Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked is lehet szabadidőd, az is biztos :D
Igen, de nyár még odébb van :D Majd a másik vázat is megcsinálom..
akkor viszont ezt a vázat hiába csiszolod, mert a papírokhoz tartozik egy váz és egy motorszám. szóval érted.. Vagy hogy akarod megoldani?
Úgyis lesz enyhülés, akkor összefuthatunk valahol!
alakul a váz
Nem rendszámos :) Majd nyáron! :) Nincsenek papírjai, de szeretnék venni egy szar jc20-ast aminek megvannak az okmányai, és átszerelem a cuccokat...tudom..nem ér annyit, de szeretem a motort :D
Ha jobb idő lessz akkor találkozhatnánk valahol
Meg én megszeretném nézni mindenképp a Pintér műveket valamikor csak legyen jó idő Amúgy rendszámos a mocid?
Adamomester: Te meg kabbe
Ha valaki netán polírozni szeretné a vázát, jelentem NE TEGYE :D:D:D ma véresre csiszoltam az ujjaim.
most már rájöttem. ugye az volt odaírva hogy a szállítás 7-10 nap között.
na most megfejtettem az nem a szállítás hanem a késés.
Az már olyan sokszor megbukott.
Sose lett belőle semmi.
meg lécci vidd el az enyémet is, mond nekik, hogy te egyszerre 2 mocival hajtassz :D
mielőtt elviszed verd szét valami husánggal
mert a fa..om kivolt már velük
na végre vihetem pótszemlére a mocit Kicsit keményebbre vettem a figurát a biztosítóval..
ja. kár. akkor majd talán jövő héten.
még 4-ig megjöhet, de akkor meg már nem tudom postáraadni
de még lehet rá esély hogy ma megjön?
még mindig semmi
kérlek mond azt hogy megjött a fékcső.
kérlek.
nekem a zselésről nincs jó véleményem, én sajnos megszívtam vele
Hát én a gyári akkumulátorát venném bele: YTX5L-BS, abból is zseléset, én Banner Bike Bull-t vettem az akkudiszkontnál, tél-nyár pöc-röf.. Ennyi..
http://www.akkudiszkont.hu/akk...
Mindig átmegyek Ágason, ha megyek a barátnőmhöz (Kecsói). Én egyszer voltam a Pintér műveknél, de abból sose elég!
Lehetne menni valamerre de am lehetne majd szervezni egy közös 125-ös gurulást ahova minden 125-ös tulajt hívnánk

szolvero am nem is lakunk egymástól messze kb 30Km valamikor gurulhatnánk egyet Jah egyébként már régóta megszeretném nézni a Keceli pintér műveket (ez egy katonai hadtörténeti kiállítás) nagyon klassz aszt mondják
Felveszlek Msn-re:)