Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali, keresek macskalámpás vázat alsó-felső villahíddal és első teleszkópokkal. Ha valakinek van, jelezze...
pár kékzöld folt.. igen van rajt biztosítás.. és szerencsére a nő is beismerte hogy ő volt a hibás!
basszus. komolyan mondom az nsr -ek el vannak átkozva. Csepelen is 6 futkorászott belőlük, mostanra 1 maradt épen, de azzal is estek már többször is. Annyival neked jobb (remélem) ,hogy a biztosító fizeti a dolgokat. Hogy neked mi bajod lett azt nem is kérdezem, mert gondolom viszonylag jól vagy, ha ezt le tudtad írni.
stephan01 pont mostírtam neked egy levelet a hiredtésedre csak mondom hoyg tudjad miujság van:D madj azé válaszolj lécc köszi!
Just egy cipőbe evezünk! kb 1 órája baleseteztem az nsr-el! egy nő ugygondolta hogy nem adja meg az elsőbbséget és kitolatott elém a parkolóba! nsr-nek vége
jaaa az árat meg lefelejtettem
Az ára 325.000 ft, fórumozóknak 324.990
Eladó Honda nsr! 98-as évjáratú, jó műszaki állapotban! Friss műszaki vizsga, 90%-os hátsógumi, nemrég lett cserélve a teló szimering, gyújtáselektronika. Meg volt kímélve. Kisebb esztétikai hibákkal.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda
_nsr_125_r-3411209
az már csak jövőre esedékes, de mindenképpen. Bár inkább nem ígérgetek semmit, mert stephan - nal is megbeszéltünk egy motorozást tavaly ilyentájt, aztán abból sem lett még semmi.
majd ha persze körvonalazódik a motorod,van kedved gurulni egyet?
Csepel (XXI.ker)
helloszia!
pesten te merrefelé laksz?
sajnos a biztosító felejtős. ilyenkor üt hátul a szeleburdi viselkedés. bár a motor papíros, jogosítványom nincsen A/1 -re, úgyhogy örültem annak, hogy rendőrt nem hívtak ki.
De nem zavar az anyagi rész, ha szeretném, akkor ki tudom fizetni, csak nem tudom, hogy szeretném -e.
Bajom nem lett, kicsit bepirosodott akarom, meg fájt a fejem, de mozgok, meg minden. amúgy egy fának csapódtam neki, és az igazi bűnös lazán továbbhajtott, csak a másik "szenvedő" állt meg.(aki kikanyarodott)
baszki most nézem a galériát
remélem tényleg nem lett bajod!
fizettesd ki a biztosítóval az uccsó alátétet is!
a 23184-ot neked szántam
na méééé?
mitörtént?
kb nyár végén elvitték
most két XT600-at hajtok
megint kilőve az nsr -es motorozás... bocsi, de majd egyszer biztosan bepótoljuk!
neked megvan még az nsr-ed?
ma énis mentem egykét kört a "városba"
hát nemtom felétek milyen idő van, de én márciusnál előbb fel nem ülök! még kinézni is rossz az ablakon, nemhogy motorozni
Nézted már a biker-world.hu-t ?
nagyon szivesen!
és mellesleg motoroztam egyet, most értem vissza és vááááááááááááááááááááááááááá
Miskolciba nem megyek, csak legeslegesleg utolsó utáni végső esetben. Debrecenit kerestem meg de ez se volt jobb sokkal... kilencezer valamennyit mondott rá a csávó....
Úgyh nem megyek vissza XD