sanda gyanúm ,hogy az enyém folytott! Az a gond hogy 7 000 nél néha ha olyanja van kinyit néha nem.. mitha leszbályzona 7000 nél.
Fepi... Amúgy a komplett láma alatt mit értessz ?
Foncsollal mindennel eggyüt ? vagy hogy ? :)
Az összes létező lehetőséget végigjártam én is. Ráadásul nekem műszakihoz kellett, tehát plexi nem is volt jó... Sajnos nekem nincs ötletem. Okosabbak hozzászólását én is szívesen veszem, hogy miképpen lehetne az ilyen problémákat orvosolni
Ahh :S
Hát az a baj rengeteg bontot végig néztem/jártam.. de sehol nemvolt :S:S De azért még próbálkozok.. Arrol nemtudtok valamit, hogy azt hallotam, hogy Hideg üvegböl kiöntik a formát... és levágják.... haver aztmondta lehetséges.. nemtudom h mi igaz belőlle. Szerintetek ?
Helló!
Ugyanilyen problémám volt. Sajnos lámpa búrát nem lehet hozzá kapni. Nekem sajnos egy megoldás maradt, én a Hondából rendeltem komplett lámpát... 40ezer körül volt a mutatvány tavaly nyár végén. Javaslom keress bontott lámpát, hátha lelsz "aprópénzért"
Hellosztok! :)
Felmerült egy probléma.... Szerenék tippeket kérni !
A motoromat ugy vettem, hogy kivolt törve a lámpabúra... és egy Plexi volt/van hellyete berakva a helyére....
Na de most engem ez idegesít... --Vagyis inkább nem tetszik...
Szerintetek: 1. honnan tudnák szerezni hozzá lámpaburát
2. Kivel... vagy mivel.... (Mijen mesterségü ember... ) Tudna csinálni nekem....? Lehetséges valahogy csináltatni valakivel ? :S
Adjatok pár tippet. Léci :)
Hello!
Mi az e-mail címed?
Power elektronikát a tank alatt találod, a karbi mögött. Rá van írva hogy TV-78 vagy TV-124. A CDI (gyújtáselektronika) meg az utaskapaszkodó alatt van, azon meg valami ilyesmi lesz: CI626
kérdezz bátran
Nekem is van hátsó lámpám, mindennel együtt. e-mail az adatlapomon
Hát nah :D
Valóban, bocsi. Ez fájt... :D
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy valaki szokott ebay-ról rendelni? Lehet hogy majd valamikor én is rendelnék és az lenne a kérdésem h valaki tud e nekem segíteni? Várom válaszokat
Gibson, Már megtaláltam. :) De azért elküldhettnéd... Jóljöhet még. :)
Megköszönném. :)
köszi hogy elkütted
okok már elküldtem 1988-1999 ig remélem segítettem van másik de az 97es nsr-é,de nem sokban különbözik
nekem kellene egy kapcsolási rajz, ha emilbe elküdnéd azt megköszönném
Aadams ha kell küldök NSR kapcsolási rajzot(minden benne van,blok,váz,elektronika,idomozás)illetve ha kell még vlakinek csak szoljon
Szvazy ez neked szolt.....
üdv nekem van jo állapotu hátsó lámpám kábellel mindenn fulloos ha érdekel irj vagy hivj it a számom 06 70 262 60 46
Sziasztok valakinek nincs eladó jc22-es mocira km órája eladó?
Okés, azt emgtaláltam, köszi RICSI. És a Gyujtás elektronika? :D