csabu neked ennyi bajod van az nsr-el? az hogy be fullad sok minden okozhatja, én vakba inkább nem okoskodok, látni kéne :S nekem pl még olyan is volt, hogy a benzin csövet rosszul vezettem el, és nem folyt le a benzin csak ha fel nyitottam a tankot, és mindig le állt, én meg azthittem a gyertyát köpte be, és mindig ki takaritottam, visszacsuktam, ment 500métert megint megállt, aztán a 10. ilyen után meg basztattam a benzin csövet, és jó lett, na akkor voltam kurva ideges:D szóval így indulj ki hogy bármi okozhatja, olyan is amire nem gondolnál.......... amugy merre laksz?
nem jó ez a k.-................va motor
beindítom szépen jár alapjárat is tökéletes ,elindulok vele kb mentem kb 1km ert lelassítok vissza váltak és löhöröfg egy a egybe de nem áll le mert megmarad az alapjárat alig tudtam vele haza jönni 20nál többet nem lehet vele menni behuzom a kuplungot h kipörgessen akkor egyszer egyszer kipörög vissza engedem és hörög lefele
hogy szerintetek mi lehet a baj
helló stephan!
bementem tegnap egy motor kereskedése és megmondtam mi kell
azt már ma a kezembe is van a úszó, kész csoda, hogy ilyen gyorsan beszerezték és csak ennyi. Már megy is a gép.
helló
jó mindegy, sőt tökmindegy mert tudod mikor lesz megint összerakva ez az elátkozott motor...? mer én nem. Szóval a legkisebb bajom az most, hogy léket kapott e a folyadék, vagy nem.
Amúgy nekem is úgy volt a hangszóróval, hogy zörgött mint a szar(mondjuk a száraz szar) de aztán kicsit megküldtem dobozon kívül, és akkor végleg bekussolt... Még videó is van róla :D
Úgyamúgy mi volt a baja?
Ottan volt két csavar, azzal leszdted volna a csutkáról a fékhengert, és jóccak, nem kellett volna baszódni a fékfolyadékkal, meg a léktelenítéssel.
Én már csak lustaságból is így csináltma volna.
Te te tudod, ha szerecc copni, akkó nem állok a zutadba:)
A szarod meg szól, csak faszán zörög(gött) de már nem szól izé, nem zörög
Jelenleg szobahőmérsékleten köt mint a nagymama.
fasznak volt kedve leszedni a féknyerget külön, jólvan az a helyén. meg nem külön csak ezt a csutkát szedtem le a "kedvedért", hanem kiszedtem az egész elsőteleszkópot, szóval munkaidőben már oly mindegy volt. nem mart szét semmit, mert letisztítgattam mindent ami még fennt volt a motoron amikor leszedtem a féket.
beindítom szépen jár alapjárat is tökéletes ,elindulok vele kb mentem kb 1km ert lelassítok vissza váltak és löhöröfg egy a egybe de nem áll le mert megmarad az alapjárat alig tudtam vele haza jönni 20nál többet nem lehet vele menni behuzom a kuplungot h kipörgessen akkor egyszer egyszer kipörög vissza engedem és hörög lefele
Bakker Just, neked annyi eszed van, mint egy kosár lepkének:)
Mi a rántott herének kellett szétszedni a fékrendszert?
A fékfolyadék kb mindent megmar, csak simán le kellett volna csavarozni a fékhenger bilincsét és egyben felakasztani a féket.
Szőőrnyeteg
bementem tegnap egy motor kereskedése és megmondtam mi kell
azt már ma a kezembe is van a úszó, kész csoda, hogy ilyen gyorsan beszerezték és csak ennyi. Már megy is a gép.
helló
Amúgy nekem is úgy volt a hangszóróval, hogy zörgött mint a szar(mondjuk a száraz szar) de aztán kicsit megküldtem dobozon kívül, és akkor végleg bekussolt... Még videó is van róla :D
Úgyamúgy mi volt a baja?
Én már csak lustaságból is így csináltma volna.
Te te tudod, ha szerecc copni, akkó nem állok a zutadba:)
A szarod meg szól, csak faszán zörög(gött) de már nem szól izé, nem zörög
Jelenleg szobahőmérsékleten köt mint a nagymama.
Mi a rántott herének kellett szétszedni a fékrendszert?
A fékfolyadék kb mindent megmar, csak simán le kellett volna csavarozni a fékhenger bilincsét és egyben felakasztani a féket.
Szőőrnyeteg
csak maga a dob kellene ami a enyémnél vmivel jobb
:)
Köszi a segítsége, meg tudtam oldani
helló