Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem veled van a baj xar napom volt és már rohadtul kezdem unni h sehol se találok alkatrészt....
rendben,azt hittem tudok segíteni!
bocs.
nem olyan egyszerű egy 87ns125f hez alkatrészt szerezni....szerintetek az állandósult motor bontókba nem kérdezősködök napi szinten h esetleg találtak e a kukába valamit hozzá?
valami más ötlet kéne vagy valami olyasmi ahol 100%ba van!Esetleg egy olyan motortípus 93 as nsr kormánycsutkája jó az enyémre ill ve 1700trillio ccm es gixxer hűtő sipkája jó az enyémre vagy valami hasonló használható ötleteket várok nem motorbontó linkeknek a benyögését srácok a googlet és a telefont énis tudom használni
h-h nincs rajt? hisz az egybe van az órákkal.. levan vágva róla vagy mi?
Akkor ez elúszott
Hello!Nincsenek papirok forgalomba helyezéshez,csak adásvétli van.
Ezt nagyon egyszerű megoldani... Fogsz egy multimétert és méregeted ,hol van feszültség.. stb. ha eljössz ide megcsinálom neked
sztem kicsit kevés az a 3.5liter de mind ' :)
3,5-ös fogyasztás, 170-es végsebesség... francba hogy nekem csak leharcolt 125-ös motorjaim voltak pedig jóval drágábban vettem és költöttem is rájuk
Hello

Nem rég vettem az nsr-em, amin van egy-két dolog ami nem jó.
Tudtok majd segíteni a felmerülő gondokban?

(pl: nincs rajta aza négy visszajelző lámpa a műszerfalon, csak a vezetéke, és nem teljesen tudom hogy ki-kivel van.
Ha megvannak a papírjai megveszem..
Sziasztok.
Eladnám honda Nsr gyorsasági motoromat ha valakit érdekel irjon!125cm3 is de a moci 50-es ként használt, A motoron minden müködik(fordulatszámmérő, Km/óra mutató, Indexek, Refi... Stb)Szép megkimélt állapotban van, nem lett széthajtva. Csak szintetikus olajat kapott. Külön olajzású, Önindítós(pöcre indul)rendkivül megbizható kis gép. A moci most kapott új akumlátort, Új láncot és lánckereket, és új gumikat. A motor power szelepes, Nagyon durván gyorsul, De a powerszelep kinyitása elött is nagyon jol húz.160-170km/h-ás végsebesség.3.5-4.5 literes átlagfogyasztás.irányár 145e
Legalább tudod milyen szép Amúgy a fél nyarat ott töltötte(m).
Még nem tudom.
volt ez már 830 is, ahhoz képest tiszta ingyé van. De 580 ért szerintem már egész reális az ára.
hello
szolnok mellett lakok!ha érdekel más is akkor: zsancyka@citromail.hu

Üdv
ez is szép munka lett, na meg honda köszi s képeket, bocs a kissé megkésett reagálásért de a gépem havernál van
Utána elgondolkoztam énis.. de nemtudtam ,hogy ns-e van :D Nem lehet.. Azon még tuti hogy spirálos..
ns simán lehet még spirálos, bár én még nem láttam élőben... Neki nem nsr-je van
Hali!
Kilóméteróra spirál a bowden javítósnál, új 5000 Ft, de mivel honda, nem tudja megcsinálni, márkakereskedésben 8500 Ft, és van.
2001-es nsr 125 r első lámpa (macska szemű) e-bay -on kb 36-40000 Ft, +posta, használt. Márkakereskedésben 37800 Ft, és új van.
A héten intéztük, kb 1 hét mire meg lesz a cucc.

Üdv
http://gerecsemotor.hu
Troják:+36308557633
Nameg a fordulatszámmérő se spirálos...
JOKER Kell "első fék spirál!" ?

Azfasza...