Sziasztok! Van egy 94 es nsr-em nagyon szeretem nem rég volt benne dugó cserélve kb 1500 km van benne, ha megyek vele nagyon melegszik a motor és a piros elöt hangya fa...nyival megálok és ömlik a tágulobol a víz kicsit járatom üresbe alapjáraton a 3/4 ére vissza áll a mérő vagy leállitom a mocit és hamar vissza hül, de ha indulok megint megy fel mint az álat Nincs tipetek mitöl van ez a jelenség?
a gombának van köze a powerhez? mert sztem meghalt a gomba és powernél megtorpan a moci lehet elektronikusan van köze a kettőnek egymáshoz? illetve a fordulatszámmérő felpörög 6e-ig aztán megáll de a motor hallhatóan forog tovább nagyobb fordulaton mikor fékezek az első fékkel felugrik kb 8ig ami épp a reális fordulat lenne (egyszer játszott iet akkor az aksinál volt meglazulva az egyik kábel aztán jó lett) most viszont azzal nincs gond, de az első lámpa kábelével igen mert ha fékezek nem világt a féklámpa illetve az aksi most olyan gyenge (le is fogom cserélni) hogy az üres visszajelző is csak "pislákol" villogva ég. ötletek a problémára?
hallod adam19, nekem is amikor el kopott a dugóm, éreztem hogy sokkal gyengébb lett meg nehezebben indul hidegen, mondtam hogy kb egy hét mulva veszek bele dugót, és másnap amikor huzatttam el tört a faszba az egész
SÜRGŐSEN eladó Honda ns125r!1988-as évjárat!Korának megfelelő állapotban!Egy-két idomon van pár centis repedés amugy gyári rothmans design festése van!Törve sosem volt!Egyetlen hibája talán hogy magasabb fordulaton csuszik a kuplung,szerelő szerint lamellákat kéne cserélni,nekem nincs időm a főiskola miatt!Amugy teljesen hibátlan!Minden berendezés,és visszajelző működik rajta!A gumik kb 80%os állapotban vannak,új aksija van,riasztó van beleszerelve!Gyári kulcsa van,ami minden zárat nyit!Friss műszakival rendelkezik!A hétvégén most irányárban csak 135000 Ft!Kondigép(fekvepad)+kp is érdekel!Vagy ami értelmes,cserébe!
Ha valami kérdésed van még hivj:06-70/522-1787
Gyere el és biztosan meg tudunk egyezni,rugalmas vagyok!
Anyagát tekintve a gyűrű jóval keményebb mint a hengerfal és itt század ezredmilliméterekről beszélhetünk egy jó ideje ezzel foglalkozom de nem győzködlek ha szerinted azért törik hát legyen...
Mert nem fog azért eltörni mert kopott, azért törik el mert megszorul... és azért nem fog megszorulni mert kopott. sőőőt nő az illesztési hézag, de nem kell ehhez szaktudás sem csak józan paraszti ész
Amikor elindultam és 5E-ig pörgettem a motort, kigyulladt mind2 hátsó lámpám. O.o :D Érdekes... Azóta világít mind2. Amúgy a helyzetjelző mennyire szívja az akksit?
Hellosztok,kérdésem lenne :D Hogy tudok csinálni mutatót az órába... ? :D Mert 2 eltört... :S Vagy honnan tudok venni ? :S Valaki léci segítsen. Itt az msn em is : Dj.szabo94@hotmail.com
Megismerkedtem közelebbről a mocival, néztem, hogy is van a világítás (neon végett) kivettem a rosszat, na meg észrevettem, hogy kiégett az egyik hátsó égőm. :/ Ahhoz, hogy kicseréljem az égőt a hátsó lámpát hol kezdjem el szétbontani? (Ilyen ciki kérdést )
Van riasztóm,hova érdemes beszerelni szerintetek?(5x5x4 centi hely kellene kb)
SÜRGŐSEN eladó Honda ns125r!1988-as évjárat!Korának megfelelő állapotban!Egy-két idomon van pár centis repedés amugy gyári rothmans design festése van!Törve sosem volt!Egyetlen hibája talán hogy magasabb fordulaton csuszik a kuplung,szerelő szerint lamellákat kéne cserélni,nekem nincs időm a főiskola miatt!Amugy teljesen hibátlan!Minden berendezés,és visszajelző működik rajta!A gumik kb 80%os állapotban vannak,új aksija van,riasztó van beleszerelve!Gyári kulcsa van,ami minden zárat nyit!Friss műszakival rendelkezik!A hétvégén most irányárban csak 135000 Ft!Kondigép(fekvepad)+kp is érdekel!Vagy ami értelmes,cserébe!
Ha valami kérdésed van még hivj:06-70/522-1787
Gyere el és biztosan meg tudunk egyezni,rugalmas vagyok!
Sebességmérőt meg lehet mondjuk kötőtűből csinálni:D arányokat nézve :D
nekem volt hogy órákig ment a helyzetjelző és ugy úgy pörgette rendesen a motort az önindito
én kapásból azzal kezdtem motor vásárláskor