Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

stephan megjött a cucc(legalábbis ma volt időm kiváltani), kösz
a miskolci a z drága lesz.
olaj van az angyalmotornál
hello!
valaki cserélt itt már kormánycsapágyat nsr-ben?
mivel érdemes felbakolni,vagy mi ennek a menete?
Szerintem jobban jársz ha a Yamaha Máthénál rendelsz cuccokat.
oks, köszönöm szépen, felírtam mindent, már csak a Hondát kell megkeresem xD
2,2 helyett én 2,6-ot ajánlok... meg ha úgyis fel lesz újítva akkor a rugó fölé távtartókat... 20-25 milliméteres az már elég
de ezen nsr fejidom van!
kedves Szandra, 2,2 deci kell bele/szár ha jól tévedek
Szimering halt meg.
Teló olajat vegyél, 5/7,5/10W (az olaj sűrűsége befolyásolja a csillapítást), abban viszont nem tudok segíteni, hogy mennyi kell bele.
Sziasztok
MEgint szeretnék egy kis segítséget kérni
A jobb első villám hóóólt meg sajna, és találtam már egy ilyen ábrát, csak nem tudom, h most akkor ezek közül mi halt meg benne
És pisili az olajat, meg nem tompít semmit. Jahh éééééés milyen olajat kell hozzá vennem? És mennyit?

Sorrry, gondolom hülye női kérdések
télleg tiszta nsr aztaaa.... van két kerek meg még mototorototja is amúgy ez a fox-eye stílusu lámpa még egykét más motoron is megtalálható
Helló mindenkinek a minap nézegettem a neten motorokat és nézzétek mit találtam nah az nsr design másnak is szemetszúrt!
nah itt még vannak képek a gépről vegyétek vigyétekAz nsr-em
Hali adélci!
Az én mocimat az adatlapomon láthatod, az nsr a sógoromé .
De a ninja is eladó, 750.000 -é a tied.
hali!
Valaki tudna segíteni,hogy a macskalámpás nsr-em fényszórója jobban világítson,mert este vakon vezetek,pedig 35w-os izzót tettem bele.
Esetleg xenont rakott-e már be valaki és milyet.
Előre is kösz
Jimy L.. nagyon szép a motor.. ha tavaszig kitartana akkor lehet hogy érdekelne...
bíztam benne hogy épségben odaér!
sziaztok honda nsr125 keresek koplet idomot képet teszek fel ijen motorhoz ha valaki tud csak irjon
stephan01: megérkezett a csomag,rendes vagy,köszi szépen (már fent is van a gépen.)
Mi furcsállnivalót találsz ezen?
teljesen mindegy hogy hányas mert csak a dizájn számít(legalábbis szerintem a kérdés úgy volt feltéve), azért van ott a ~ jel
szerintem 88-90 közötti.. de a felnibe sztem van gyártási év beütve ha minden igaz!
a képen amit beraktál az nemis macska lámpás hanem kör :K
a macskalámpás a képen nem 94-es hanem 2003as...
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiii