hát azaz igazság,hogy én nyár elején vettem rá,és akkor télleg tip-top volt,azota kb 30 km mentem a motorral,és még mindig a motoron van rajta a henger!Nem szivesen szedném szét,hogy utána meg ne kelljen Ha elvinnéd adnám hozzá a h.fej tömítést is!Fősuli miatt meg nem igazán van időm!
Szóval igy kép nincs a belselyéről mivel a mocin van!
De ha leveszem a hengert,és télleg megfelel a belselye akkor elviszed?Mert fölöslegesen nem akarom lebontani,hogy szopjak vele egy napot
láttam nsr-t akarsz venni!Az enyém nem érdekelne?135000 ,2011.09. hóig műszaki,minden működik rajta,sziréne,riasztó,stb...stb...gyári fényezés...
egyetlen hibája hogy magas fordulaton(kb 6-7 ezernél) csuszik a kuplung,de megse érzed kisebb fordulaton hogy vmi baja is lenne!
nekem van hengerem,ha érdekel!Nagyon jo állapotban van a nicasil réteg rajta!A hengerfejtőcsavarok frissen lettek esztergáltatva bele!
A kipuff felfogatást viszont rendes csavarral,és anyával kell felfogatni,nem tőcsavaros megoldás!
Ha érdekel irj!
Azért nincs rajta a visszajelző lámpasor, mert szerintem nem a gyári műszeregység van rajta, hanem ez a fehér számlapos, aminek ha jól tudom külön vannak a lámpái a kormány csutkán.
A vezeték kötegen viszont rajta van a csatija.
Azért gondoltam pár lámpát én is be tudok szerelni.
Na és a csati úgy néz ki, hogy 6 vezeték van benne, ebből 4-et tudok hogy micsoda
(refi, index jobbra-balra, távolsági)
marad egy zöld meg egy fekete-zöld vezeték, ami az üres lehet csak nem tudom hogy.
+ 1 vezeték külön, az a test
Szóval igy kép nincs a belselyéről mivel a mocin van!
De ha leveszem a hengert,és télleg megfelel a belselye akkor elviszed?Mert fölöslegesen nem akarom lebontani,hogy szopjak vele egy napot
láttam nsr-t akarsz venni!Az enyém nem érdekelne?135000 ,2011.09. hóig műszaki,minden működik rajta,sziréne,riasztó,stb...stb...gyári fényezés...
egyetlen hibája hogy magas fordulaton(kb 6-7 ezernél) csuszik a kuplung,de megse érzed kisebb fordulaton hogy vmi baja is lenne!
nekem van hengerem,ha érdekel!Nagyon jo állapotban van a nicasil réteg rajta!A hengerfejtőcsavarok frissen lettek esztergáltatva bele!
A kipuff felfogatást viszont rendes csavarral,és anyával kell felfogatni,nem tőcsavaros megoldás!
Ha érdekel irj!
nekem van komplett idomszettem!kivéve plexi,első sárvédő!
nekem van trafóm!Ha érdekel irj!
itt van szoval használlom mind kettőt szoval vhogy enyém mind 2ő :)
azért mondtam h ha vki gondolja eladó is
Tehát amit tudok: Távolsági, Index jobbra-balra, Side stand.
És marad két vezeték...lehet hogy mind2 az üres?
A vezeték kötegen viszont rajta van a csatija.
Azért gondoltam pár lámpát én is be tudok szerelni.
Na és a csati úgy néz ki, hogy 6 vezeték van benne, ebből 4-et tudok hogy micsoda
(refi, index jobbra-balra, távolsági)
marad egy zöld meg egy fekete-zöld vezeték, ami az üres lehet csak nem tudom hogy.
+ 1 vezeték külön, az a test