Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1500? többet nincs pofám elkérni érte, mivel használt, egy tk-s nsr-ből bontottam ki, de tuti hogy jó, be melegedett vele rendesen a motor.
Az szupi , mit kérsz érte?
Úúú te szegény.
Keresed meg a közútkezelőt hogy valami legyen, kicsit harcoskodjál. Persze ha a motor állapota miatt megéri a fáradságot.
Hy!
Elcsúsztam ma az nsr-el egy rohadt nagy olajcsíkon
egyszerűen kicsúszott alólam az egész, nem tudtam vele mit csinálni, és csúsztam vele egy szépet:S:S:S:S:S:(
Nem tudtam vele mit csinálni:(
Végighúztam az egész oladlát, szal jó csúnya lett, eltört az index, a tükör meg a kuplungkar:(:(:(:(:(
Valmi barom autós a szar verdásjával szépen elintézte a kanyart:S:S:S
nekem van!
Sziasztok
Van valakinek elfekvőben termosztátja macskalámpáshoz........
nagyon meghalt.....
rendszám nélküliből van bőven bár raidenes az nemsok..
Felvettelek.
Sziasztok! Szeretnék egy Honda NSR Raiden mocit venni.. Úgy hogy van egy motorom (Yamaha kisNAGY testű robogó, szép ezüst.., kérésre küldök infot, képet!) és azt beszámítattnám, és adnék még 20-25 ezer forintot. A motorom 130 ezer körül mozog. Ha valakinek van és benne lenne egy ilyenbe, az írjon! :): marko94@citromail.hu
Sziasztok! (U.I.: Lehet ha úgyvan, "sima" NSR is. És ami még fontos, rendszám nélküli legyen!) :)
Eladó a nösörö még mindig aki úgy volt hogy jön nemjött el érte 420000 ft törzskönyvvel stb.
Én innen töltöttem le egy egész leírást Nsr-hez ebbe minden benne van :)

http://www.carlsalter.com/down...
Hali!
Kellene nekem 92es Nsr125höz kuplung robbantott ábra, mert nem birom összerakni :D! Neten meg sehol nem találok! Ha valakinek van akkor plz erre az emailre küldje már el! Előre is kösz!
köszönöm szépen az infot
5000 ft a malossi tömítés,de olyan o-gyűrűt ami a hfejben van,megkapsz akármelyik csapágyboltban,és nem kell rá várnotok 2-3 hetet.
Ahha értem. Hát ha megvan a money akkor keresni foglak! MSN címet tudnál adni? Kérdeznék 1-2 dolgot a gépedről.
Hát az előfordulhat, bár lehet meglesz. Jelentkezők akadnak, de eddig komolytalanok voltak mind.:/
kipufogó(ezek durván el tudnak kokszosodni), gyertya(elöregedett elégett), karburátor(kipucolni beállítani)... ha ezek faszák jöhet többi
tisztelet az uraknak

egy olyan kérdésem lenne h tudnék egy ismimnek egy elfogadható nsr- viszonylag jó árba is lenne
annyi a Baja h 160as Malossi henger van rajta és kinyomta a hengerfej tömítést h nemtudja valaki h mennyit kóstálhat egy hengerfejtömítés egy ien hengerhez?
Hello! Mitől lehet az hogy a gépem csak 130-at tud végre és 6-ban nem akarja tartani a tempót, vissza kell váltani. Power-t néztem takarítottuk(amennyire lehetett). Előre is köszi a segítséget.
Nem tudok mást csinálni gyűjtögetek.. de az a baj hogy mire összejön a lé elviszik a gépet
jo renben
hell én tudok neked egy tökéletesen működő önindítót!Az ára 10000 Ft lenne!Ha érdekel irj!
25000 Ft fixen!
Köszönöm az infót!
az enyémnek is ugyan ez volt a baja, nekem ki kellett cserélni az öninditóban a bronzkefét mert elkopott és eltört.