Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÖREGEM. lekéstél. Pedig tényleg sajnálom ami történt a motoroddal, és 1000 bocs, de megvette egy srác az elöbb..
Hogyha jobban megnézzük a felfogatása sajna nem ugyan az A műszerfalat is kérdeztem nincs meg az se:S De az nsr-em viszont megvan Kell rá költeni még de am tetszik hát csak egy honda
Holnap délután felveszlek MSN -re. Veheted úgy, hogy meg van véve.m
hát, a lámpa, a fejidom, és az alsó idom. egyben. szerintem 7 000 Ft
a repedések alatt azt értem ,hogy van oylan hogy pl egyik helyen levan törve a pattent, kicsit foglalkozni kel vele.. de egyben van, azzal nincs gáz.
FACCA! És mennyi pénzbe kerül? Illetve pontosan mik elvihetők belőle? Amik nekem sérültek: Fejidom, hasidom, lámpatest, Nameg a kisebb repedések alatt mit értesz?
írtam mailt, msn-en nem egyszerűbb?
Huh, sikerült. Az volt a baj rossz helyen próbálkoztam kiszedni.
Szóval a tanulság mindenkinek: ne a bevágásnál próbáljátok kiszedni a teleszkóp szimmeringet rögzítő gyűrűt , hanem pont vele szemben, ha alányúltok és kipattintjátok a peremből, könnyen kijön....
Ok Just, minyá csinálok pár képet. bár a 2 alsó idom barátnőmnél van..
mert tél van és hideg
pőcrőf
sziaztok szakértőt keresek ,kőrlámpás honda nsr125-rő lenne szo nem tudom mi lehet a baj nyáron pőc-rőf és indul!télen meg bekel tolni,nemtudom hogy ezt miért csinálja ha valaki tud segiteni irjon
ezen meg van műszerfal: http://www.vatera.hu/honda_nsr...
Csak simán billents ki egy csavarhúzóval. Elég könnyedén ki kéne jönnie.
Srácok,
valaki segítsen már nekem. Teleszkóp szimmeringet szeretnék cserélni, kiöntöttem a régi olajat, alulról kiszedtem az imbusz csavart, leszedtem a porvédőt, na és itt kerültem bajba.
Az istennek se birom kiszedni azt a rohadék biztosítógyűrűt, ti azt mivel szoktátok kivenni?
Már szétcsesztem a kezem is, hiába ütöm meg hegyes csavarhúzóval, semmi... Olyan mint ha be lenne feszülve vagy nem tom.
Szia, nekem van egy felesleges.
Dobj egy mailt a prostreet kukac citromail.hu-ra.
hogy hogy eladod őket? Amúgy lehet, hogy érdekel. Képet tudsz róluk csinálni?
mennyi?
És vennék jc20 forgalmit!
Eladó nsr jc20 fejidom plexivel, első lámpa, alsó hasidom jobb-bal, hűtőrács előtti műanyag, kibaszott olcsón. az idomokon kisebb repedések.. Just nem érdekel ?
kőszőnőm a tipet
Hello keresek nsr hez power dobozt azt a feketét. Akinek van kérem jelezze.
szia nézd meg a waterát a multkor látám-km orát
Hát ilyen helyzetben hogyha jól megakarod csinálni és nem spórolsz akkor főtengely főtengely csapágyak erősített kuplung. De egy darabig elmegy a sima főtengellyel is:D

Valaki tud Honda nsr 125 -höz Km órát?