Csá, nekem van.
Saját részre készült, azért van le homofújva (teljesen rozsdamentes), csak aztán úgy döntöttem hogy mégse kell, elég az oldalstender, így megválok tőle. Annyi hogy le kell festeni és lehet felrakni. 3500ért a tiéd. Adom hozzá a rúgóját is.
Mióta megvan az NSR, a szimót be se indítottam, úgyhogy ma kitoltam a motorarzenált az udvarra. Szimó 1 hónap utána első pöccintésre. Gépek(Simson, Jawa, Honda :) )
lool ezt nézzétek, találtam egy 52 lóerős pálya nsr-t ő pályára állította a powert, a váltót(?) a láncot(? :D) de még az aksit is
itt a link sztem elég vicces pálya nsr
Igen mások szerint is a gyujtás elektronika lehet a Ludas
de ez a baj h erre nem igazán látok honda nsr-t és nincs kitl kérnem
akinek lenne szolnok megyébe honda nsr és tudna nekem segíteni az írjon vagy vegyen msn(dj.feel@citromail.hu) csak egy probára kellene hogy az e a hibaforrás
szerintem nem kötöttem bele senkibe... csak jót akartam de hát istenem... attól hogy ránézésre "jó" egy gyertya még lehet zárlatos, pár éve motorokkal foglalkozom hidd el szoptam eleget ilyen szarságokkal hogy tudjam milyen apróságokon múlik minden
Para!
Én a forgalmiból irtam ezt-azt!A forgalmiban "NSR125" van irva!Amugy meg egy nagyon kis kezes motor szerintem!A főiskolára kéne a pénz sürgősen,gyertek el probáljátok ki,és biztosan megegyezünk!
Sziasztok!
Valakinek nincs elfekfőben véretlenül ilyen lábtartója?
Innen a fórumról"loptam a képet" engemet csak az alumínium része érdekel amire a lábat tartja
adam te mindenkibe belekötsz? amugy volt ns125r em a duplatárcsa nagyon jó dolog komoly fékhatást eredményez, tapasztalatból mondom, 13évesen volt olyan motorom és majdnem fejre álltam vele
Hello mindenkinek! Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy az nsr-em leáll és nem tudom, hogy miért. A napokban jelentkezett ez a dolog. Nagyon érdekes, hogy mindig pöccre beindul és nem mindig de van amikor rájön, hogy leáll. Tehát olyan mintha nem lenne valami oké a gyujtással. Gyertya bajra tippeltem ezért ma megnéztem de a gyertya az jó. Valaki esetleg nem tudja, hogy mi lehet a gond?
Most értem haza gurulásról, a tököm kivan ezzel a kis döggel.
Most hazafelé végig toltam neki és semmi, úgylátszik jót tett neki az, hogy szétszedtem és kicsit megpucolgattam az állórészt, vagy csak hűvösebb van és azért, de most tökéletesen ment, mint az álom.
Én már tényleg nem értem ezt... Pff...
Saját részre készült, azért van le homofújva (teljesen rozsdamentes), csak aztán úgy döntöttem hogy mégse kell, elég az oldalstender, így megválok tőle. Annyi hogy le kell festeni és lehet felrakni. 3500ért a tiéd. Adom hozzá a rúgóját is.
a srác iwiw adatlapja
meg igazi versenyakkumulátor. meg igazán versenyesen húz benne a power...
itt a link sztem elég vicces pálya nsr
de ez a baj h erre nem igazán látok honda nsr-t és nincs kitl kérnem
akinek lenne szolnok megyébe honda nsr és tudna nekem segíteni az írjon vagy vegyen msn(dj.feel@citromail.hu) csak egy probára kellene hogy az e a hibaforrás
hogy érdemes nekiállni?
Én a forgalmiból irtam ezt-azt!A forgalmiban "NSR125" van irva!Amugy meg egy nagyon kis kezes motor szerintem!A főiskolára kéne a pénz sürgősen,gyertek el probáljátok ki,és biztosan megegyezünk!
Valakinek nincs elfekfőben véretlenül ilyen lábtartója?
Innen a fórumról"loptam a képet" engemet csak az alumínium része érdekel amire a lábat tartja
Most hazafelé végig toltam neki és semmi, úgylátszik jót tett neki az, hogy szétszedtem és kicsit megpucolgattam az állórészt, vagy csak hűvösebb van és azért, de most tökéletesen ment, mint az álom.
Én már tényleg nem értem ezt... Pff...