Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és az mért kell?
inkább a duplája(1000 km et szoktak mondani), és kicsit magasabb fordulatot is szabad engedni neki.
Hát igazából kipótólva lett, de tényleg sok segítséget kaptam! (lóvét) :D járatásnak 500km max 6000res fordulaton jó nem? (néha kisebb gyorsításokkal) választ előre is köszi háj
Ott, ahol lekérted a teljesítmény és nyomatékkgörbét, kérd le az égési hőmérséklet görbét is.
én karbi membrán heger alapján számoltam és elég jól sieredet simuláció alapján
nem kipufogótervező, hanem motoroműködés szimulátor.

Nagyon kell tudni beállítani, ha zöldségeket álíltasz be(pl a benzinnel kapcsolatban) akkor baromságokat mutat.
Megcsinálod, és szar.
igen!
azt mongyátok meg hogy mi az-az engmod valami kipufogótervező?
látom engmoddal küldöd:)
Nsr 160 polini kipu tervezés alatt!
jóneked hogy te csak úgy kapsz egy nsr-t...
Egy kis homok hozzáadásával könnyebben összecsiszolódnak az alkatrészek!
Kösz az építű jellegű hozzászólásokat:D Amugy meg ma kaptam egy nsr 125r-t!
Nagyon pöpec kis gép, rakok fel majd képeket!
Üdv: WP
és ne önts olajat a tartályba, hogy még hamarabb bekopjon :D
Csak nyélen használd! akkor biztos jól bekopik
ne viccelj, gondolod hogy egy 20-on éves motorban van még folytás? Egyébként szerintem azidőtájt nem is hallottak még olyanról a japánok hogy folytani kellene a motorokat...
Merre találom a fojtást a NS 125 R -em be ?
jah és hogy a személy okés e? köszi...
hali valaki mondana pár tanácsot a bejáratáshoz? köszi: WP
Én nem basztalak át te hímpellér, megmondtam előre, hoyg nemtom mikor lesz időm a motorodra, ha iylen feltételekkel neked jó, akkor hozzad, és HA LESZ RÁ IDŐM összeszögelem.
Azt is mondtam, hogy szerződésem van, ha idehoznak 20 vackot, akkor mindent félre kell tennem, és azt kell csinálnom.
Mellesleg a sajátomra egy éve nincs...
ügyik vagytok, de nekem ez is bőven elég volt ! : )
just gyurjál még a megdöglésre, messze volt még, a csepeli gyorsulás team meg a többi nsr es haver megmutatta mien az amikor már egész közel állsz hozzá :S
sok lesz már :D:D
néha jót tudok derülni azon, hogy milyen viccesnek tartod, hogy először átbasznak a vételnél, aztán átbasznak a szervizben, aztán átbaszol te, aztán meg majdnem megdöglök :D
A 250es is 6000 valahol nyit (asszem:)
Kivéve Justét, mert neki a nyitott sem megy semenynit sem rendszerint:)