Sziasztok sikeresen kilet cserélve a tömités hengerfejen és tejesen patent lett de volt még vele gond mert mikor volt dugo cserén akkor megszakitották a töcsavart ezek a sokeszüek és gyártotunk faterral egy uj csavart tök patent lett:) tejesen jol müködik! Csak az a hiba támadt hogy nyomkodom az öntinditot és csak katog nem forgat:S:(. Van ötletetek mi lehet? Előre is köszönöm a választ!
80 km csak akkor, ha hozzátok is költözök egyúttal :D . De azért mondom, hogy visszatérünk rá, majd amikor már kiderült hogy a mostani henger mennyire halott, mert neked is legalább akkora nyűg leszedni, és elhurcolni ide, mint nekem elmenni megnézni. Mert mondjuk ha itt lennél Pesten és 2 éve leszedve állna a henger, akkor nem lenne baj, elmegyek, megnézem aztán eldöntöm. De most azért, hogy leszedd 1 nap alatt, én meg felmenjek egy nap alatt, aztán kiderüljön, hogy valami miatt nem tetszik és nem kell, az felesleges. Majd ha összeraktam a sajátommal, és nagyon szar lesz akkor visszatérünk rá, mert látatlanba nincs miért megvegyem, te meg csak ezért ne szedd le, mert akkor sem biztos még, hogy kell. Erről a 30 km ről meg annyit, hogy az enyém és hozzávetőleg 30 kilométert futott, aztán úgy néz ki, hogy nem is biztos, hogy használni lehet majd vele a motort.
itt van kép róluk,csak egyben még a motoron!
Az oldalidom levan "sportositva",ha jol megnézed a faridom,és az oldalidomnál kivan vágva az összekötő darab,így szerintemmodernebbnek néz ki!A festése nem az igazi,de izlések és pofonok
Pestre járok fősulira,szal a ránézés nem gond!Ha télleg kéne,akkor felviszem,de csak akkor ha biztos elviszed...igyis nagy kín feljárni
Amugy meg nem 160 hanem csak 80 km
akkor az egyenlőre nem esedékes, jövő tavasszal, vagy lehet, hogy 1-2 hónap múlva megint rákérdezek, hátha meglesz még. (Azért nem esedékes, mert budapesti vagyok, és a hengerről ami nekem van még nem lehet tudni, hogy teljesen szar-e. És 160KM -et utazni, az felesleges, ha még az enyémmel is elpöfög. Aztán ha összerakom, és nagyon szar lesz akkor meg lemegyek, megveszem és visszajövök, ha még meglesz)
Egy-két dolgot had kérdezzek meg, van amit meg is találtam nagyjából a topicban, csak megerősítésképp...
Váltóba ugye Castrol Actevo Xtra 10W40 4T olaj kell?
Első telóba érdemes lecserélni az olajat valami jó sűrűre? Szeretném ha keményebb lenne, sokat megyek 2 emberrel, ezért lenne fontos. Milyet tegyek bele, amit ajánlotok?
Lánc-lánckerék csere is esedékes mostanában, ti milyen ajánlotok rá? Eredeti méret mekkora a lánckerékből, illetve láncból, meg milyen márkát érdemes venni? Illetve hol?
Milyen izzót ajánlotok a fényszóróba, illetve a tompítottba, mivel most kb. semmit nem lehet vele látni, és éjjel életveszélyes vele menni kb.? Hány wattost bír még el?
Bocsánat a sok kérdésért, és nagyon köszönöm előre is ha lesz valaki olyan türelmes, hogy válaszol.
csáó ns125r Sorolom mikéne a gépedről első idomok bal jobb, fejidom hátsó lámpa fölötti kis müanyag darabb első fék huzal kipufogot is megnézném olajtartály is, benzintankot is megnézném és az első felfüggesztéseket, kormánycsutka...egyenlőre ennyi jutott eszembe!vegyél fel msn re és ott megbeszéljük a továbbiakat!
szal külön blokk-illetve henger van ha kell vkinek!
Az oldalidom levan "sportositva",ha jol megnézed a faridom,és az oldalidomnál kivan vágva az összekötő darab,így szerintemmodernebbnek néz ki!A festése nem az igazi,de izlések és pofonok
Amugy meg nem 160 hanem csak 80 km
Egy-két dolgot had kérdezzek meg, van amit meg is találtam nagyjából a topicban, csak megerősítésképp...
Váltóba ugye Castrol Actevo Xtra 10W40 4T olaj kell?
Első telóba érdemes lecserélni az olajat valami jó sűrűre? Szeretném ha keményebb lenne, sokat megyek 2 emberrel, ezért lenne fontos. Milyet tegyek bele, amit ajánlotok?
Lánc-lánckerék csere is esedékes mostanában, ti milyen ajánlotok rá? Eredeti méret mekkora a lánckerékből, illetve láncból, meg milyen márkát érdemes venni? Illetve hol?
Milyen izzót ajánlotok a fényszóróba, illetve a tompítottba, mivel most kb. semmit nem lehet vele látni, és éjjel életveszélyes vele menni kb.? Hány wattost bír még el?
Bocsánat a sok kérdésért, és nagyon köszönöm előre is ha lesz valaki olyan türelmes, hogy válaszol.