én egy 91es honda nsr-ből lett kiszedve és indul vele és megy is
de mondom rákérdek h mégis milenne ez
én iet nem is igen találtam h még plusszba kijöjjön 2 vezeték
de az a szép hogy nekem bese votl kötve szoval nállam mind 1 volt h miet teszek rá
ugyan ilyen cdi van az én nsremben is és mivel az enyém svájci, és valaha fojtott volt gyárilag nem forog 7,500nál többet, olvastam a kézikönyvébe, és szerintem az a 2 kábel a ford számmérőhöz és valami fordszám korlátozóhoz kapcsolódhatott. mostmár nekem sincs semmi rádugva, na meg 12500 ig forog, gondolom ez volt az egyik gyári fojtás, de ha nem akkor javitsatok, mert én csak erre tok tippelni....
szia nekem is ez a fajta van rajta de nekem is cserélni kellett. de te ugyan ilyet raktál vissza?mert az enyém az nem indult be mert nem tejesen ilyen fajta.
jó estét
olyan kérdésem lenne nállam van még ez a nsr
és ugye cserélni kellett benne egy gyujtás elektronikát kiis lett cserélve jó is lettt a gép
de viszont ebbe érdekes gyujtás elektronika volt
mutatom a képet
arra szeretnék választ kapni h ami kijön 2 db szál vezeték az miis lenne mert a mostani gyujtás elektrnikán nincs és nem is láttam még nagyon ilyent.ebbe egy fehér és egy piros vezeték ment ami a műszarfal alá mentde semmibe nem csatlakozott . hogy vki tudná h miis lenne ez pontosan .az a két vezeték mind a motor vezetékében és a gyujtés elektronikájába is gyári!
Köszi. Mondják páran, hogy ritka, hát én ahhoz képest asszem múltkor 3 mat láttam a használtauto.hu -n 125 öst ezzel a festéssel.
(és ezek akkor még csak azok akik éppen el akarják adni)
.... :D Valaki megtudná mondani nekem ,hogy NSR 125 F- nek a kilóméterórája + fordultszámmérője spirál vagy elektronikus meghajtású ? magyarul! rálehet rakni a digit órát?
lehetőleg magyar kellene mennyi legyen a uszo mennyi levegő legyen stb.
megköszönném
Hengerem van csak az egyikbe el van fordulva a hüvely a másikba meg a gyűrűnek a dabjait felkente az oldalára
de mondom rákérdek h mégis milenne ez
én iet nem is igen találtam h még plusszba kijöjjön 2 vezeték
de az a szép hogy nekem bese votl kötve szoval nállam mind 1 volt h miet teszek rá
Ha jó 2001-hez a kilóméteróra spirálod, az érdekelne.
Ára?
Köszi
Honda nsr alkatrészek eladok! Midenn van még! De egybe is el lehet vinni! Két blokom van!
Sürgős lenne Irjatok mi kell!
olyan kérdésem lenne nállam van még ez a nsr
és ugye cserélni kellett benne egy gyujtás elektronikát kiis lett cserélve jó is lettt a gép
de viszont ebbe érdekes gyujtás elektronika volt
mutatom a képet
arra szeretnék választ kapni h ami kijön 2 db szál vezeték az miis lenne mert a mostani gyujtás elektrnikán nincs és nem is láttam még nagyon ilyent.ebbe egy fehér és egy piros vezeték ment ami a műszarfal alá mentde semmibe nem csatlakozott . hogy vki tudná h miis lenne ez pontosan .az a két vezeték mind a motor vezetékében és a gyujtés elektronikájába is gyári!
ő egy 94es dupla körlámpás nsr
(és ezek akkor még csak azok akik éppen el akarják adni)
fordulatszámmérő : elektronikus (akkuról üzemel)
My--