Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Nekem is olyan problémám van hogy csúszik a kuplung de csak akkor amikor nyit a power , a powdenon már állítottunk de ugyan azt csinálja..... egy újj kuplunglamella ferodolvastagsága mennyi lehet?
+ ez a baj a magyarokkal... Az a fasza amit ők mondanak
helló nem tudjátok hogy lehet lemorcosítani az első lámpát az nsr eken mit raknak rá vagy hogy van ez megköszönöm előre is a segítséget!
Én voltam az képzled és tényleg bontatlan blokkos... de röhögjél csak És képzeld tegnap bontottuk meg mert lógott a főtengely.. és a blomba ottvolt a henger és a vízcső között...de röhögj csak ,ezekszerint neked kicsi az agytérfogatod és nemtudod elfogadni ,hogy vannak ilyenek..
azért sztem ne legyél ennyire naiv. Volt itt mostanában valaki aki azt írta a 20 éves ns50-ére hogy bontatlan blokkos. Na azon is jókat röhögtem
Nincs gyárilag szar dugó ? biztosan kitűnő volt az anyag minősége ;) bármi előfordúlhat... de ha nagyon akarod megmutatom ,hogy kell kinyírni egy dugót 2000 km-en.
igen, és egy 10 ezer km-es gyári dugóból hogy tud letörni egy darab?
Így tudod ? :D Képzeld azért kellet hengert cserélni mert a dugóból letört egy darab és megkarcolta a hengert...
ha tényleg annyi lenne bent akkor nem kellett volna még hengert cserélni..
köszönöm,megpróbálok vmit okoskodni,de ha nem jó,ismét ittvagyok!:D
Hihető... Svájci import, beszéltünk a csókával. És tudok egy járható utat ha van yolan mocitok aminek nem magyar papírja van (teljesen ingyen :P )
Futott km: 10.700 km hihető
quattro ne ijedj meg! a motor attól függetlenül be melegszik, mert lehet a hőgomba vagy a mérő is hibás. pl az enyémen a mérő volt a ludas, nekem se melegedett be rendesen, vagyis alig ment fel a mutató, közben a motor üzemi volt, csak a hőfokmérőm volt szar, kevesebbet mutatott mint kéne. csodálkoztam is hogy amikor le takartam a hűtőt még csak 3/4ed et mutat a hőfokmérő de már forr a vizem................
Végre lecserélem a kis nsr-t meguntam a fényezést ezért ezt veszem meg! http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr125-3194
617
Enyém 50 FM
nem igaz, a normál hőfok a középtől egy kicsit lentebb kell hogy legyen.
Az enyémben is van termosztát és az óra is jó. de egyszerűen a minimum hőfoknál ha megyek vele nem megy tovább... de így a normális üzemi hőfok.. szerintem ne ijedj meg de ha okos vagy belemérsz multiméterrel mit is mutat.. de szerintem felesleges..Próbál gumit füstölni :D nekem akkor szokott kiakadni..
Hali

Nincs valakinek eladó műszeregysége macskalámpáshoz?
Vagy az is olyan ritka mint az első lámpa?
THX Hondafever, Megkaptam (de sajna nem ez volt a gond :(, úgy tűnik...) A víz így is csak az óra negyedéig megy, alig ki a kékből.....
Lehet, hogy a gomba a szar ?
Azért köszi a termosztátot......
"Vágó úr, a kuplungot kizárnám"
:)
A kuplungod csúszik mikor kinyit a power, ugye több pacival akarja tekerni magát. Állíts a kuplungodon.
pedig szerintem a kuplung megcsúszik. Próbálj meg állítani a bowdenen a blokknál, ne a kormányon.
nem társul emellé semmilyen hang?
Sziasztok,tudnátok nekem segíteni?olyat csinál a motrom hogy mikor nyit a power7nél,elkezd húzni,de ugrik kétezret a fordulatom,de akkor nem húz,csak úgy felpörög,91es,ha ez segít valamit,power hiba lehet?kuplungot kizártuk,mert csak power nyitás után ugrál,elötte nem
nagyon fontos lenne és nagyon sürgős,kérem aki tud segíteni,az irjon,köszönöm!
pricsi93!Engem érdekelne a szivócsonk és a légszürö ésa a karbi közötti csö ha megvan még!Mi lenne az áruk?