Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah úgy néz ki elviszik a hétvégén nösöröcském szegénykém hiányozni fog már most érzem hogy hiányozni fog jááj de szerettem
Nekem van légszűrőm, felvettelek msnre!
kölcsön nekem van, ingyé.
kinek van légszűrője nsr 125f hez? vagy a régi kereklámpásé is jó, összekötőcsővel kéne, ami összeköti a karbit és a légszűrőt, na meg légyszi valami árat is irjatok hogy ki mennyiért adja! PESTMEGYEIEK ELŐNYBEN
Fojtott.
Jajjj ez az allszentseg... Azert akarja megcsinalni mer egy full folytatlan NSR ami nincs szethajtva az siman megy GYARILAG 160-170 et.. Ha nem akarna, hogy ennyit mennyen akkor cbr125 ot vett volna nem NSRt... Folytatlan NSR kicsit mas dimenzio mint egy 15 lovas folytott vagy egy cbr...
mindkettő ugyanolyan veszélyes... az ész nem kor kérdése magamon tapasztalom
a 24 évesnek jó eséllyel van annyi esze, hogyha először ül motoron, nem egyből a végsebességet próbálgatja, szerintem
Hali!
2001-es nsr-hez hol találok user manual-t? Ha valakinek van CD-n
az is érdekel.
Kilométer óra spirál is kellene, elég a bovden ház is a csavarokkal a végén, a belét legyártatjuk.

Köszi
Nem az a baj hogy 14 éves hanem, hogy semmi rutinja, tapasztalta nincs benne... ugyanúgy sok lehet egy 24-25 évesnek is.
jah és 14 évesen első motornak 125-ös....
Istenem a mai fiatalok... nem elég neki h 140-et megy az nsr meg akarja tuningolni h menjen 160-at.... mi lenne vellük ha a legerősebb motor a közelben egy ts mz lenne? öngyilkosok lennének? bocsi csak kiakadtam de egyébként is minek akarnak 160-al menni? főleg ezeken a mai szar útakon...
Köszi!
Fogyasztás elégé csukló függő. :) 5-6E-ig pörgetve én már elmentem 3,7 és 4,3 liter között is. Ha húztam neki, arról inkább ne is beszéljünk.
Heló,
Hát a fogysztása sokmindentől függ, állapot, kipuff rendszer, karbiban milyen fúvókák vannak, stb.. Átlagosan 5-6liter között. De nyitott sport rezóval 7 is lehet.
A váltóba 10W40es olaj kell. Pl. Castrol Power 1 GPS 4T 10W 40
A 4T től nem kell megilyedni a váltóba ez a való, a keverék tartályba az ülés alá kell 2T-s és mindenképp full szintetikus olaj.(pl. Castrol power 1 racing 2t)
Bontott alkatrész pedig nálam van minden, 94 előttiekhez.
Hali Urak!
Mennyi a fogyasztása az nsr 125-nek?
Milyen olajat használtok a váltóba?
Hol van hozzá bontott alkatrész?
Köszi
nem érdekel valakit malossi henger?
perselyeztetni kell.
Nekem ugyan ilyen volt!Csináltass rá hengerfej tömitést ne gyárit veygél mert az szar! Én itt csináltattam:Ujszászi és Társai Bt. , 6000 Kecskemét, Bíbor u 17
Jah és vegyél rá uj 7es anyákat de ne ilyne gatyikat hanem acélt v vmi nagyon eröset és ne F.B.S-el kend le mert nekem az nem vált be, hanem ilyen piros szinü paszta, a buszokat szokták vele csinálni de nem tom a nevét!
Remélem tudtam segiteni!:)
Sziasztok!Van egy honda nsr 125ös motorom és 180as malossi henger van rajta de szeretnék rá venni vmi sport kipufogót!Vki tud vmi jót v vmi ajánlt h mit kellene vennem rá?:)
Köszi!
Valahogy csak kiderül az évjárat.
kb 28 lovasak gyárilag ha folytatlan persze... de szerintem az évjárat se stimmel inkább 98-as
Hali!
Ezt szeretném megvenni, ismeri valamelyikőtök.
Ez tényleg ennyi lovas?

http://www.hasznaltauto.hu/3266260_honda_nsr_2
001

Köszi
eladó a pöcö nösöröm:)
jaja nekem is 1x az aksi miatt csinált ilyesmit..
Dudát keresnék... Illetve úgy szól, mint egy riasztó, úgyhogy mit is keressek pontosabban? :D