erről jut eszembe,okt végén,nov elején ha beballagok különbözetire kiröhögnek?engem nem tart vissza a hideg csak adjanak egy oktatót meg vizsgáztatót arra a 2*2 órára...
valakinek tapasztalat?
főleg ha balesetet okozol, nagyon csúnya vége lehet az 50 es papíroknak. Autópályára sem biztos hogy felmehetsz mert ott is megbaszhatnak (persze ez sem törvényszerű, megúszható.)
Van aki szerint szinte csak előnyei vannak (itteng csepelen elég sokan 125/50 el nyomják, és még nem tudok precedens értékű bűntetésről, de egyik barátom már kapott eltiltást, mert lebukott.)
Na és ?
Szinte minden 50-es most már ekkora gumikon jön ki....
Nézz meg egy mostani Apriliát.....
Ha kivesznek a sorból az úgyse a gumiméret miatt lesz.
Én annó rengeteget járok minden felé de még soha sem okoskodtak miatta
olyan kérdésem lenne h mien gumit vegyek hátra nsr-re?
most egy 130/80as van fenn de ez rohadt széles .meg a motor 50esként fut és nem akarom h ien széles gumi legyen rajta meg amúgy is cserés szoval mien gumi lenne a megfeleő méretileg?
Szevasztok! van egy eladó ROSSZ aksim nsr-hez! ha valakit érdekell irjon! az ár fix 50 ezer ft! ismétlem az aksi ROSSZ nem lehet használni max porfogónak..! üdv
wááá. fasza :D megint kezdődik a téli zenehallgatós-simsonnyúzós időszak. Apropó simson. nincsen ilyen rohadtnagy műanyagponyvád? megvenném. (nem nem 40m[2] kell, csak egy simsont be lehessen rakni alá, mert megint az a helyzet állt elő, hogy a kék simsont nincsen hova elrakni az eső elől, és valamivel azért le kéne takarni.)
lesz valamikor mélynyomó? Itt a szar idő, új zeni műfajt is találtam magamnak, szal jó lenne kicsit kiereszteni a cucc hangját, csak mélynyomó nélkül nem lehet, mert protektál az erősítő.
valakinek tapasztalat?
Van aki szerint szinte csak előnyei vannak (itteng csepelen elég sokan 125/50 el nyomják, és még nem tudok precedens értékű bűntetésről, de egyik barátom már kapott eltiltást, mert lebukott.)
Amúgy most tényleg nem azért, én megértem, hogy szeretnél, meg minden, de többet lehet rajta bukni, mint nyerni.
Szinte minden 50-es most már ekkora gumikon jön ki....
Nézz meg egy mostani Apriliát.....
Ha kivesznek a sorból az úgyse a gumiméret miatt lesz.
Én annó rengeteget járok minden felé de még soha sem okoskodtak miatta
olyan kérdésem lenne h mien gumit vegyek hátra nsr-re?
most egy 130/80as van fenn de ez rohadt széles .meg a motor 50esként fut és nem akarom h ien széles gumi legyen rajta meg amúgy is cserés szoval mien gumi lenne a megfeleő méretileg?
Érd.:20/376-2293
Thermoplasztik héj anyagú,ABS kivehető,mosható béléses,több fokozatban nyitható plexi,Szellőzőkkel kialakított. E szabványú.A szállítás postai úton is megoldható.
Részletekért érdeklődnilehet . email-ben:gabee1204@freemail.hu
msn-en:ugyan az.
Holnap kibelezem
Pályára teljesen jó.