Hát igazából kipótólva lett, de tényleg sok segítséget kaptam! (lóvét) :D járatásnak 500km max 6000res fordulaton jó nem? (néha kisebb gyorsításokkal) választ előre is köszi háj
ne viccelj, gondolod hogy egy 20-on éves motorban van még folytás? Egyébként szerintem azidőtájt nem is hallottak még olyanról a japánok hogy folytani kellene a motorokat...
Én nem basztalak át te hímpellér, megmondtam előre, hoyg nemtom mikor lesz időm a motorodra, ha iylen feltételekkel neked jó, akkor hozzad, és HA LESZ RÁ IDŐM összeszögelem.
Azt is mondtam, hogy szerződésem van, ha idehoznak 20 vackot, akkor mindent félre kell tennem, és azt kell csinálnom.
Mellesleg a sajátomra egy éve nincs...
just gyurjál még a megdöglésre, messze volt még, a csepeli gyorsulás team meg a többi nsr es haver megmutatta mien az amikor már egész közel állsz hozzá :S
sok lesz már :D:D
néha jót tudok derülni azon, hogy milyen viccesnek tartod, hogy először átbasznak a vételnél, aztán átbasznak a szervizben, aztán átbaszol te, aztán meg majdnem megdöglök :D
Nagyon kell tudni beállítani, ha zöldségeket álíltasz be(pl a benzinnel kapcsolatban) akkor baromságokat mutat.
Megcsinálod, és szar.
Nagyon pöpec kis gép, rakok fel majd képeket!
Üdv: WP
Azt is mondtam, hogy szerződésem van, ha idehoznak 20 vackot, akkor mindent félre kell tennem, és azt kell csinálnom.
Mellesleg a sajátomra egy éve nincs...
néha jót tudok derülni azon, hogy milyen viccesnek tartod, hogy először átbasznak a vételnél, aztán átbasznak a szervizben, aztán átbaszol te, aztán meg majdnem megdöglök :D