Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja értem, le van törve az a lapka, ami az áramot vinné át, és a műanyaghoz van rögzítve, hogy "rugózzon"? Felhozom a motorom roncsait, lemosom őket, aztán megszemlélem, hogy mi a bánatod, és kiokoskodunk valamit, ha addig nem kapsz valami jó ötletet, okés?
igen ám,de a nehézséget az adja hogy a műanyag foglalathoz rögzítsem,ráadásul úgy hogy a bele rakott izzóval érintkezzen majd.fixre nem akarom,hátha cserélni kell,nálam fogyóeszköz az izzó.
tehát jön a kábel,a végén fém lapka,ami pontszerűen volt rögzítve a műanyag foglalathoz,és annyit túlnyúlt a rögzítés után hogy a foglalatba belerakva az izzót pont hozzáért.
teccikérteni.
hegesztő lol. az igazából acélforrasztó, szóval sok eltérés nincs :D
De most komolyan. Nincs a környéken, valami obi, vagy ilyesmi? Ezer forintért már kapsz forrasztót, ónnal. Igaz, hogy az addig bírja amíg összeforrasztod a drótod a lámpával, de az legalább egy tartós megoldás. Vagy másik, igazi szakszervizi applikáció, hogy kb 1méter hosszan megblankolod a kábelt, és velősen körbetekered vele a testet, amivel érintkeznie kell, aztán megküldöd egy kis szigszalaggal.
igen,ha lenne...
hegesztő van,az viszont nem tudom mennyire célrevezető
forrasztó?:O
az első lámpa foglalatához ragasztópisztolyozott fém szálam elengedett valamikor,méghozzá a tompítotté.mivel rakhatnám vissza?szigszalag nem hiszem h jó megoldás,sima ragasztó esetleg
arról sajna lekéstem, túl érdekes volt a riport a kossuthon . De akkor összeszedelődzködöm és elindulok.
monnyuk 10:50 és 10:51 között.
jejejeeee. Már tegnap híttalak, hogy megkötött -e már a sál. de akkor ezek szerint igen. nagyjából mikor mehetek érte?
VAn itt neked valami lb nevű lavór, akár lábat is moshacc benne.
Jaj, de jó, kérlek nekem is küldd el, ha nem gond, mert én meg csak francia nyelvűt találtam...
knap.arpad@gmail.com

Köszi előre is!
ja, tudom, Berci mesélte. majd raksz bele új gyűrűt, azt cső :D
Just nincs több nsr csepelen, széthullott az enyém is ........ :D
bár csoda hogy egy szezont ki bírt ilyen szintű gyilok mellett.........
ugyh most nekem is lesz elfoglaltságom:D
én azért mernék fogadni egy kocka sörbe
dehogy kevés, bebaszna ha 3 litert nem szívna le, ezeket még simán ki lehet fogyasztani annyira hogy csak fél liter legyen benne, persze ha tartalékon van a benzincsap, nekem nem 1x sikerült....
Manual ment .
egy kérdésem lenne
egy Tűszelep mien árba van és lehet kapni?
mert nagy a gyanúm h az a baja.
már ameiket nem kell sűrűn
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy barátnőm a pár napja vett egy NSR125-öt (1996). Nincs valakinek hozzá javitási könyve (angol is jó), vagy nemtud egy helyet ahonnan tudunk letölteni. Tudom egy Hondát nemsűrűn kell szerelni, de sose árt egy ilyen könyv.
Légyszi a norby1@freemail.hu -ra irjatok már

Köszi
uszo szintet nem néztem. de a alapjába véve van mikor fennakad és megkell kocogtatni.
majdnem 4liter benzin kevés?
na jó 4nincs benne de 3tuti,
nagyon kevés benne a benga
tankolj
Lehet hogy csak fel van akadva. Meg szoktad kocogtatni miután beszereled a helyére? Beállítottad az úszószintet összerakás előtt?
Újszászi vagyok (szolnok melett)
Nem tudom milehet a gond.benzincső gyári szűrő van gyári helyén van elhelyezve,
nem tudom de felbaszta az agyam teljes mértékbe
benzin van benne jó 3om liter még kb

ja a súbertűn van az a kis pöcög meikbe kell lennie mert jelenleg a utolso előttibe van betéve
Helló
azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet a gond?
Kilyukadt az úszóm és a karburátoron a túlfolyón folyt a benzin
Kicseréltem az úszót és kipróbáltam a padon folyik- e és nem folyt
De beszereltem a karburátor a motorba indítottam és elindult útánna meg ömlött a túlfolyón mi lehet az oka?
Ha valaki tudja léci segítsen, előre is kösz
helló!
tankolj