Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem. A másik gép amit néztem az a CBR. Havernak olyan van, néhány alkalommal próbáltam is. Nem rossz kis gép de elég idétlenül fest. NSR-hez még nem volt szerencsém. A Yamahán meg nem is gondolkodtam mert az irgalmatlanul drága nekem... A fogyasztás kb mennyibe jön ki mindennapos, és normális használatban.
Ha valakit érdekel akkor eladó az Nsr.Képet küldök ha valakit érdekel!
msn:proityrichard@freemail.hu
érdeklődni msn-en
Ja igen, nekem most lassan 23000 van benne, szóval akkor nekem is esedékes a dugócsere.

Hol kéne megcsináltatnom, illetve milyen összegre számítsak? Milyen dugó menjen bele?
125-ös kétüteműek közül ez a legkevésbé szervízigényes. Idén, mióta megvan, közel 5500KM-t mentem vele, úgy hogy olajat töltöttem bele meg láncot állítottam.

Szóval szerintem ha nem akarsz szerelni vagy ezt veszed, vagy valami négyüteműt, de hát a kis CBR nevetséges, az R125 meg nagyon drága, szóval... hadd ne mondjam.
Hát ha rendeltetésszerűen használod, akkor 20E-ként dugócsere.
Sziasztok!
Mostanában akarok venni egy 125-ös gépet. Nézegettem egy 2003-as NSR-t. Aki tudna nekem véleményt vagy tapasztalatot mondani, az pls segítsen! Sokan mondták hogy nagy a szerviz igénye. Ti erre mit mondanátok?
Előre is köszi!
képek elküldve!
Esetleg e-mailben tudnál küldeni róla valami jobb minőségű képeket? oritamas@gmail.com
Az első dolog amihez kellhet, az a GPS. Meg elég sok dologhoz jó még, azért akarok rá egyet rakni. Meg a neon jelenleg csak úgy világít, hogyha fel van kapcsolva a világítás, azt sztem akksira rákötöm és van a kapcsolója és kész.
Amúgy találtam kapcsolási rajzot, csak néha előbb kérdezek mint keresek. Illetve tegnap megvolt az első kerek ezres km az NSR-el.
Én úgy kötném, hogy csak gyújtáson mennyen, egy relével valahogy meg is lehet oldani :)
De akkoris tegyél be 2-5 amper körüli biztositékot neki szerintem, többet úgyse eszik.
érdemes az aksira kötni egyből és az ülés alá pl. egy kapcsolót rakni, gondolom te is telefont akarsz majd tölteni nekem is ilyen megoldás volt , egy kapcsoló az ülés alá a csomagtartóba és ha nincs rajt a gyújtás is tudtam tölteni a telót
nem tudtok véletlen egy robbantott ábrás oldalt?
Hali!
Akarok az NSR-re egy szivargyújtót rakni, szerintetek úgy kössem, hogy csak gyújtással van benne áram vagy úgy, hogy mindig legyen?
Valakinek van kapcsolási rajza NSR-hez? Megköszönném!
6203-2rsh
6003-2rsh
6000Huf...én 7ezer ért vettem de nemkell már
Hello mindenki valaki megtudja mondani a hátsókerék csapágyak méretét? meg a szimeringét?
Valaki tud ilyen középsztendejt cbr f3-ra, ha már így felhozodott a téma.
Úgy tudtam meg hogy a gyertya jó e hogy tettem bele egy újat és még is jelentkezett a probléma! De már megoldódott szerencsére a probléma...
Üdv mindenkinek!Nincs valakinek NS 125 R-hez eladó dugója hengerrel?
A két hasidomot mennyiért adnád?
Nekem van sztenderem, ha érdekel!
macska szemes motor
sziaztok nem tud valaki komplet idomot honda nsr125 --macska szemes motorhoz 92-93- tud valaki szoljon
sziasztok kérdésem lenne hogy tudtok e 99 es nsr re bal oldali idomot és bal hátsó idomot esetleg még fejidomot! és ezeklet menyiért vagy külökülön menyiért!ha tud valaki ebbe segíteni akkor megköszönném addigis széles utat gumifákat!
De addig jó amíg így teszi fel a hirdetést... legalább levágják hogy ezt még csak megnézni se érdemes.