Balancer alatt, ha a balansztengelyt érted, lényegében a rezgések "elnyelése" (nagy idézőjelben értve az elnyelése!) a célja. Ha rosszul van összerakva már 5E-es fordulat körül leesel a mociról, úgy rezeg...
Még egy kérdés! Milyen akkut ajánlotok a gépbe? Sose volt még zárt rendszerűm, mit tud? Jelenleg egy "kaka" Bosch van benne 12/4A de ez már meg sem tekeri :)
NAA Leszedtem a burkolatot, láss csodát, 1 zöld tömítés volt alatta, egy csepp olaj sem volt, bár nemtudom ez a balanszer mi célt szolgál, valaki leírhatná! de mindent rendben találtam se kosz se olaj se semmi! de a központosító tüske rohadtul berohadt! :) kicsit megtakarítottam ... És a F-betű a helyén van/volt :)
Tudtommal NSR soha azaz soha nem gyártottak fojtott gyújtás elektronikával. Az egyetlen motor amiről tudom, hogy ilyen is volt, azaz RS (bár abban marha 1Xűen kiiktatható).
remélem akkor már télleg megjön.
így akkor már esély sincs rá hogy hétvégére ideérjen. kár, nagy kár.
mint a szakik mondják nem tudnak ilyenről, de ha volt is, az kiderülne a tipuszámból
a_nsr_125_r-3439992
még nem szóltak otthonról hogy jött volna valami
fékcső még mindig nem jött meg?
én meg még abban a hitben voltam hét elején hogy csütörtökön még felis tudom rakni, de ezek szerint örülhetek ha hétvégén megtom csinálni.