Hy!
Elcsúsztam ma az nsr-el egy rohadt nagy olajcsíkon
egyszerűen kicsúszott alólam az egész, nem tudtam vele mit csinálni, és csúsztam vele egy szépet:S:S:S:S:S:(
Nem tudtam vele mit csinálni:(
Végighúztam az egész oladlát, szal jó csúnya lett, eltört az index, a tükör meg a kuplungkar:(:(:(:(:(
Valmi barom autós a szar verdásjával szépen elintézte a kanyart:S:S:S
Sziasztok! Szeretnék egy Honda NSR Raiden mocit venni.. Úgy hogy van egy motorom (Yamaha kisNAGY testű robogó, szép ezüst.., kérésre küldök infot, képet!) és azt beszámítattnám, és adnék még 20-25 ezer forintot. A motorom 130 ezer körül mozog. Ha valakinek van és benne lenne egy ilyenbe, az írjon! :): marko94@citromail.hu
Sziasztok! (U.I.: Lehet ha úgyvan, "sima" NSR is. És ami még fontos, rendszám nélküli legyen!) :)
Hali!
Kellene nekem 92es Nsr125höz kuplung robbantott ábra, mert nem birom összerakni :D! Neten meg sehol nem találok! Ha valakinek van akkor plz erre az emailre küldje már el! Előre is kösz!
egy olyan kérdésem lenne h tudnék egy ismimnek egy elfogadható nsr- viszonylag jó árba is lenne
annyi a Baja h 160as Malossi henger van rajta és kinyomta a hengerfej tömítést h nemtudja valaki h mennyit kóstálhat egy hengerfejtömítés egy ien hengerhez?
Hello! Mitől lehet az hogy a gépem csak 130-at tud végre és 6-ban nem akarja tartani a tempót, vissza kell váltani. Power-t néztem takarítottuk(amennyire lehetett). Előre is köszi a segítséget.
Keresed meg a közútkezelőt hogy valami legyen, kicsit harcoskodjál. Persze ha a motor állapota miatt megéri a fáradságot.
Elcsúsztam ma az nsr-el egy rohadt nagy olajcsíkon
egyszerűen kicsúszott alólam az egész, nem tudtam vele mit csinálni, és csúsztam vele egy szépet:S:S:S:S:S:(
Nem tudtam vele mit csinálni:(
Végighúztam az egész oladlát, szal jó csúnya lett, eltört az index, a tükör meg a kuplungkar:(:(:(:(:(
Valmi barom autós a szar verdásjával szépen elintézte a kanyart:S:S:S
Van valakinek elfekvőben termosztátja macskalámpáshoz........
nagyon meghalt.....
Sziasztok! (U.I.: Lehet ha úgyvan, "sima" NSR is. És ami még fontos, rendszám nélküli legyen!) :)
http://www.carlsalter.com/down...
Kellene nekem 92es Nsr125höz kuplung robbantott ábra, mert nem birom összerakni :D! Neten meg sehol nem találok! Ha valakinek van akkor plz erre az emailre küldje már el! Előre is kösz!
egy olyan kérdésem lenne h tudnék egy ismimnek egy elfogadható nsr- viszonylag jó árba is lenne
annyi a Baja h 160as Malossi henger van rajta és kinyomta a hengerfej tömítést h nemtudja valaki h mennyit kóstálhat egy hengerfejtömítés egy ien hengerhez?