Hali. Nekem is olyan problémám van hogy csúszik a kuplung de csak akkor amikor nyit a power , a powdenon már állítottunk de ugyan azt csinálja..... egy újj kuplunglamella ferodolvastagsága mennyi lehet?
Én voltam az képzled és tényleg bontatlan blokkos... de röhögjél csak És képzeld tegnap bontottuk meg mert lógott a főtengely.. és a blomba ottvolt a henger és a vízcső között...de röhögj csak ,ezekszerint neked kicsi az agytérfogatod és nemtudod elfogadni ,hogy vannak ilyenek..
Nincs gyárilag szar dugó ? biztosan kitűnő volt az anyag minősége ;) bármi előfordúlhat... de ha nagyon akarod megmutatom ,hogy kell kinyírni egy dugót 2000 km-en.
quattro ne ijedj meg! a motor attól függetlenül be melegszik, mert lehet a hőgomba vagy a mérő is hibás. pl az enyémen a mérő volt a ludas, nekem se melegedett be rendesen, vagyis alig ment fel a mutató, közben a motor üzemi volt, csak a hőfokmérőm volt szar, kevesebbet mutatott mint kéne. csodálkoztam is hogy amikor le takartam a hűtőt még csak 3/4ed et mutat a hőfokmérő de már forr a vizem................
Az enyémben is van termosztát és az óra is jó. de egyszerűen a minimum hőfoknál ha megyek vele nem megy tovább... de így a normális üzemi hőfok.. szerintem ne ijedj meg de ha okos vagy belemérsz multiméterrel mit is mutat.. de szerintem felesleges..Próbál gumit füstölni :D nekem akkor szokott kiakadni..
THX Hondafever, Megkaptam (de sajna nem ez volt a gond :(, úgy tűnik...) A víz így is csak az óra negyedéig megy, alig ki a kékből.....
Lehet, hogy a gomba a szar ?
Azért köszi a termosztátot......
Sziasztok,tudnátok nekem segíteni?olyat csinál a motrom hogy mikor nyit a power7nél,elkezd húzni,de ugrik kétezret a fordulatom,de akkor nem húz,csak úgy felpörög,91es,ha ez segít valamit,power hiba lehet?kuplungot kizártuk,mert csak power nyitás után ugrál,elötte nem
nagyon fontos lenne és nagyon sürgős,kérem aki tud segíteni,az irjon,köszönöm!
617
Nincs valakinek eladó műszeregysége macskalámpáshoz?
Vagy az is olyan ritka mint az első lámpa?
Lehet, hogy a gomba a szar ?
Azért köszi a termosztátot......
:)
nagyon fontos lenne és nagyon sürgős,kérem aki tud segíteni,az irjon,köszönöm!