Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés köszi, megnézem akk mi lehet a baj.
Túl sok benyát kap(hat)... levegőszűrő jó? végig kell menni a levegőszűrő-karburátor vonalon valami arra fele nem kóser, de lehet hogy a gyertya rossz azt is érdemes figyelembe venni.
Sziasztok, lenne egy problémám az NSR-emmel.... 99 es macskalámpás. Az lenne a problémám, hogy valamiért mindig beköpi azt a kva gyertyát.... hogyha kinyit a power.... de csak akkor... Ha nem huzatom ki powerig akkor megy rendesen... megtisztitottam a gyertyát... visszaraktam... és mindig csinálja... a gyertyával lenne baj ? vagy túl sok üzemanyagot kap ? Valaki léci seegítsen
szerintem elkopott a bronzkeféd az öninditoban vagy nem érintkezik, de ne nyulj hozzá vidd el szerelőhöz.
Jól van akkor helyesbítek: egy szerelő szerelőhöz vidd, ne egy szerelőnek látszó tárgyhoz.
inkább valakihez, aki ért hozzá, minthogysem egy szerelőhöz :D
Szerintem elöször azt nézd meg, hogy mikor önindítózol mennyire esik vissza a lámpa fénye. Szerintem csak az aksid van anyira lemerülve, hogy a nagy áramot igénylő öníndítót már nem bírja megforgatni. A reléd elvileg jó ha kattog. De ha már ennyin elakadsz, vidd el egy szerelöhöz, vagy valakihez aki ért hozzá...
mivel mérjem? és mit kell látnom? :D
Az a baj hogy nem nagyon értek én ehhez :D nsr125R em van a macskalámpás! ahogy a tankot felnyitom a fekete doboz meg a tanknyíló közt van egy fekete gumival bevont két kábel bemenetes valami ami egy fémre van ráhúzva! arról a gumit lehúzom egy fém kovka a vége abba megy be 2 adag kábel! az kattog! de miért? :S
jah és ha valakinek kell HONDA NSR 125 HÖZ fötengely akkor bontásbol maradt vixa 8 ezerért adom gyári hajtókarral nem lóg beszerelhetö:D meg van 1 másik az hajtókar cserére szorul az 4 ezer forint ha kell valakinek szoljon üdv 06 70 262 60 46
Hali mindenki ha csak kattanást hallasz az valószinüleg a reléd! most akkor is adhat ki ijen hangot ha nem megy el az áram az önindítóig a relétöl vagy akkor is ha az önindító szart be! keresd meg a relét és nézd meg h megy e az áram a relétöl addig ha megy akkor az önindítóban van hiba! ha esetleg a reléd szart abban tudok segiteni van hozz gyárim
Legeloszor probald meg masik akksival, vagy merd meg az akku feszt oninditozas alatt...
Nem teker az önindítóm... nem lehhet hogy valami kábel szétjött? nyomom az önindítót semmit nem csinál csak akttan 2 nagyon halkat... mit nézzek meg? az önindító szerkezet(saru ilyenek) hol van az nsr ben?
5000?
Áprilisban vettem két 90%-os gumit. bridgestone + metzeler. mind2 még szőrös volt, és nagyon jól tapadtak. pontos típust nem tudom megmondani, már nem emlékszek. A 2 együtt 9000huf volt, itt az apróban találtam :)
Én azért kivenném az aksit, feltölteném, és kipróbálnám úgy is. Egy töltés nem árthat.
huhhh
én akkor megse merem mondani mennyiért vettem hátsóra Gumit
egy 95%-os Michelin Pilod Road-Gumit :)
ha a Pirelli 16ezer a elmondottak alapján :)
nagyec a Sárbogárd Tűzoltóságot kilehet hívni a Sárbogáriakat...
vajon mivel lehet gond ha az önindító nem teker hmmmm fogos kérdésxdxd naajóó csak nem hagyhattam ki! haverom nsr-je se tekert aztán vmi szerelő jött és megcsinálta többit nemtudom...
önindító...
Helo mindenki! Kb 2 hónapja vettem egy csodaszép 99' es Nsr125R -t! Fekete - narancssárga kitűnő állapotban! Ami problémám: tegnap motoroztem vele vagy 40 km -t és mikor akartam megint elindulni nem indult be! Gyújtás rajta, benzin csap, mikor nyomom az önindítót 2-t kattan (jelez az önindító) de az a tipikus önindító hang nincs meg! Csak kattan bent a motorban valami 2 szer de az önindítót nem működteti! Mi lehhet a probléma? előre is köszi a segítséget!
mondjuk erre azt mondom a hátsó supermoto continental gumi hamar lekopik de van ami keményebb arra meg ráfért a füstölés
hát emberek nekem a hátsó 27 ezret bírt de az első meg 35 öt és az elsővel nem kellet vola anyit várni mer életveszélyes el is hajintott a mátrába!szval tanuljatok akáromból cseréljétek amint tudjátok a gumikat nem kell full újat venni de azé egy 90% os pirelli belekerül 16 ezerbe amia boltba 27 ezer kb és kibír max 2-3000km errel többet az új ezentúl én is nagyon figyelek a gumikra! inkáb el s eindulok kopott gumival:S
nem mindenki szokta leégetni
most kicsit lemaradtam de pl az én nsr-embe 25 ezer km van az első gumi és a hátsó is cserélve volt már az első egyszer a hátsó meg v 3 szor
Valószinüleg szimeringes.
Szeretnek eldurrani.