Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

35000,ugy hogy adom hozzá a h.fej tömítést,és persze a powertengelyt,powernyelvekkel együtt!
és mennyi péézbe kerül?
mind2!Ne félj,tudom mi mire való!
Vinném én, hidd el.. Láttam a hirdetésed már jó néhány alkalommal és egyre jobban tetszik a gép. Csak az a baj hogy még nincs meg az egész lé.
de most neked NSR -ed van, vagy NS -ed?
hát azaz igazság,hogy én nyár elején vettem rá,és akkor télleg tip-top volt,azota kb 30 km mentem a motorral,és még mindig a motoron van rajta a henger!Nem szivesen szedném szét,hogy utána meg ne kelljen Ha elvinnéd adnám hozzá a h.fej tömítést is!Fősuli miatt meg nem igazán van időm!
Szóval igy kép nincs a belselyéről mivel a mocin van!
De ha leveszem a hengert,és télleg megfelel a belselye akkor elviszed?Mert fölöslegesen nem akarom lebontani,hogy szopjak vele egy napot
pár fotót megnéznék róla.
Hy! Nem hinném ,hogy érdekelne.. Engem inkább NSR F érdekelne ... 1. jobban mennek 2. abból jobb fighter mocit lehet építeni..
hello szolvero

láttam nsr-t akarsz venni!Az enyém nem érdekelne?135000 ,2011.09. hóig műszaki,minden működik rajta,sziréne,riasztó,stb...stb...gyári fényezés...
egyetlen hibája hogy magas fordulaton(kb 6-7 ezernél) csuszik a kuplung,de megse érzed kisebb fordulaton hogy vmi baja is lenne!
hello

nekem van hengerem,ha érdekel!Nagyon jo állapotban van a nicasil réteg rajta!A hengerfejtőcsavarok frissen lettek esztergáltatva bele!
A kipuff felfogatást viszont rendes csavarral,és anyával kell felfogatni,nem tőcsavaros megoldás!
Ha érdekel irj!
hello

nekem van komplett idomszettem!kivéve plexi,első sárvédő!
hello nekem van komplett nsr idomszettem körlámpáshoz!egyedül plexi,és első sárvédő nincs!Minden más megvan!
hello

nekem van trafóm!Ha érdekel irj!
Eladó- vegyed, vigyed
Januárban remélhetőleg én is NSR tulajdonos leszek. Egy 2003-as bringára hajtok. CBRacing az NSR-es nagyon szép. A legszebb NSR amit valaha láttam.
hát is is
itt van szoval használlom mind kettőt szoval vhogy enyém mind 2ő :)
azért mondtam h ha vki gondolja eladó is
Nem az rg-re cserélted?
Olaj ?
Bocs, elírtam
Tehát amit tudok: Távolsági, Index jobbra-balra, Side stand.
És marad két vezeték...lehet hogy mind2 az üres?
sztender, üres.. a maradék
Ittis lenne egy Eladó Nsr ha vki úgy gondolja :)
Azért nincs rajta a visszajelző lámpasor, mert szerintem nem a gyári műszeregység van rajta, hanem ez a fehér számlapos, aminek ha jól tudom külön vannak a lámpái a kormány csutkán.
A vezeték kötegen viszont rajta van a csatija.
Azért gondoltam pár lámpát én is be tudok szerelni.
Na és a csati úgy néz ki, hogy 6 vezeték van benne, ebből 4-et tudok hogy micsoda
(refi, index jobbra-balra, távolsági)
marad egy zöld meg egy fekete-zöld vezeték, ami az üres lehet csak nem tudom hogy.
+ 1 vezeték külön, az a test
hitelezel?
mond valamit a srác
Add el a piácsa és vegyél egy nsr-t