valamit akkor elbasztatok, ugyanis pá hónapja kettékaptam egy nikasil rétegű hengert, és a csavarhúzó hegyével szedegettem össze a flexelés közben lepattogzott darabkákat (poén ból csak) szerintem te(vagy akkor Ön?) alumínium hengerről beszélsz.
nincs harag, de te próbáltad már ezt a módszert?
Csak mert tökéletesen működik.
Tizen sok éve így állapítjuk meg a boltban, ha nem látszik rajta egyértelműen.
az nsr -ed gyárilag tuti nikasilos, a baj csak az, hogy amíg nincs lent a hengerfej, nem lehet látni, hogy persely van -e benne, vagy nikasil. 8olyankor szokott persely lenni benne, amikor valaki megragasztotta benne a dugót, vagy beletört valami, és nincs pénz új hengerre. De amíg nem látsz bele, nem lehet megmondani.
Nézd, a szerelőnek kell tudnia aki majd kicseréli benne a dugót. Azért pedig, hogy megmondjam neki, nem szívesen szedem szét külön.
Persze ha muszáj, akkor kénytelen vagyok.
Honnan tudom meg, hogy nicasilos a henger a motoromban? Az eredeti van benne, és bontatlan is ha igaz.
Illetve már múltkor kérdeztem, hogy milyen dugót, és hol rakassak bele?
Van fenn galeriam kozott teszt! 4,5 es tesztfogysztas ahol azert kapja az ivet a moci... Jah es full folytatlan..
Nekem 5,2 volt a max de akkor csogaz mindenhol, meg jaszkari vegig balcsi parton...
Jah gyari beallitassal volt ennyi, ami annyit jelent h benya/levego csavar 2,5 fordulatra kitekerve, alapjarat meg 1400+-100
Sziasztok! Eladó Honda NSR 125 R gyorsasági mocim. 1999es, elöl hátul tárcsafékes, vizhütéses, power szelepes, jo motorikus és esztétikai állapotban van. Fullszintetikus Castrol olajjal használtam, 4-4,5 literrel eljárok vele. iár: 260.000Ft Tel: 0630/733-5585
Csak mert tökéletesen működik.
Tizen sok éve így állapítjuk meg a boltban, ha nem látszik rajta egyértelműen.
Persze ha muszáj, akkor kénytelen vagyok.
Másik: milyen dugót és hol rakassak bele?
Beleteszel egy pici mágnest, ha hozzáragad akkor vas hengered van, ha nem akkor nicasilos.
Honnan tudom meg, hogy nicasilos a henger a motoromban? Az eredeti van benne, és bontatlan is ha igaz.
Illetve már múltkor kérdeztem, hogy milyen dugót, és hol rakassak bele?
Köszi, üdv.
Nekem 5,2 volt a max de akkor csogaz mindenhol, meg jaszkari vegig balcsi parton...
Jah gyari beallitassal volt ennyi, ami annyit jelent h benya/levego csavar 2,5 fordulatra kitekerve, alapjarat meg 1400+-100
Igy evett nekem 3,9 et ausztriaig.. Ugyhogy kurvara nem hihetetlen..
de a lalkiismeretem megnyugtatása végett holnap még ránézek...