Én úgy veszek motort, hogy viszek magammal valakit, aki lefoglalja az eladót, kérdezget tőle, szóvaltartja,had lökje a süket dumát, közben én zavartalanul megvizsgálom a motort.
VAgy 15-20 percig rendszerint el sem indítom, mert vagy eleve gány az egész, és felesleges elindítani, mert otthagyjuk, vagy, ha elsőre nem tűnik reménytelennek, akkor először váz, futómű, lötyögések, csöpögések ellenörzése, csillapítás iylesmi, ahogy az előbb leírtam. HA ezek szarok, el sem indítom, mert nem érdemes.
Ne ved dmeg az első motort, nézz meg többet, vigyél magaddal valakit, aki a konkrét tipust jól ismeri.
Kerekek egy nyomon futnak e, kerekek nem ütnek e, telók csillapatanak e, folynak e, blokk alja nem olajos e, 8-9 ezerről elcsukva a gázt csörömpöl e.
Idomok hátoldalán vannak e javítások, iylesmi.
(és eeeeeee:)
a fejed... az embereknek csontból van a fejük nem pedig cintányérból.
Ha csaj az jó hír azt könnyű megverni és elvenni tőle a motorját :D :D
mellesleg van egy moci 90 ért full olyan színű mint az enyém, de az e mailre nem válaszol a tulaj, felhívni meg lusta vagyok.
nem akarok én vele szarozni.ha gondolod, vidd el, de nálunk sincsen útban összeraktam és beraktam a szekrénybe. eltűnni nem fog. Max majd a szólnak itthon, hogy útban van, akkor megbeszéljük, hogy ki kéne valamit találni.
lol 15k? ha lenne annyim inkább teletankolnám a lancer-t. :D
ha gondolod csináld meg magadnak, használatra, és ha lesz pénzem és kell az erösitö kifizetem, ha meg nem kell, de működik akkor eladjuk. de ha nem akarod nem kell, most vedd ugy mintha a tied lenne, ha akarod javitsd meg magadnak ha nem akkor meg elhozom...
VAgy 15-20 percig rendszerint el sem indítom, mert vagy eleve gány az egész, és felesleges elindítani, mert otthagyjuk, vagy, ha elsőre nem tűnik reménytelennek, akkor először váz, futómű, lötyögések, csöpögések ellenörzése, csillapítás iylesmi, ahogy az előbb leírtam. HA ezek szarok, el sem indítom, mert nem érdemes.
Ne ved dmeg az első motort, nézz meg többet, vigyél magaddal valakit, aki a konkrét tipust jól ismeri.
Idomok hátoldalán vannak e javítások, iylesmi.
(és eeeeeee:)
Előre is köszöni: WP
390ért eladó ha érdekel az én nsr-em!
találkoztam már a hírdetéseddel! szép, az már biztos, de kicsit drágább mint amire én gondoltam...
azért thx
Fiat, Lada, Zastava.
melyik kell?
Nincs valakinek önindítója esetleg?
Kitt-Katt:)
:)
Ha csaj az jó hír azt könnyű megverni és elvenni tőle a motorját :D :D
mellesleg van egy moci 90 ért full olyan színű mint az enyém, de az e mailre nem válaszol a tulaj, felhívni meg lusta vagyok.
Mellesleg láttam ma egy csajét itt csepelen valami NSR szerű képződménynel.
ha gondolod csináld meg magadnak, használatra, és ha lesz pénzem és kell az erösitö kifizetem, ha meg nem kell, de működik akkor eladjuk. de ha nem akarod nem kell, most vedd ugy mintha a tied lenne, ha akarod javitsd meg magadnak ha nem akkor meg elhozom...