Sztem tipikus lakotelepi utcai harcos morcositassal az NSR..mind1 te dolgod. Sztem ugy faszabb ha meg van csinalva, hogy tompitotton csak az egyik lampaja eg. Ugy eleg vadul nez ki, mint vmi 600 as!
Swift meg khm.. sose kene... teny h megbizhato meg mocija kinyirhatatlan de a tobbi kuka.
jójó ez igaz hoyg legszebb 125 ös! de megnéztem youtube-n pár vidit és levoltak morcosítva naygon jól néztek ki és megszeretném én is csiinálni olyanra! és a suzukik közt is a swift a legszebb:D:D am meg azért mondják asuzukira is hoyg szar mer a kasznia szar elnevezhetnénk új trabinak de a motorja
Nem morcositgasd, mert meglatnak aztan azt hiszik, hogy vmi gagyi 100E ft os bovlival maszkalsz.. Megnezel ilyen golf 1-2, swift meg ilyen fosokat mocositanak csak, aztan azt hiszik mekkora menok, meg azert nezik oket, hogy mekkora zsir verdajuk van kozben meg csak kirohogik oket.. NSR igy is a legszebb 125 os!
és mielőtt mondanátok senkinek nem fogom a pártját sőt inkább magyarnak fogom a pártját! mer én se szeretem a szlovákokat de lega nem kezdem oltogatni a szlovákiai magyarokat és a többi és a többi jöhet a fikázás!
muszáj ezt a politikusk által kirobbantott népháborút nekünk polágroknak is folytatni hisz gondolj bele ő is magyar akit le szlovákozol és a többi tehet róla sztd hogy ott lakik? sztm ha tehetné hazajönne az országába! csak legtöbben ezt nem tehetik meg! újra felteszem a kérdésem nem tudjátok hogy az nsr első lámpáját hogy lehet lemorcosítani?!
Nincs vki 1 arrow dob eladó 125 ccm-is NSRre?ami cagiván v tzr-en van az is jóó!
És 34es karbihoz szivócsonk, és a karbi és a légszürö közötti csö is kellene!
ha van vkinek vmelyik akk msn:egedi_m@hotmail.com
egyértelmű hogy bontatlan blokkos... jah és viszi a 170-et meg 3 litert fogyaszt, de csak mert folytott még ha kiveszik a folytást akkor lejjeb megy a fogyasztás és 160 lóerő lesz természetesen
Swift meg khm.. sose kene... teny h megbizhato meg mocija kinyirhatatlan de a tobbi kuka.