Azóta tudom hogy ilyet nem illik csinálni. Kellett rá egy új lendkerék, aztán azóta több mint 10e km-t tettünk bele(ékvágás nélkül ).
Most viszont sajnos az öcsém lerúgta róla a berúgót tengelyestül, szóval a probléma nem kicsi
Hellosztokk, macskalámpás nsr-hez keresnék Folytatlan gyujtáás elektronikát, ha valaki tud, vagy van neki, az léci irjon vagy vegyen fel msn re--- -Dj.szabo94kukachotmail.com (ezazmsnis )
Az azért kellemes. Nálam most egy igencsak hasonlóan járt RS van, csak ennek nem csak a lendkereke a szar, hanem a főtengelyét is hazavágták a szakértő gazdák.
végül nem azt írtam le amit akartam...
a kúp tartja normál esetben, de amikor már valaki kidörzsöli a lendkerék felületét(igen ez én voltam.... ), mert a ráfolyt víztől megrozsdásodott, utána már csak a csapágyrögzítő meg egy fasza ék tartja a helyén!
Mondtam már... ha valami gubanc a a jeladóval tekercsel elektronikával stb. és elmászik a szikra időzítése nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, és télleg nem az ék tartja hanem a kúpra szorul rá, az ék azért van hogy jól rakd össze
de bizony hál' istennek már csak egy szimóm van(azt sem én vettem, csak én tárolom és használom), de sajnos az sem működik. A töröttet elvitték 10 ért, örültem neki, mert nekem csak púp volt a hátamon az öreg kis S50 -es, és nem is kapta meg a törődést, ami kellett volna neki.
hidd el kérlek, ebben most hótbiztos vagyok. Ahol az ék tartja a lendkereket, ott már rég rossz. Azért vagyok ebben ilyen biztos, mert nekem ezt emzoli mondta, és amit ő nekem mond, (ha sikerül felfognom és megjegyeznem) az megdönthetetlen.
na ezt megint megcáfolom!
van neked is szimód, ugye?(nemis egy)
voltál már olyan helyzetben hogy egy héten belül 3X elvágta az éket(de olyan is volt hogy egy nap többször)?
Bár most hogy így belegondolok
Hogyha esetleg már a lendkerék kezdeni elvágni az éket, akkor ott abban az ablakban lehet mutatkozna némi eltérés. Ami elég valószínűtlen, mert akkora baszom éket mint amekkorát az nsr-be tettek a jappók tuti nem keni el.
Most viszont sajnos az öcsém lerúgta róla a berúgót tengelyestül, szóval a probléma nem kicsi
06-706118687
a kúp tartja normál esetben, de amikor már valaki kidörzsöli a lendkerék felületét(igen ez én voltam.... ), mert a ráfolyt víztől megrozsdásodott, utána már csak a csapágyrögzítő meg egy fasza ék tartja a helyén!
van neked is szimód, ugye?(nemis egy)
voltál már olyan helyzetben hogy egy héten belül 3X elvágta az éket(de olyan is volt hogy egy nap többször)?
Ezt az állításomat még mindig fenntartom!
Hogyha esetleg már a lendkerék kezdeni elvágni az éket, akkor ott abban az ablakban lehet mutatkozna némi eltérés. Ami elég valószínűtlen, mert akkora baszom éket mint amekkorát az nsr-be tettek a jappók tuti nem keni el.