Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali még mindig eladó az nsr-em 420 e ha érdkeel valakit írjon és rakok fel képet mert gép újra lett rakva és még nem csináltam újakat.
nagyon szépen köszönöm!
Hali!
Igazad van, az még a régi. Azóta van szép gyári új szeme
olyan mintha be lenne esve a "szeme"
48,5x26x15mm, 48,5x27x17,9mm (7369242)
itt találsz komplett szettet
valaki tudna kormány csapágy méreteket mondani?
98-as nsr ről lenne szó!
A kép lemaradt
A sógoromnak van eladó 2001-es
sziasztok honnan tudhatom meg hogy hány kw os a motor?124ccm ennyit tudok róla .és még mindig eladó
HY!
Szeretnék venni egy Honda NSR 125 F-et.
De mindenkitől csak azthallom, h milyet, macskaszemlámpást vagy körlámpést vagy kockalámpásT?

Tudnátok nekem ezekről a gépekről képet betennni?

Köszönöm!
Szeva, nem kaptam tőled egy levelet sem...
Kattints itt a nevemre, és az eladó holmiknál megtalálod a hirdetésem ahol fenn vannak az elérhetőségeim. Ott van az e-mail címem és telefonszámom is.
akkor jelenkez és irj kűldtem űzit
sziaztok honda nsr125-92-93 macska lápáshoz keresk koplet idomot ha tud valaki irjon?
89 körüli
sziasztok !sos !nem tudom mikori az nsr em:):):)nem találom rajta a plakettet csak 1 olyat amin a súlya van és genre MTL3 type JC20 szerintetek?
Ezt értettem én is a hengerpalástban lévő eltéréseken, hogy más az ablakok mérete, a felömlők szöge, stb. Valahol van is róla egy ábrám
Szia,
nekem van minden. beszéljük meg emailben: prostreet kukac citromail pont hu
nem teljesen. Én már szívtam meg, mert a kuplungon és a víz meg olajpumpa fogaskerekein a fogazások a régi blokkokba ferdék, az újabbakba pedig merőlegesek a fogaskerékre. Sztem simán lehetnek még hasonló apró eltérések. De a henger a felfogatási pontokban ugyanaz, max a felömlők szögeiben, nagyságában bírok elképzelni különbségeket.
sziaztok tud valaki elado 92-93-évi honda nsr125-fékkart kuplungkart-első lábbtartokat kopleten-aki tud irjon
igen, bármit át lehet belőle pakolni
tehát akkor átlehet rakni egy j20-asról a hengert egy j22-esre ha jól értem?
Majdnem ugyanaz a blokk. A különbség csak a hengerpalásban van. De a cuccok a jc20-ról átpakolhatók a jc22-re(és fordítva is igaz).
De most tényleg ugyan az a blokk? Mert én most néztem egy nsr-t 95-ös évjárat. Arra kéne henger meg dugó és nemigazán vagyok tájékozott a hondába. Ezért kérném a segítséget
igen.ugyanaz a blokk!