Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csabu neked ennyi bajod van az nsr-el? az hogy be fullad sok minden okozhatja, én vakba inkább nem okoskodok, látni kéne :S nekem pl még olyan is volt, hogy a benzin csövet rosszul vezettem el, és nem folyt le a benzin csak ha fel nyitottam a tankot, és mindig le állt, én meg azthittem a gyertyát köpte be, és mindig ki takaritottam, visszacsuktam, ment 500métert megint megállt, aztán a 10. ilyen után meg basztattam a benzin csövet, és jó lett, na akkor voltam kurva ideges:D szóval így indulj ki hogy bármi okozhatja, olyan is amire nem gondolnál.......... amugy merre laksz?
segítségetek kérném

nem jó ez a k.-................va motor
beindítom szépen jár alapjárat is tökéletes ,elindulok vele kb mentem kb 1km ert lelassítok vissza váltak és löhöröfg egy a egybe de nem áll le mert megmarad az alapjárat alig tudtam vele haza jönni 20nál többet nem lehet vele menni behuzom a kuplungot h kipörgessen akkor egyszer egyszer kipörög vissza engedem és hörög lefele
hogy szerintetek mi lehet a baj
tudom de az már kifingottként volt elkönyvelve, azért vittem át hozzád.
User error hiba te ló, meztelen hangszórót nem hajtunk meg, mert kifingik, pont mint a hideg motrot sem üvegeljük:)
Nem gondoltam volna hogy ilyen egyszerűen fog menni. Amikor nekem volt afférom az úszóval nekem csak szalonban tudtak adni.
kátéjem megy má?
380 ittenieknek... már kéne a nagyobb
helló stephan!
bementem tegnap egy motor kereskedése és megmondtam mi kell
azt már ma a kezembe is van a úszó, kész csoda, hogy ilyen gyorsan beszerezték és csak ennyi. Már megy is a gép.
helló
jó mindegy, sőt tökmindegy mert tudod mikor lesz megint összerakva ez az elátkozott motor...? mer én nem. Szóval a legkisebb bajom az most, hogy léket kapott e a folyadék, vagy nem.
Amúgy nekem is úgy volt a hangszóróval, hogy zörgött mint a szar(mondjuk a száraz szar) de aztán kicsit megküldtem dobozon kívül, és akkor végleg bekussolt... Még videó is van róla :D
Úgyamúgy mi volt a baja?
Jah, hogy itten nem műkszik a hátéjemell:)
Ottan volt két csavar, azzal leszdted volna a csutkáról a fékhengert, és jóccak, nem kellett volna baszódni a fékfolyadékkal, meg a léktelenítéssel.
Én már csak lustaságból is így csináltma volna.
Te te tudod, ha szerecc copni, akkó nem állok a zutadba:)

A szarod meg szól, csak faszán zörög(gött) de már nem szól izé, nem zörög
Jelenleg szobahőmérsékleten köt mint a nagymama.
kicsit sok a hejesírási hiba de mindegy, nem fojtatom a szövegelést, inkább kiszedem a folytásom.
fasznak volt kedve leszedni a féknyerget külön, jólvan az a helyén. meg nem külön csak ezt a csutkát szedtem le a "kedvedért", hanem kiszedtem az egész elsőteleszkópot, szóval munkaidőben már oly mindegy volt. nem mart szét semmit, mert letisztítgattam mindent ami még fennt volt a motoron amikor leszedtem a féket.
a hs 501 mélysugárzója. naaagy és kereeeek :D (és nem szól)
segítségetek kérném

nem jó ez a k.-................va motor
beindítom szépen jár alapjárat is tökéletes ,elindulok vele kb mentem kb 1km ert lelassítok vissza váltak és löhöröfg egy a egybe de nem áll le mert megmarad az alapjárat alig tudtam vele haza jönni 20nál többet nem lehet vele menni behuzom a kuplungot h kipörgessen akkor egyszer egyszer kipörög vissza engedem és hörög lefele
hogy szerintetek mi lehet a baj
Bakker Just, neked annyi eszed van, mint egy kosár lepkének:)
Mi a rántott herének kellett szétszedni a fékrendszert?
A fékfolyadék kb mindent megmar, csak simán le kellett volna csavarozni a fékhenger bilincsét és egyben felakasztani a féket.
Szőőrnyeteg
Nem lenne valakinek elfekvőbe egy eladó kipugofó dobja?
csak maga a dob kellene ami a enyémnél vmivel jobb
hogy sikerült megoldani?
Az mi?
:)
neeeem... ő megmondta neki az elektrónyikkka nem engededi pörgetni
Eladó a gépezet Minimális alku belefér de nem mindenáron eladó nagyobb csere jöhet ráfizetéssel is törzskönyv rendszám forgalmi minden rendben.
nem akarok tolakodó lenni, de lesz még ezévben LB1221 4OHM?
Helló stephan!
Köszi a segítsége, meg tudtam oldani
helló
Az enm engedi hidegen pörgetni, hogy nem fúvókáztál olyan időre amimost van, és kurvára kevesel.
Én nem azt mondtam,hogy tiltás van bennük.Hanem azt hogy nem engedi hidegen pörgetni.(legalábbis nálam van valami hasonló szabályzó cucc.)