ja értem, le van törve az a lapka, ami az áramot vinné át, és a műanyaghoz van rögzítve, hogy "rugózzon"? Felhozom a motorom roncsait, lemosom őket, aztán megszemlélem, hogy mi a bánatod, és kiokoskodunk valamit, ha addig nem kapsz valami jó ötletet, okés?
igen ám,de a nehézséget az adja hogy a műanyag foglalathoz rögzítsem,ráadásul úgy hogy a bele rakott izzóval érintkezzen majd.fixre nem akarom,hátha cserélni kell,nálam fogyóeszköz az izzó.
tehát jön a kábel,a végén fém lapka,ami pontszerűen volt rögzítve a műanyag foglalathoz,és annyit túlnyúlt a rögzítés után hogy a foglalatba belerakva az izzót pont hozzáért.
teccikérteni.
hegesztő lol. az igazából acélforrasztó, szóval sok eltérés nincs :D
De most komolyan. Nincs a környéken, valami obi, vagy ilyesmi? Ezer forintért már kapsz forrasztót, ónnal. Igaz, hogy az addig bírja amíg összeforrasztod a drótod a lámpával, de az legalább egy tartós megoldás. Vagy másik, igazi szakszervizi applikáció, hogy kb 1méter hosszan megblankolod a kábelt, és velősen körbetekered vele a testet, amivel érintkeznie kell, aztán megküldöd egy kis szigszalaggal.
az első lámpa foglalatához ragasztópisztolyozott fém szálam elengedett valamikor,méghozzá a tompítotté.mivel rakhatnám vissza?szigszalag nem hiszem h jó megoldás,sima ragasztó esetleg
Just nincs több nsr csepelen, széthullott az enyém is ........ :D
bár csoda hogy egy szezont ki bírt ilyen szintű gyilok mellett.........
ugyh most nekem is lesz elfoglaltságom:D
dehogy kevés, bebaszna ha 3 litert nem szívna le, ezeket még simán ki lehet fogyasztani annyira hogy csak fél liter legyen benne, persze ha tartalékon van a benzincsap, nekem nem 1x sikerült....
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy barátnőm a pár napja vett egy NSR125-öt (1996). Nincs valakinek hozzá javitási könyve (angol is jó), vagy nemtud egy helyet ahonnan tudunk letölteni. Tudom egy Hondát nemsűrűn kell szerelni, de sose árt egy ilyen könyv.
Légyszi a norby1@freemail.hu -ra irjatok már
Újszászi vagyok (szolnok melett)
Nem tudom milehet a gond.benzincső gyári szűrő van gyári helyén van elhelyezve,
nem tudom de felbaszta az agyam teljes mértékbe
benzin van benne jó 3om liter még kb
ja a súbertűn van az a kis pöcög meikbe kell lennie mert jelenleg a utolso előttibe van betéve
Helló
azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet a gond?
Kilyukadt az úszóm és a karburátoron a túlfolyón folyt a benzin
Kicseréltem az úszót és kipróbáltam a padon folyik- e és nem folyt
De beszereltem a karburátor a motorba indítottam és elindult útánna meg ömlött a túlfolyón mi lehet az oka?
Ha valaki tudja léci segítsen, előre is kösz
helló!
tehát jön a kábel,a végén fém lapka,ami pontszerűen volt rögzítve a műanyag foglalathoz,és annyit túlnyúlt a rögzítés után hogy a foglalatba belerakva az izzót pont hozzáért.
teccikérteni.
De most komolyan. Nincs a környéken, valami obi, vagy ilyesmi? Ezer forintért már kapsz forrasztót, ónnal. Igaz, hogy az addig bírja amíg összeforrasztod a drótod a lámpával, de az legalább egy tartós megoldás. Vagy másik, igazi szakszervizi applikáció, hogy kb 1méter hosszan megblankolod a kábelt, és velősen körbetekered vele a testet, amivel érintkeznie kell, aztán megküldöd egy kis szigszalaggal.
hegesztő van,az viszont nem tudom mennyire célrevezető
knap.arpad@gmail.com
Köszi előre is!
bár csoda hogy egy szezont ki bírt ilyen szintű gyilok mellett.........
ugyh most nekem is lesz elfoglaltságom:D
egy Tűszelep mien árba van és lehet kapni?
mert nagy a gyanúm h az a baja.
Olyan kérdésem lenne, hogy barátnőm a pár napja vett egy NSR125-öt (1996). Nincs valakinek hozzá javitási könyve (angol is jó), vagy nemtud egy helyet ahonnan tudunk letölteni. Tudom egy Hondát nemsűrűn kell szerelni, de sose árt egy ilyen könyv.
Légyszi a norby1@freemail.hu -ra irjatok már
Köszi
majdnem 4liter benzin kevés?
na jó 4nincs benne de 3tuti,
tankolj
Nem tudom milehet a gond.benzincső gyári szűrő van gyári helyén van elhelyezve,
nem tudom de felbaszta az agyam teljes mértékbe
benzin van benne jó 3om liter még kb
ja a súbertűn van az a kis pöcög meikbe kell lennie mert jelenleg a utolso előttibe van betéve
azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet a gond?
Kilyukadt az úszóm és a karburátoron a túlfolyón folyt a benzin
Kicseréltem az úszót és kipróbáltam a padon folyik- e és nem folyt
De beszereltem a karburátor a motorba indítottam és elindult útánna meg ömlött a túlfolyón mi lehet az oka?
Ha valaki tudja léci segítsen, előre is kösz
helló!