Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Help valaki!Első index érdekelne sürgőősen!91es Nsrhez,ami a burkolatba van beépítve,olyan!nagyon fontos lenne!
Birom az ilyen regi lelakott mocik mellet mindig odaraknak vmi csajt hatha akkro elviszik..
Az, hogy egy 156 os Alfa ra szemdoldokot raksz es szted ez meg jol is nez ki az kizarolag a te szegenysegi bizonyitvanyod.. Az egyik legdogosebb olasz verdara morcositas ami utan meg ma is megfordulnak az emberek es aminek a formaja soha nem avul el.. Eddig azt hittem aki Alfa t vesz annak van vmi stiluserzeke.. Mind1 egyedul a kocsit sajnalom!
de a kép nemrossz..
ez szerintem nem 1994 es...
hanem 2006 os :D
ezt a hirdetést sasoljátok meg: http://www.kepesmotor.hu/honda...
A tervezés 100%-ban japán... kiállok a mi autónkért akárki akármit mondd
szerrintem sokkal jobban mutat ha levan morcosítva
nekem spec bejön
nem tudom vki miért vélekedik arrol ha vmi ez lehet moci vagy verda az ha levan morcosítva csúnyán nézki szerintem egy kis vadságot tükrözi :)
pláne ha mind a verdámon is van szemöldök és színre is van fúja egészen másképpen mutat
és hiszem csak egy 156os alfa :)ami sztem alapjába véve komoly gép nemmég hogy így :)
úgy egyébként jól vagy?:D
Nah ezt jól megírtam...
Amúgy szerintem ne mocosísd a lámpákat... Ilyen NSR-t még amúgy se láttam.. egyedi az biztos :D meg eladhtnás a Yoshit róla pl nekem neem.. csak poén :D de én tuti hagynám.. kitalálték azt a mérnökök... De én Pl. tuti ,hogy szétszedném a búrát és valami belűlról hőálló fekete festékkel csinálnám meg De Én Hagynám a Helyedben
Nem is baj ,hogy kicsit beindult itt az élet.. oylan lehangolt volt minden...szerinte mmindegy ,hogy miről beszélünk..
tény hogy a kaszni szar... de a motor az tudom hoyg jó nekünk se suzukink van hanem renault csak sok ismerősönek van az és hát mitnemondjak szaggat akis vadállat (az új suzuki swift!) noh d emindegy ez egy motoros fórum végtülre is neem?
Szerintem itt senki sem beszélt a Japcsi Suzukiról..... (Olyanhoz volt szerencsém, köze nincs a mi autónkhoz :).)
Az elefántokról meg csak annyit, hogy nézd meg az anyagot amit szívsz mert kicsit erős lett neked.......
Én meg eccer láttam egy repülő zöld elefántot... nincs swiftem (szerintem nem is lesz) de tudom mit tud és le a kalappal újfent a japó mérnökök előtt.
sziasztok,nincs valakinek 91-es Nsr- hez indexe?első,jobbos?ami a burkolatba van beépítve,olyan érdekelne,nagyon sürgős lenne!
Nincs vki 1 arrow dob eladó 125 ccm-is NSRre?ami cagiván v tzr-en van az is jóó!
És 34es karbihoz szivócsonk, és a karbi és a légszürö közötti csö is kellene!
ha van vkinek vmelyik akk msn:egedi_m@hotmail.com
nincs..
Hát nem tudom, ha még nem ültem volna más autóban....és csak azt nézném, hogy csak így lehet full új autóm akkor sem kellene sohasem... :) Még hogy a motor meg a futómű ja, és fék pf vicces...
Láttam olyan példányt ami alól 125-ös robogó kiütötte a futit és tréler kellett neki. (A moci saját lábán távozott, pedig beépült az autóba oldalról :))). Szóval nagypapisnak jó, heti egy két alkalomra :)
Ultem mar uj swiftben hat inkabb nem reszletezem...
Jah autoban ott kezdodik, hogy 2.0 benya az a belepo kategoria mint mociknal a 125!
Bar uj kocsik kozul mar keves kocsira mondanam azt, hogy tenyleg kellene, mert ilyen igazi kulonlegesseket nem gyartanak, legalabbis kozep kategiraban nemnagyon...
Vittek egy ilyennel mult7en na ez maga az elmenyauto, egyszer lesz nekemis!
remélem azért nincs harag legalább te vetted a poént
persze az más kérdés hogy nekem sose lesz... autó benzinesben min 2.0 vagy diesel 2.5-ös én onnan tartom számon
kuka? hát azé... az új swift fékje, futóműje, váltója, sőőőt a kasznia is kiemelkedően jóra sikerült, azért nem egy turbós colt de azért a pénzért jobbat biztos nem kapsz.