Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alvázszám megteszi.
Ha HI JC 20 vagy 22 akkor honda italien mint pl nekem
Hali!Érdekelne,hogy miből lehet tudni,hogy olasz,vagy japán az NSRem(nincs papirom hozzá)?A motor egyépként 97es!A másik kérdés:miből tudom,hogy folytott-e!Nincs km spirálom,de a mortor érezhetően jól húz!Köszi előre is!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_11kw-34
56725

NSR eladó 11kw papír
há' majdnem : )
ghjk. De ha ennyire nincs mit kezdjél magaddal a szabadidődben, nekem van egy tippem :D
Neszívózzá, a ká meg a gé egymás mellett van!
tán ezért írtam oda a következő sort. Nade hamár itt vagyunk, akkor vennék tőled olajat, mert valami olyasmit írtál, hogy bármilyen olajjal ragasztani (rakasztani) egy motort. Nekem meg van pár idomom amire ráférne a ragasztás (rakasztás). Ha ez segít, Honda NSR125 öm van.
Egyébbként meg beszoptad:)

Ennek a játéknak az a lényege, hogy az ember szándékosan félreért dolgokat, vagy rosszul ír le valamit, és akkor a megtréfált ember megmagyarázza, hogy nem úgy van.

Ilyen pl a szivinfraktus. HA ezt leírod, valaki tutira elkezdi kijavítani, utána meg lehet nevetni:)
Csőrösi Koma Sándor Indiai zabigyereke
még jó, hogy pulyákat írtam, és nem pulykákat :D
De ki az a Paradi Csoma?:O
Hogy jön ide a pulyka?
Monynuk most lesz/volt hálaadás a hülyék paradicsomában..
a pulyákat ne keverd beléje, mer dicsak lesz.
XD
még aztmondja: dikk. mivagy te? pujaro shavo? :D RAJ
kötekszik a faszom dikk, csak bassza ma szemem ,mer eddig egy nómális mondatot nem láttam tőle, aztán érdekel, hogy miért nem tud írni. mittom én, lehet hogy nem is magyar az anyanyelve, vagy van valami betegsége, vagy akármi én aztán ééérdekeeeeel. Ja és csinájj gúgöl vév akkountot, mert sokkal jobb mint az msn, meghívhatod a haverjaid is, és akkor tudtok azon keresztül dumálni. gyorsabb sé kényelmesebb is.
ne kötekedj máá te rétóromán
te amúgy ennyire nem tudsz magyarul?
sziaztok honda nsr125 kőrlápáshoz keresek koplet idomot tud valaki eladot! az értesicsen
Már megvette a másikat
Bocsi, és köszi az ajánlatot.
ja és a címem krisanpeter@freemail.hu
szólj a srácnak hogy vegyen fel msn re, ha akar tudok vele koccanni harasztin mert 5perc alatt ott vagyok......
építesz neki egy garázst
CSásztok.
Van egy imádott Honda nsr 125-ösöm. Itt van már a tél,de nincs nagyon hol tároljam télire.Meg igazából használom is még.MI tudnék tenni annak érdekében h ne menjen tönkre?
nem, egy pezsgő-bordó macskalámpásba. Fekete NSR-t én még sosem láttam harasztin:D Megkérdezem a srácot, valószínűleg benne lesz.
köszönöm, jólestél :D Amúgy a simsont amivel jártam hozzád azt 35 ért vettük, és esélye se volt, hogy tönkremenjen a megvétel utáni hazaúton, mert olyan jófej volt az eladó, hogy inkább berakta a mocit a volvoja (limuzin) csomagtartójába, és hazahozott vele.
Tudom,a te módszered, hogy megveszed, és mialőtt még hazaérnél összetöröd, vagy tönkreteszed:)