Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

QUATRRO90 Nem jött átt nekemse a manuál nemtudnád máshogy megoldani! De azért kösz mert az akarat az megvolt az a lényeg. CSak valahogyan máshogyan nemtudnád megoldani?
hallod én tényleg nem akarok sem köcsög se semmilyen rossz lenni, de el tudnád küldeni valamilyen más úton? pl skype nevem luipadre16

elöre is danke
el tudnád küldeni még1x pls? valamiért nem jött át:) tenkjú
pl elektronika..
tudsz mondani ilyen apróságot?énis kiváncsi lennék rá!
csak a színük.. meg 1-2 apróság
quattro90 tudnál küldeni nekemis egy manuált légyszives
e-mail: rittom@freemail.hu
manuál ment neked is
Szevasztok fórumlakók!
Jövőre tervezek egy JC22-es NSR-t beszerezni.
Kérdés:
Az összes JC22 ugyanaz? (első gyártási évtől - 2001-ig?) semmi különbség nincs köztük? előre is köszi
Megadtam az adatokat légyszives küldjetek szerelési útmutatót
EMAIL:suhintos114@citromail.hu TEL:06309145539 MSN:bulek114@citromail.hu
Pl.Próbálj megosztani néhány elérhetőséget (Mail, tel stb)
Ha például adsz egy mailt kapsz egy manuált
De nem mindig vesszük komolyan azokat akik legalább valami minimális ezt-azt nem osztanak meg magukról......
SZiasztok! most vettem egy honda nsr 125 r tipusú motort 93évj nemtudna valaki "SZERELÉSI KARBANTARTÁSI JAVITTÁSI útmutatót linket. előre is kösz
Basszus tényleg ezer köszi nektek jövök 1 sörrel! köszi még1x! jah és macskalámpás'94-es
Hú ezer köszi érte! galffy@citromail.hu
Hellóztok.
Segítséget szeretnék kérni, ugyanis van haveromnak egy NS125R-je asszem így kell írni, elöl kockalámpás és elmondása szerint ment vele, minden tökéletes volt, aztán odahúzta neki, kinyitott a power és elkezdett hörögni lefele és megállt.
Azóta nem tudjuk beindítani, mert csak durrog.
Szikra van azt néztük.
Előre is köszi a segítséget.
HA lesz konkrt kiírás beteszem ide is.
Kösz szépen a választ:D
Ha lessz valami fejlemény majd írsz:)
Az éves licenc feltétele, az érvényes sportorvosi(asszem 30 napig jó) és egy motorport egyesületi tagság.
(A cimconyosok, MZ-sek a Blue Sorpions MSE nél vannak pl)

Beadod a kitöltött licenckérő lapot és asportorvosit az MSE-hez, kicsengeted a díjat, pár hét múlva megkapod a licenced.

A napi licenchez érvényes jogsit szoktak kérni.

A verseny reggelén odaballagsz a versenyre és nevezel, csengetsz, versenyzel, örülsz:)
Köszi Olyan kérdésem lenne hogy ez a nevezéses dolog hogy van? Nem voltam még így versenyen igazándiból. A nevezésért futamonként vagy ez a nevezési díj az összes futamra értendő? A licenc az mi vagy hogy van? Valamit már olvastam róla de nem tiszta. Kiakarom próbálni a versenyzést de még nem volt lehetőségem rá. Ezért ez a sok kérdés. Olvastam lent hogy van valami orvosi is! az hogy megy vagy a jogsi orvosia megfelel? Bocs a sok hülye kérdésért de nem tudok ezekről sok mindent.
Hát nézd. Kavicsot is szórhatsz bele, csak akkor meg már túl nagy lesz a hézag a dugó és a henger között, de végülis az sem baj, mert legalább sosem fog megszorulni :D
- hát itt jön be a képbe, hogy pontosan milyen motorod is van, mer én csak 1 fajtánál tudom :D
Ha kör vagy macskalámpás nsr125 r ed van akkor az olajtöltéshez le kell szedni az oldalidomot (macskalámpásnál csak az oldalidom ablakját) a jobb oldalon, és ott egy fekete kupakot lecsavarva kő olajat tölteni a váltóba.
Az olajpumpa beállításához is a jobb oldalidomot kell leszedni, és egy két csavarral tartott műanyag fedelet kell még utána lecsavarni.
(1 bowden meg 2 cső megy a fedél alá) aztán meg kell oldani, hogy valaki folyamatosan tökig húzza a gázt(álló motornál:D) és utána meg tényleg kell valami manual, de lényegében a bowdent kell úgy állítani, hogy amikor csutkán van a gáz a csévén meg az öntvényen lévő jelölés egybe essen.
Kb 6 futam lesz az évben
Ez az előzetes terv a versenynaptárra:

Ami eddig kialakult:

Május 15------------------Kakucs MAMI
Május 29------------------Siófok, városi pálya Kassák
Június 26-27--------------Bábolnai szokásos Kassák
Július-------két verseny, egy Kecsó, meg egy Brezova MAMI
Szeptember 12-------------Balassagyarmat MAMI

Nevezési díj 8-12 rugó, éves, vagy napi licencel lehet indulni(9 rugó volt idén)
Nyilván bőrruha, kesztyű, e-s zárt bukó, csizma.
Ha jonnek az Aprilia kupások, akkor az ő szabályaik szeriinti lebonyolítás.
annyit sosem fogok hozzá érteni amennyit te, a földi halandóknál meg így is többet tudok a dolgokról :D
Heló engem lehet érdekelne. Hogy mint lesszenek a futamok mi a feltétele? Nevezés hogy van ?