Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ba= na
ba se holnap se holnapután nem tudunk lemenni, szóval a legközelebbi esedékes időpont az hétvége, de akkorra meg szar időt mondanak. majd még meglátjuk mi lesz, ha nagyon elromlik az idő, akkor max majd postán megoldjuk.
Okés én itthon vagyok csak csörögj rám!
lehet, hogy kedden, vagy szerdán lemotorozok érte! Ha megyek, a pontos címért még felhívlak. (gondolom, ugye cegléden van.)
Egy ezresért a tiéd!
Hello a kipuffi 10000 FT
tudok elsőgumit /Kell valakinek ÚJ első gumi?
heidenau 110-es motorn még nem volt
10 000 akit érdekel vegyen fel msn-re
bercee92@hotmail.com
felmegy rá
tanksapka mennyi pééz?
kipufogóért mit kérsz?
érdekelne,ha felmegy macskalámpásra!
Hellósztok !
Ha érdekelne valakit van egy egész bontásra váró NSR-em mindene megvan kivéve a gyújtás és a gyújtó trafót! 180 ccm-es malossi hengerszett van rajta külön idom szett is van hozzó van egy f-es idom szett meg egy krölámpás idom szett is ! Érdeklődni e-mail-be vagy telefonon! e-mail: pricsi93@citromail.hu tel.:06704175152!
azért ott a nagykalapács a képen
nálad is mehet a szakszerű szerelés
Hát már nincs minden meg... (kilóméteróraspirálosgyerek)
bocsi kép külön ment:P
üdv mki van 1 komplett nsr em bontva minden megan még ha vkit érdekel vmi itt a számom olcsón adok mindent 06 70 262 60 46 üdv mki széles utat occsó benzint
hello van 1 ilyen eladó :hátha vkit érd,2008as 1500km el!kis eszt hibával 590e
Még mindíg eladó az nsr-em... :D vagy Cserélném jó állapotú JC20-ra... Képek az adatlapon..
Nincs vki 1 arrow dob eladó 125 ccm-is NSRre?ami cagiván v tzr-en van az is jóó
ha van akk msn:egedi_m@hotmail.com
helóó!Nekem van 1 eladó szivócsonkom ha gondolod! 4 ezer ft-ért adom
Teccik rajta a morcosítás :)
eladó a képen látható NSR!
cserélve benne henger,dúgó,csapszeg, ... új aksi szép állapot nem volt törve akit érdekel hívjon! (képet is tudok küldeni még ha kell)
http://kepesmotor.hu/honda-spo...
Nálunk is a lokál benzinkútnál a Power1 2950Ft, ha vennék rész szintetikus MOL olajat bele, többe kerülne...
hát én sem cr 500 ra gondoltam hanem mondjuk cr 125 az forog keményen, de ezen nem fogunk össze veszni aki gazdag az tegye bele a legjobb full szintetikus olajat, aki szegény az meg marad az olcsónál.