Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Vennék Honda Nsr 125 150 max 160000-ig. Nem kell üzemképesnek lennie csak az jó volna ha papírja lenne. Várom az ajánlatokat
szewa nekem van és pesti vagyok 21 ker 1500ért tied a relé
2,6 deci száranként
Srácok Honda NSR 125-nél mennyi olaj kell az első teleszkópokba? régi NSR '92 körüli :)
csak a jó öreg benzincsapos megoldás
2 lábtartó eladó
Helló nekem van de nem vok Pesti!
Sziasztok!
Macskalámpás NSR-hez kellene nekem egy indexrelé, lehetőleg Budapesten, akinek van. Ha nem tudok érte menni, posta is szóbajöhet.
Üdv!
nincs!
helló! azt szeretném megkérdezni, hogy a macskalámpás nsr-en van-e benzinszint jelző ,vagy lámpa?
faterom
nyilászárókkal foglalkozik: :D:D
ereszcsatorna sem kell? van ocón, és a felszerelést is ingyé vál-alom.
Jólvan, jó erős nálunk a födém.
(nem szakad rám:)

Atisrace generálozta egy haver nsr250 sp-jét, mindkét henger hüvelyes, Attis azt mondja, 10-12 ezret így is elmegy.
emzoli meg túl okos, nem köznénk való :D
nem tom túl sokat kérdezel!
250-es cr-re jólenne akármilyen nsr-henger is?
nsr hengere meg jó a régebbi cr ekre
nem osztok faszságot de részben igazam van...
végre egy,aki ért is hozzá,nem csak a faszságokat osztja.
mellékesen,én is azért maradtam a hüvely mellett,mivel cr-re 180.000 HUF-egy henger
Kijavítalak:
Régebben a gokartblokkok hengerei mind hüvelyesek voltak, pedig 20 körül forogtak már akkor is, hogy a modellmotorokról ne is beszéljünk.

Gyorsabban kopik, ez tény, és a hőleadása is rosszabb, ez is, ettől még használható.
Egy új henger(mint írjátok) 140 rugó, a hüvelyezés kb a feléből megvan, nyilván ennyiért nem lehet olyan jó, mint egy új.
lehet megy vele de akkor se olyan a hűttés elvezetése
erre is van ellenpélda,de nem szeretnék vitatkozni,mert én tudom,hogy már mennyit elment a cr-em..
és szerintem arra sem lehet mondani,hogy keveset forog
Kijavítalak.... a hüvelyezésre szoruló hengerek azok kukába valók pl 2t motornak a hengerét hüvelyezni hülyeség főleg ha nikozilos mert nem mtz mert az forog 5000 e ret azt szétesik e meg 11000 és más lesz a hőleadása de nyugottan lehet vele probálkozni valamennyit biztos elmegy és én inkább meg venném a gyárit 140 ért;)