Am én vélemény az,hogy olvastam vissza a itt a fórumon mikor írták h eladja és érdeklődtek h új dugó stb.. és akkor mondja a gyerek h neki igenis csak bontatlan blokkos kell.És ebbe van valami mer úgy tartják amit egyszer megbontanak az soha nem lesz olyan mint a régi gyári hacsak nem gyári cuccokkal rakják össze.Itt a példa apám első tulaja a simsonjának újonnan vette,ő neki még teljesen gyári komolyan mondom.De az még mindig indul semmi baja.Szal szerintem ebbe van valami, és én is utobbi két motoromnál figyeltem gyári blokkos e JELENLEG a moci
Castrol tokeletes bele, nemhiszem, h mas olajtol sokkal halkabb lenne...
Jah alu hengeres moccba valo kell bele, bekevered 50:50 be deszt vizzel v olyat veszel ami gyarilag ilyen, de am ra van irva hutosapkara is..
olaj 0,7 viz 1,1 littyo kell bele..
nekem is van hőgombám
1500ért
ha gondolod .működő mocibol lett kivéve
azért vettem meg mert azt hittem h ez a hiba
holot vki a műszerfalba kókányolt nem ismerte szineket össze voltak cserélve a vezetékek:)
én úgy tudom hogy nem fognak engedni a vizsgabiztosok vizsgázni, mert már nem írnak ki vizsgát motornál, legalábbis tavaly úgy volt, mert én ősszel kezdtem az a1-et(2008), és átcsúszott az egész forgalmim 2009-re, mert már nem írtak ki vizsgákat októberre, meg decemberre, csak valamikorra május környékére . De lehet h már változott.
Emberek, milyen olajat rakjak a váltóba, hogy esetleg halkabban működjön? Vagy hagyjam a halálba, és rakjam az eredeti Castrol ActEvo Xtra 4T 10W40-et?
Illetve hűtőfolyadéknál annyi a lényeg, hogy alu hengeres motorba is használható legyen ugye?
ha érdekel vkit!
elég jó állapotban van mivel ien gyantás anyaggal bevan kenve aztán nincs kirepedezve
Jah alu hengeres moccba valo kell bele, bekevered 50:50 be deszt vizzel v olyat veszel ami gyarilag ilyen, de am ra van irva hutosapkara is..
olaj 0,7 viz 1,1 littyo kell bele..
2.hoz nem értek.
1500ért
ha gondolod .működő mocibol lett kivéve
azért vettem meg mert azt hittem h ez a hiba
holot vki a műszerfalba kókányolt nem ismerte szineket össze voltak cserélve a vezetékek:)
valakinek nincs hőgombája(hőfokmérő,amely a hengerfejben található) 25ös nsr-hez?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
vagy külön malossi 160 as hengerfejet tömítéssel.
Illetve hűtőfolyadéknál annyi a lényeg, hogy alu hengeres motorba is használható legyen ugye?
Köszi előre is