basszus. komolyan mondom az nsr -ek el vannak átkozva. Csepelen is 6 futkorászott belőlük, mostanra 1 maradt épen, de azzal is estek már többször is. Annyival neked jobb (remélem) ,hogy a biztosító fizeti a dolgokat. Hogy neked mi bajod lett azt nem is kérdezem, mert gondolom viszonylag jól vagy, ha ezt le tudtad írni.
Just egy cipőbe evezünk! kb 1 órája baleseteztem az nsr-el! egy nő ugygondolta hogy nem adja meg az elsőbbséget és kitolatott elém a parkolóba! nsr-nek vége
Eladó Honda nsr! 98-as évjáratú, jó műszaki állapotban! Friss műszaki vizsga, 90%-os hátsógumi, nemrég lett cserélve a teló szimering, gyújtáselektronika. Meg volt kímélve. Kisebb esztétikai hibákkal.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda
_nsr_125_r-3411209
az már csak jövőre esedékes, de mindenképpen. Bár inkább nem ígérgetek semmit, mert stephan - nal is megbeszéltünk egy motorozást tavaly ilyentájt, aztán abból sem lett még semmi.
sajnos a biztosító felejtős. ilyenkor üt hátul a szeleburdi viselkedés. bár a motor papíros, jogosítványom nincsen A/1 -re, úgyhogy örültem annak, hogy rendőrt nem hívtak ki.
De nem zavar az anyagi rész, ha szeretném, akkor ki tudom fizetni, csak nem tudom, hogy szeretném -e.
Bajom nem lett, kicsit bepirosodott akarom, meg fájt a fejem, de mozgok, meg minden. amúgy egy fának csapódtam neki, és az igazi bűnös lazán továbbhajtott, csak a másik "szenvedő" állt meg.(aki kikanyarodott)
Miskolciba nem megyek, csak legeslegesleg utolsó utáni végső esetben. Debrecenit kerestem meg de ez se volt jobb sokkal... kilencezer valamennyit mondott rá a csávó....
Úgyh nem megyek vissza XD
Az ára 325.000 ft, fórumozóknak 324.990
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda
_nsr_125_r-3411209
pesten te merrefelé laksz?
De nem zavar az anyagi rész, ha szeretném, akkor ki tudom fizetni, csak nem tudom, hogy szeretném -e.
Bajom nem lett, kicsit bepirosodott akarom, meg fájt a fejem, de mozgok, meg minden. amúgy egy fának csapódtam neki, és az igazi bűnös lazán továbbhajtott, csak a másik "szenvedő" állt meg.(aki kikanyarodott)
remélem tényleg nem lett bajod!
fizettesd ki a biztosítóval az uccsó alátétet is!
mitörtént?
most két XT600-at hajtok
Úgyh nem megyek vissza XD