Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5kiló?
márciusba vettem
tippelj
mennyiért vetted,ha szabad megkérdezni?nsr-ed.
Am én vélemény az,hogy olvastam vissza a itt a fórumon mikor írták h eladja és érdeklődtek h új dugó stb.. és akkor mondja a gyerek h neki igenis csak bontatlan blokkos kell.És ebbe van valami mer úgy tartják amit egyszer megbontanak az soha nem lesz olyan mint a régi gyári hacsak nem gyári cuccokkal rakják össze.Itt a példa apám első tulaja a simsonjának újonnan vette,ő neki még teljesen gyári komolyan mondom.De az még mindig indul semmi baja.Szal szerintem ebbe van valami, és én is utobbi két motoromnál figyeltem gyári blokkos e JELENLEG a moci
?
Van egy membrán előtti cső
ha érdekel vkit!
elég jó állapotban van mivel ien gyantás anyaggal bevan kenve aztán nincs kirepedezve
Nagyon köszi a segítséget!
Castrol tokeletes bele, nemhiszem, h mas olajtol sokkal halkabb lenne...
Jah alu hengeres moccba valo kell bele, bekevered 50:50 be deszt vizzel v olyat veszel ami gyarilag ilyen, de am ra van irva hutosapkara is..
olaj 0,7 viz 1,1 littyo kell bele..
ELF 10w40 GEAR OIL
Én nem tudom, de nekem is aktuálisak ezek a kérdések most...
1.:nekem valvoline volt,jó volt,de a gyári is tuti jó.
2.hoz nem értek.
Valaki....?
nekem is van hőgombám
1500ért
ha gondolod .működő mocibol lett kivéve
azért vettem meg mert azt hittem h ez a hiba
holot vki a műszerfalba kókányolt nem ismerte szineket össze voltak cserélve a vezetékek:)
Hali nekem van högombám tutira müködik 2 ezer forintért a tied itt a számom 06 70 262 60 46 hivj ha érdekel fórumot ritkán nézem üdv:d
hello mindenki!
valakinek nincs hőgombája(hőfokmérő,amely a hengerfejben található) 25ös nsr-hez?
Nem Csak pénz!
sztem amíg vannak vizsgáztatások, akármikor mehetsz, nem röhögnek ki. én is ősszel vizsgáztam. okt végén
szeva nekem van polini 160-as hengerem hengerfejjel. Egy hónolás, és B-s dugó kell bele. iá: 30k
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hali!Keresnék henger hengerfejjel olcsón akinek van az szóljon!kösz
vagy külön malossi 160 as hengerfejet tömítéssel.
simson csere érdekel?
Én is ettől féltem,majd max telefonon rákérdezek,kösz az infot.
Várj ameddig nem lesz nagyobbra jogsid! Ha elkapnak és kiderül, hogy 125-ös, jogsi nélküli vezetés, biztosítási csalás sötöbö...
én úgy tudom hogy nem fognak engedni a vizsgabiztosok vizsgázni, mert már nem írnak ki vizsgát motornál, legalábbis tavaly úgy volt, mert én ősszel kezdtem az a1-et(2008), és átcsúszott az egész forgalmim 2009-re, mert már nem írtak ki vizsgákat októberre, meg decemberre, csak valamikorra május környékére . De lehet h már változott.
Emberek, milyen olajat rakjak a váltóba, hogy esetleg halkabban működjön? Vagy hagyjam a halálba, és rakjam az eredeti Castrol ActEvo Xtra 4T 10W40-et?

Illetve hűtőfolyadéknál annyi a lényeg, hogy alu hengeres motorba is használható legyen ugye?

Köszi előre is