Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

próbáld meg hátha...
erről jut eszembe,okt végén,nov elején ha beballagok különbözetire kiröhögnek?engem nem tart vissza a hideg csak adjanak egy oktatót meg vizsgáztatót arra a 2*2 órára...
valakinek tapasztalat?
főleg ha balesetet okozol, nagyon csúnya vége lehet az 50 es papíroknak. Autópályára sem biztos hogy felmehetsz mert ott is megbaszhatnak (persze ez sem törvényszerű, megúszható.)
Van aki szerint szinte csak előnyei vannak (itteng csepelen elég sokan 125/50 el nyomják, és még nem tudok precedens értékű bűntetésről, de egyik barátom már kapott eltiltást, mert lebukott.)
Szerintem ne vegyél, inkább várd meg amíg lesz A1-ed, és addig hajts egy Simsont, télen az az igazi, és nembaj, ha összetöröd.

Amúgy most tényleg nem azért, én megértem, hogy szeretnél, meg minden, de többet lehet rajta bukni, mint nyerni.
Faterom megakarom győzni ,hogy vehessek 50-es papírral nsr-t.. Tudnátok pár érvet adni ? valami okosságot kéne kitalálni ,hogy megengedje...
Az én esetemre senki se tud mondani valamit hülyéskedés helyett.
Az jó , mert 7500 Ft-ossal tudok visszaadni .
Na és ?
Szinte minden 50-es most már ekkora gumikon jön ki....
Nézz meg egy mostani Apriliát.....
Ha kivesznek a sorból az úgyse a gumiméret miatt lesz.
Én annó rengeteget járok minden felé de még soha sem okoskodtak miatta
helló mindenkinek

olyan kérdésem lenne h mien gumit vegyek hátra nsr-re?
most egy 130/80as van fenn de ez rohadt széles .meg a motor 50esként fut és nem akarom h ien széles gumi legyen rajta meg amúgy is cserés szoval mien gumi lenne a megfeleő méretileg?
persze mert van pár 15 ezer forintosom
Csao. Az lenne a kérdésem, hogy ha irok értékelést a boncterembe az emnyi idő után jelenik meg? köszi
Tudsz visszaadni, mert csak 75 000 Ft-ossal tudok fizetni.
Szevasztok! van egy eladó ROSSZ aksim nsr-hez! ha valakit érdekell irjon! az ár fix 50 ezer ft! ismétlem az aksi ROSSZ nem lehet használni max porfogónak..! üdv
Üdv mindekinek ha valakit érdekel van nsr hez olcsón gyujtás alaplapom! gyujtás elektronikám(boxom) feszültség szabájozóm! gyujtó trafóm és power vezérlöm motorral olcsón adom mindet ha valakit érdekel! hivjon bátran 06 70 262 60 46
Eladó Mikuni TM 34 síktolattyús karburátor.

Érd.:20/376-2293
Új ARC tipusú bukósisakok kedvező áron kaphatóak!
Thermoplasztik héj anyagú,ABS kivehető,mosható béléses,több fokozatban nyitható plexi,Szellőzőkkel kialakított. E szabványú.A szállítás postai úton is megoldható.
Részletekért érdeklődnilehet . email-ben:gabee1204@freemail.hu
msn-en:ugyan az.
obiban meg iylen helyeken lehet kapni ponyvákat
wááá. fasza :D megint kezdődik a téli zenehallgatós-simsonnyúzós időszak. Apropó simson. nincsen ilyen rohadtnagy műanyagponyvád? megvenném. (nem nem 40m[2] kell, csak egy simsont be lehessen rakni alá, mert megint az a helyzet állt elő, hogy a kék simsont nincsen hova elrakni az eső elől, és valamivel azért le kéne takarni.)
Perze, mivel nincs rajta semmiylen terhelés.
Holnap kibelezem
lesz valamikor mélynyomó? Itt a szar idő, új zeni műfajt is találtam magamnak, szal jó lenne kicsit kiereszteni a cucc hangját, csak mélynyomó nélkül nem lehet, mert protektál az erősítő.
Nem a papírokkal "van" bajom, csak, hogy ha megvan, miért nincs belerakva. De tényleg nem kötöszködésböl, csak ami a szívemen az a billentyüzetemen.
Nyilván papírmentes motor.
Pályára teljesen jó.
szétsazedni mindig könyebb mint összerakni