Jellemzően nem sajna,mert semmiylen határidőt sem tudok betartani.
Sok dolgot csinálok egyszerre, beláthatatlan, mikor tudok valamihez hozáfogni.
Just blokkja i vagy 3 hónapot volt nálam, mire sorra tudott kerülni, ég is a pofám miatta
Újabb észrevétel...
ha nyomok egy hátsó satut, és beblokkol a kerék, utána ahogy ismét meghajtja a lánc szintén felvillan a lámpa.
nem hinném hogy ez egészséges dolog...
ha valakinek van tippje írjon.
JAh, ha fúvókázni akarnál, akkor készen vannak a dellrotyóba való főfuvik, oylat csinálok, amiylet szeretnél, 400 forint darabja, kalibrálva, számozva.
Szerintetek létezik olyan hogy kontaktos az olajnyomás led-em?
Pár napja ha váltásnál hirtelen ráküldöm a kuplungot, vagy hirtelen fékezek, tehát a motor hirtelen mozdul, akkor fel-felvillan egy pillanatra.
Természetesen az olajszintek rendben vannak és nem rég volt olajcsere is ezért más nem jut eszembe.
valaki járt már így esetleg?
hát eddig nem volt vele baj, szóval szerintem ja mondhatjuk hogy üzembiztos. kicsit mintha hamar túlmelegedne, meg az egész blokk forró, dehát semmi sem lehet tökéletes :D
hello.
MSN adatlapomon is van : Fekvorendor@hotmail.com
A motorban már 421 km van, eddig semmi baj nem volt vele, a tartályban a scootered van, a tankban meg spirnt 2t.
Amúgy meg én nem láttalak téged, szóval valószínűleg nem is intettem, SRY, csak fájt már a nyakam mint a szar, örültem hogy az utat látom még. Egyébként vizsgaidőpontot kértem elméletből, és 4x jártam ma meg a csepel - üllői csigavér távot. (elsőre nem volt nálam pééz) És szerintem a motor bizonyított, szóval lassan meg kéne beszélni, hogy mivel is tartozom.
dobj rá még valamennyit és meggondolom
más:biztosításügyileg ugye akkor marad a bónuszom ha 9 hónap megvan egy évben? mondjuk tovább ugysem bírom ki motor nélkül
inkább gyűjts még egy kicsit hozzá, mert különben lehet, hogy szopni fogsz!
úgyis itt a tél, inkább 250 körül nézegess szerintem rendszámos kereklámpásat... (én 220 ért vettem, mert nem volt épp + 30 -am, és most járok úgy 500.000 körül, ezért mondom csak)
Régi lelakott moci? Hát nem úgy néz ki képről mint ami le van lakva! A másik meg h anyira nem vészes az évjárat sem! A csaj sztem csak figyelem felkeltés céljából van!
Én erre csak annyit Tudok mondani ki mi tetszik
magá szocproblem h neked ez nem jön vagy hogy neked nem vmi ien géped van
sajnállom nekem se a ülembe huppant.
így nem kellene fikázni h sajnállod a kocsit.
meg a másik hogy egy stílus
egy sportosan kinéző autonál nem egyből azt kell előtérbe hozni h mennyire is sportos.
jó az alfáknál erre nagyon ügyelnek.
lehetne egy swiftem is aztán azt is sportossá lehet tenni .vannak akik sportossá teszi és egésszen ügyesen
nekem az alfámra egy szemöldök egy hátsó spoiler és egy 18as felni van nameg egy enyhe foliázás.
nem hinném h nagyon sajnálnod kellene mert jó gazdája vagyok
Sok dolgot csinálok egyszerre, beláthatatlan, mikor tudok valamihez hozáfogni.
Just blokkja i vagy 3 hónapot volt nálam, mire sorra tudott kerülni, ég is a pofám miatta