Sziasztok olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a régi a kerek lámpás nsr-nek a blokja vagyis konkrétan a hengerje az jó lenne a macskalámpás nsr-ére? Írjatok fontos lenne
Sziasztok! Köszi hogy válaszoltatok .Tudom hogy 11kw nem 30 le. Csak azért kérdeztem hogy mit szól a 11 kw-hoz. Még egy kérdés: 50-es papírokkal érdemes vele járni vagy inkább legyen rendszámos?
Sziasztok! Gondolkodok az nsr 125 körül. Mit tudtok róla mondani milyen, drága mulatság ha vmi elromlik, sokszor romlik el?A rendőr mit szól a 30 le-höz, mikor a forgalmiba 11kw-van. Mennyire vannak széthajtva? Előre is köszi.
csapágyaknak, főtengőnek (hajtókarostul) patika állapotban kell hogy legyenek ha fel akarsz egyet rakni rá, és még akkor is extra megterhelés, ne érts félre nem esik szét 5 ezer kilométer alatt de ha valamelyik láncszem rossz nagy az esély az extra rövid élettartamra.
Kb.800-1000 km-enként 1 lityó full szintetikus olaj.
De ezt a rendőrnek nem kell tudnia és nem is foglalkzik vele mégha 22 is van bele írva.
e-mail:lajben@citromail.hu
amúgy mindegy
Igen olyan kell nekem.Mennyiért adod?
nekem amikor a 180 malossi volt rajta,szarrákopva végre nem dobott sokat,de nyomatékra mondhatni elég erős volt
ELADÓÓÓÓÓÓÓÓ