Túl sok benyát kap(hat)... levegőszűrő jó? végig kell menni a levegőszűrő-karburátor vonalon valami arra fele nem kóser, de lehet hogy a gyertya rossz azt is érdemes figyelembe venni.
Sziasztok, lenne egy problémám az NSR-emmel.... 99 es macskalámpás. Az lenne a problémám, hogy valamiért mindig beköpi azt a kva gyertyát.... hogyha kinyit a power.... de csak akkor... Ha nem huzatom ki powerig akkor megy rendesen... megtisztitottam a gyertyát... visszaraktam... és mindig csinálja... a gyertyával lenne baj ? vagy túl sok üzemanyagot kap ? Valaki léci seegítsen
Szerintem elöször azt nézd meg, hogy mikor önindítózol mennyire esik vissza a lámpa fénye. Szerintem csak az aksid van anyira lemerülve, hogy a nagy áramot igénylő öníndítót már nem bírja megforgatni. A reléd elvileg jó ha kattog. De ha már ennyin elakadsz, vidd el egy szerelöhöz, vagy valakihez aki ért hozzá...
Az a baj hogy nem nagyon értek én ehhez :D nsr125R em van a macskalámpás! ahogy a tankot felnyitom a fekete doboz meg a tanknyíló közt van egy fekete gumival bevont két kábel bemenetes valami ami egy fémre van ráhúzva! arról a gumit lehúzom egy fém kovka a vége abba megy be 2 adag kábel! az kattog! de miért? :S
jah és ha valakinek kell HONDA NSR 125 HÖZ fötengely akkor bontásbol maradt vixa 8 ezerért adom gyári hajtókarral nem lóg beszerelhetö:D meg van 1 másik az hajtókar cserére szorul az 4 ezer forint ha kell valakinek szoljon üdv 06 70 262 60 46
Hali mindenki ha csak kattanást hallasz az valószinüleg a reléd! most akkor is adhat ki ijen hangot ha nem megy el az áram az önindítóig a relétöl vagy akkor is ha az önindító szart be! keresd meg a relét és nézd meg h megy e az áram a relétöl addig ha megy akkor az önindítóban van hiba! ha esetleg a reléd szart abban tudok segiteni van hozz gyárim
Nem teker az önindítóm... nem lehhet hogy valami kábel szétjött? nyomom az önindítót semmit nem csinál csak akttan 2 nagyon halkat... mit nézzek meg? az önindító szerkezet(saru ilyenek) hol van az nsr ben?
5000?
Áprilisban vettem két 90%-os gumit. bridgestone + metzeler. mind2 még szőrös volt, és nagyon jól tapadtak. pontos típust nem tudom megmondani, már nem emlékszek. A 2 együtt 9000huf volt, itt az apróban találtam :)
vajon mivel lehet gond ha az önindító nem teker hmmmm fogos kérdésxdxd naajóó csak nem hagyhattam ki! haverom nsr-je se tekert aztán vmi szerelő jött és megcsinálta többit nemtudom...
Helo mindenki! Kb 2 hónapja vettem egy csodaszép 99' es Nsr125R -t! Fekete - narancssárga kitűnő állapotban! Ami problémám: tegnap motoroztem vele vagy 40 km -t és mikor akartam megint elindulni nem indult be! Gyújtás rajta, benzin csap, mikor nyomom az önindítót 2-t kattan (jelez az önindító) de az a tipikus önindító hang nincs meg! Csak kattan bent a motorban valami 2 szer de az önindítót nem működteti! Mi lehhet a probléma? előre is köszi a segítséget!
hát emberek nekem a hátsó 27 ezret bírt de az első meg 35 öt és az elsővel nem kellet vola anyit várni mer életveszélyes el is hajintott a mátrába!szval tanuljatok akáromból cseréljétek amint tudjátok a gumikat nem kell full újat venni de azé egy 90% os pirelli belekerül 16 ezerbe amia boltba 27 ezer kb és kibír max 2-3000km errel többet az új ezentúl én is nagyon figyelek a gumikra! inkáb el s eindulok kopott gumival:S
Áprilisban vettem két 90%-os gumit. bridgestone + metzeler. mind2 még szőrös volt, és nagyon jól tapadtak. pontos típust nem tudom megmondani, már nem emlékszek. A 2 együtt 9000huf volt, itt az apróban találtam :)
én akkor megse merem mondani mennyiért vettem hátsóra Gumit
egy 95%-os Michelin Pilod Road-Gumit :)
ha a Pirelli 16ezer a elmondottak alapján :)
Szeretnek eldurrani.