Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
JC 20-as NSR-be mekkora a gyári első égő?
Az enyémbe az egyik 25 a másik 35W-os
előre is köszi
lehet hogy be van égve de nemtudom, nemhiszem szét kell szedni megnézni
Ezt nezegesd ez angol, fennvan minden kb. link
Szép napot mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne hogy a fórumon nincs véletlenül jó németes, mert a német fórumon van 1-2 okosság és igazság!
Szerintem 1-2 jól tudó németessel meg kéne valósítani magyarul is mert kint jóban mennek a technikai dolgok.
Mit szólnátok hozzá?
Ki tudna ebben segíteni?

http://translate.google.hu/tra...
Relé? mit csinál? hol van?
az aksi előtt, tank alatt van egy kis dobozka(mint két gyufásdoboz akkora) és az kattog ha nyomogatom az indítást. kis réz kupakja van és megy bele minimum 3vastag vezeték
Csak azt mondom, hogy NSR mennyivel jobban nez ki a CBR nel holott a design mar 16 eves!
hö?
Ahhhh ez a kep mennyire visszaadja mar, hogy az NSR fenyevekkel komolyabb moci!
vagy a relé
Sziasztok!
Ma 1percre leállítottam a gépet, indítanám és egy csöppet tekert az önindító azóta semmi....
Aksi felvan töltve.
amikor megnyomom a gombot mindig kattog egyet de semmi több.
Behalt volna az önindítóm?
talán 89-91 közötti ha jól tudom. Enyém is 89-es volt..
vagy másikra keresel sárvédőt, lehet igaz bocsesz fáradt vagyok már kicsit. de ha a galériásra keresel az nem 1993 mas.
jó akkor 93- mas, vegyél olyanra sárvédőt
Kár, hogy ma mosás előtt nem fényképeztem le a motoromat, betoltam a járdára az "ideiglenes garázsból", mert garázst csinálunk. A törmelék porától lett egy fehért NSR-em. A szél pont oda fújt az összes port... :/
De 93mas
Sziasztok!
Ma 1percre leállítottam a gépet, indítanám és egy csöppet tekert az önindító azóta semmi....
Aksi felvan töltve.
amikor megnyomom a gombot mindig kattog egyet de semmi több.
Behalt volna az önindítóm?
A két dobozos még 0 km-es, a felső használt, azt ingyééé odaadom ha kellenek. Ja meg van két 25/25w-os hella izzóm is ha esetleg..., de az nem halogén.
Na végre eljutottam odáig hogy megnézzem az izzókat. Ezek vannak még:
nem 93 -mas az, hanem a régebbi. vigyázz, mert nem kompatibilisek a sárvédők!
Hali!
Keresek '93-mas nem burkolt nsremhez első sárvédőt (gyári kéket) első sorba és bal visszapillantót foglalatával együtt! Légyszi írjon akinek van, árat meg majd megbeszéljük.
Előre is kösz Nash.
hát ha szerencséd van semennyibe :D
hello
megtudnátok mondani mennyibe van egy nsr 125nek az éves fentartása (benzin,olaj nélkül)
Mi a pontos tipusa a gyertyanak? Lodd be a karbit, kis csavarral tudod allitani a benya levego kevereket, tekerd be teljesen aztan 2,5 fordulatot ki. Ez a gyari beallitas ha minden eredeti a mocin. Remelem sportlegszuro meg ilyen marhasagok nincsenek rajt, mert akkor mas beallitas kell.. Legszurot mosd ki aztan itasd at vmi suru olajjal (80W90), nem kell, hogy tocsogjon, csak keruljon mindenhova..
Am a gyertya 2 hetes NGK szóval annak nemkéne rossznak lennie :)