Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam már pár érdekes megoldást az eladók találékonyságával kapcsolatban. Írok pár finomságot: Féjkolaj helyett megfelel a Simóból leengedett fáradt hajtóműolaj. Elkopott a láncfogaskerék,heggeszük fel,és reszeljük ki házilag. A levegőszűrést meglehet oldani egy vasrácsra húzott női harisnya segítségével. Ha megszorult a nikacilos henger , hüvelyezzük át egy igazi profival, úgy,hogy max 500 km-t bírjon ki, de azt is szigorúan 6000-es fordulat alatt Ja és utána adjuk el megkíméltnek meghírdetve Remélem így már érthető volt a felháborodásom
Akkor mégsem vagy te annyira rossz ember,mint amilyennek látszottál ,ha te nem ezzel a megragadt cuccal adtad el az Nsr-ed
Csááóó

Jön a tél ideje felkészülni a következő szezonra Ha valakinek kell pályaidom üvegszálból, vagy a gyárin akármilyen javítás az szóljon.
teljesen mindegy, hogy mire ajánlja, a vevő úgyis arra használja, amire akarja, akár oda van írva, hogy eladásra is jó, akár nincs.
nem, nem. gerinctelen vagy és kész.
tévedsz. Van egy hengerem amire kell költeni kb 3 ezer forintot, meg kell bele egy dugó és jó lesz. Az hogyha eladom és utána ki mire használja, már a vevő saját dolga.
Megjegyzem amikor én eladtam az nsr-emet, levettem róla ezt a hengert, és kapott egy jó állapotút.
mi ez az ótvar szar? kukába vele!
Gondolom sok különbség nincs csak annyi hogy már felmehetsz autópályára is. Egyébként jobban megy mint az előző?
ja és egy kérdésem lenne! sztenderen nem lehet indítani a mocit mert valami biztonsági szar van bent! kilehet ezt iktatni valahogy? régiben is volt de az csak akkor ha sebességbe volt a moci..
- hogy
azt hogy szólták hogy kit nézel te hülyének! de nekem a macskalámpás volt..
újra nsr tulaj vagyok! de ez már rendszámos 2003as 14 ezer kilóméteres szép állapot! vélemyény?
Fasza gerinces alak lehetsz te is. Ajánlgatot a megragadt hengeredet a régi dugóval "csak eladásra", hátha valaki fejreáll vele. Rühellem az ilyen patkányokat amilyen te is vagy
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan magyar webshoppokat ahol lehet kapni Honda nsr 125(1991)-höz új önindítót?
A választ előre is köszönöm.
Szia, nekem van kipuffom komplett, folytatlan, jó állapotú.
Ha érdekel hívj vagy írj: harminc/33hat80kilencvenhét
vagy prostreet@citromail.hu
Árban megegyezünk.
sziasztok, eladó 160 polini minden cuccával, kivéve powertengely. kell neki egy hónolás és egy "B" dugó. Ár fix 15.
illetve megvan a régi dugó is amivel megragadt, azzal is össze lehet rakni ha valakinek csak "eladásra" kell...
Na új kérdés, leszedtem a kipuffot, nincsen fojtva, viszont már régóta recseg egy bizonyos fordulaton, mert valami mozog benne. Még tavasszal elcsúsztam vele, azóta csinálja.
Lehet ezt valahogyan javítani szerintetek?
Illetve van itt a topicban valakinek eladó kipuffja? Eredeti is lehet...
A motor jobb oldalán van az adattábla, a henger mellett keresd.
jajj lemaradt .hol találom rajta a plakettet vagy valamit amin rajta van hogy mikori kiadás?és hány kilowatt?köszi
sziasztok !vettem ezt a nsr125r-t érdekelne hogy kismotorként ilyennel igazoltattak e már valakit?mit mondott és mit szóltak a rend őrei?Ja egyúttal el is adó:)árban 1ezkedjünk mit ajánlasz ?
Sziasztok!

Olvastam itt, hogy a kipufogóból hogyan kell kivenni a fojtást, és arra gondoltam hogy ma megcsinálom.
A kérdés az, hogy szerintetek kell utána újrakarburálást végezni, mint sportkipufogóknál, vagy maradhat minden a régiben?
És ilyen..
üléstakaró idom? az milyen?
Hali.Valaki nem tud eladó üléstakaró idomot(körlámpás NSR-hez)?
átmegyek msot megmutatom
amúgy a legnagyobbat (140) raktam be, nem lett se jobb ,se rosszabb.