Hát ma nagyon szarul jártam... Elmentem átiratni a motort eredetvizsga egyebek, nem sok kedvem volt a szar idő miatt de muszály. Jólvan el is mentem kb 40el városon városon kívül, tök csuszkál meg minden, de okés volt mert nem mentem gyorsan. Kanyarodok be az utcánkba és az utolso kanyarban a háztól kb 200m-re elcsúsztam a kurva havon... nagy baj nem lett, mert nem mentem gyorsan, de jó tanulság volt! Megúsztam annyival, hogy csak az index tört le meg a kuplung kar el. Mind1, ez van vettem olajat, cserélem a váltóban megcsinálom amiket kell aztán várok a tavaszra! Jóéjszakát!
általában tekercs vagy trafo, én trafot utángyártottat 3600ftért vettem anno, a tekercs meg 10 körül mozog, ezt a kettőt nézzétek meg, ja meg a trafo aljára csatlakozik 2 kábel meg egy test, ha azokbol le jön valamelyik akkor már nincs szikra, először a kisebb dolgokat nézzétek, kábeleket, nincs e valahol megsérülve a szigetelés, mert akkor le testelhet, aztán ha semmi akkor gyanakodhatsz a nagyobb dolgokra.
Tudna e valaki segiteni? Macskalámpás nsr-em van gyujtás nélkül,(nincs szikra) igy vettem, van e tippetek mi hal meg ezekben, esetleg a gyujtásnál valami álltalános gyenge pont. Egyben alkatrészt is keresek hozzá.
Gondolom az a kettőszáz egynéhány oldalasra gondolsz, megvan azis, és van még mellette még egy sok oldalas ujságbol szkennelt is(ez több honda modelt is felölel ebből az időből).
Úgy kb 30-50 Gb service manuált gyűjtöttem már be (ritkaságokat is), és mindennek örülök ami nekem nincs
Hellóztok.
Segítséget szeretnék kérni, ugyanis van haveromnak egy NS125R-je asszem így kell írni, elöl kockalámpás és elmondása szerint ment vele, minden tökéletes volt, aztán odahúzta neki, kinyitott a power és elkezdett hörögni lefele és megállt.
Azóta nem tudjuk beindítani, mert csak durrog.
Szikra van azt néztük.
Előre is köszi a segítséget.
Nem szemétkedésből mondom.
Egy kis segítség NSR-hez, sokminden van benne
fogasszátok egészséggel
Tudna e valaki segiteni? Macskalámpás nsr-em van gyujtás nélkül,(nincs szikra) igy vettem, van e tippetek mi hal meg ezekben, esetleg a gyujtásnál valami álltalános gyenge pont. Egyben alkatrészt is keresek hozzá.
http://data.hu/get/1977442/Hon...
Úgy kb 30-50 Gb service manuált gyűjtöttem már be (ritkaságokat is), és mindennek örülök ami nekem nincs
*hengertalp tömítésnél lehet kifúj
*megevett 1 gyűrűt
*falsót szív 1 szimeringnél
http://data.hu/get/1976490/Mic...
Segítséget szeretnék kérni, ugyanis van haveromnak egy NS125R-je asszem így kell írni, elöl kockalámpás és elmondása szerint ment vele, minden tökéletes volt, aztán odahúzta neki, kinyitott a power és elkezdett hörögni lefele és megállt.
Azóta nem tudjuk beindítani, mert csak durrog.
Szikra van azt néztük.
Előre is köszi a segítséget.
remélem tudtam segíteni