hali emberek. segítség kéne.
honda nsr 125 f mociról lenne szó.
azt szeretném kérdezni hogy ahűttővíz honnan a fenéből csöpöghet a kipufogóra.
mert bejött ez a hidegebb idő és elkezdett fojni a víz, nem vészes csak mindig egy pár csepp ráfolyika kipufogóra.
a multkor megcsináltam úgy hogy rányomtam azt a csövet ami a henger alján jön ki és nem folyott egész eddig.
de most újra fojik, pedig most melegebb van, és nem is nyúltam hozzá.
a víz az így lefolyik a a leömlö alatt valahogy ahol a kipufogó vége van, aztán rá az önindíttóra és úgy a kipufogra amin szépen áll a víz a hegesztésnél. és megőrjít.
mondom nem vészes de idegesíttő. utálom ha valami is folyik a a motorjaimból.
lecseréltem a vizet pár nappja, úgy tűnt hogy abbahagyta, de megint lecsöppent ma. mongyuk az még lehetséges hogy még a régi víz vagy nemtom.
köszönöm a segítséget.
Hát nekem, nem jött le az a burkolat, akárhogy húztam :D nade másik probléma, a hátsó lámpaba mennek ugy a vezetékek, meg ott van egy elosztás, van egy piros dugó 2 eres, egyik asszem pirosfehér-zöld ? kábel végén. Az hova megy ?:D vagy csak úgy van?
Az imbusz azért van, mert oda ha bevillogsz stroboszkóppal, egy F betűt kell lássál, és a gyújtás pontosságát tudod így megnézni (én így tudom) A burkot meg nyugodtan leszedheted, arra számíts, hogy nehezen fog lejönni, mert a csavarokon kívül a mágnes is tartani fogja.
És ha már leszeded, akkor nézd meg, hogy van -e ott olaj, mert ha van akkor a balanszer vagy a főtengely szimmeringjét is cserélni kell egy úttal.
le ne szedd mert falsot fog szívni a gyújtásalaplapod!
just amugy már most komplikáció van, de jót röhögtem, multhéten rendeltem a proxhoz gyűrű szettet, erre ma rámtelefonáltak, hogy nem tudnak gyűrűt szerezni, mert a prox abbahagyta a gyártását, erre mondom akkor mi az isten fognak gyártani fűnyírókat?
hajjátttok! :D A generátor felőli oldalon mért van egy imbusz csavar? mintha valami olaj csavar lenne, jaés azt a burkolatot leszedhetem nyugodtan ugye?
Hát érdekelne de ez a gyújtáskapcsoló a JC22-es nsr-é? mert nekem van hozzá a Jc20-asé de az nem jó más a felfogatása. Hát hogy menyiért azt meg igazándiból nem tudom. Te menyit gondoltál érte?
Képet meg majd rakok fel a gépről valamikor kispara
CSak még helyre rakom nagyjából:D
nekem nem tudnál ingyen a hondába benzint szerezni. milyen jó lenne céges honda.
nem kéne fizetni a benzinért. akkor állandóan motoroznék.
az lenne ám a szép élet.
csak hülyülök ám.
bocs hogy belepofáztam csak megtetszett aztán nem hagyhattam ki.
érte fogunk menni, csak még nem tudom, hogy mikor. (apám vinne, céges autóval, amibe ugye ingyen van a benzin, úgyhogy időt kell találni, amikor haza tudja hozni a kocsit)
Nem emlékszem hogy visszaírtam-e a tegnapi e-mail-edre(kicsit szétszórt vagyok mostanában), de a csőnek a héten ide kéne érnie.
Ha megvan értesítelek, onnantól kezdve kb 1 vagy max 2-t kell aludni és a kezedben van.
honda nsr 125 f mociról lenne szó.
azt szeretném kérdezni hogy ahűttővíz honnan a fenéből csöpöghet a kipufogóra.
mert bejött ez a hidegebb idő és elkezdett fojni a víz, nem vészes csak mindig egy pár csepp ráfolyika kipufogóra.
a multkor megcsináltam úgy hogy rányomtam azt a csövet ami a henger alján jön ki és nem folyott egész eddig.
de most újra fojik, pedig most melegebb van, és nem is nyúltam hozzá.
a víz az így lefolyik a a leömlö alatt valahogy ahol a kipufogó vége van, aztán rá az önindíttóra és úgy a kipufogra amin szépen áll a víz a hegesztésnél. és megőrjít.
mondom nem vészes de idegesíttő. utálom ha valami is folyik a a motorjaimból.
lecseréltem a vizet pár nappja, úgy tűnt hogy abbahagyta, de megint lecsöppent ma. mongyuk az még lehetséges hogy még a régi víz vagy nemtom.
köszönöm a segítséget.