Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van 1-2 Nsr alkatrészem ha érdekel titeket!
jobb és bal oldalidom,müszerfal takaró idom(pár repedés,javitható!)
elsöteleszkópok(szimering kell bele) villahidakkal,kormánnal,elsökerék tengellyel
hátsólábtartokonzolok lábtartókkal

Árat megbeszéljük!
msn/e-mail : technoboy636@freemail.hu
mi 3 kor találkozunk csepelen. 3/4 4 re érünk ki kb.
Ismét újabb "ügyködés":
Leszedtem a gyújtásom, mert ugyebár melegen vacakol, nem pörög ki rendesen.
Rá kellett jönnöm hogy ki kellne cserélnem a fesszabot is, meg vezetékelnem kellene, ha az R-es gyújtását (11tekercses 12Hz-es) rá akarom tenni az én F-esemre (8 tekercses 10Hz-es).
Azért szétkaptam az enyémet, és ezt láttam:
Ez ugye nem gyári? úgy néz ki mintha újratekercselték volna...
Amit az R-esről leszedtem, az szépen le van gyantával öntve az egész, mindehol minden leszigetelve. Ezen meg kikandikál minden vezeték..
Szóval ha esetleg valakinek van otthon Budapest közelében elfekvőben 8tekercses gyújtása, akkor valószinűleg kellene egy, hogy átpróbáljam, ha az megoldja a gondom, meg is venném.
Aham, hát azt azért én sem kockáztatom be, hogy megállítsanak, hamár eddig sosem tették...
Ti mikor mentek ki? Gondolom akkor érdemes 2-3körül felmenni...
Eddig úgy néz ki hogy tuti megyek, ha addig sem romlik el az idő.
szia, mi megyünk jó sokan, ha nem lesz szar idő. elvileg 4kor találkozó, 5kor indulás. DE 125/50 el érdemes elöbb felmenni, mert 4 től már (az utóbbi néhány citadellán tapasztaltak alapján) mindenkit egyesével igazoltatnak fölfelé menet a pékek.
Szevasztok,

valaki megy ma ki Citadellához? Én gondolkodom rajta, ha ilyen szép napos marad az idő akkor kinéznék. Ha mentek mikor mentek ki?
köszönöm!
most szatyinánál van 70ezerért ugyanez..(henger+dugóSZETT)
csak azért kaptam fel a fejem!
mivel,győri hondában,65 csak a henger+dugó ami szűz
Hellosztok

Sürgősen eladó Honda nsr!1988-as évjárat!Korának megfelelő állapotban!Egy-két idomon van pár centis repedés amugy gyári rothmans design festése van!Törve sosem volt!Egyetlen hibája talán hogy magasabb fordulaton csuszik a kuplung,szerelő szerint lamellákat kéne cserélni,nekem nincs időm a főiskola miatt!Amugy teljesen hibátlan!Minden berendezés,és visszajelző működik rajta!A gumik kb 80%os állapotban vannak,új aksija van,riasztó van beleszerelve!Gyári kulcsa van,ami minden zárat nyit!Friss műszakival rendelkezik!
Ha valami kérdésed van még hivj:06-70/522-1787
Gyere el és biztosan meg tudunk egyezni,rugalmas vagyok!
Hy!
szerintem nézd meg a gyújtás elektronikát, nem ment-e tönkre, nekem is hasonló gondom volt 1 hete, eggyáltalán nem volt szikra..., kérj rápróbára valahonnan egy elektronikát, hogy az-e a baja.
De persze lehet h más baja van, csak 1 ötlet...
Sziasztok kedves márkatársak

segítséggel fordulok hozzátok
Van egy 94es dupla körlámpás Nsr-m és olyan baja van hogy egyik nap ment vele ismerősöm és egyik percről a másikra megált .elmondása szerint durrant egyet a kipufogó és utánna bese indult.Jó elvittem szerelőhöz .megnézte azt mondta h ő szerinte jeladó mert van rajta némi sérülés jó vettem 2nappal ezelőtt bele tettük és még most sincs egy deka szikra semmi áram nem jön a gyertyábol.önindító teker.akksi jó a trafót mértem h az nagyon kevés áramot vesz fel

segítséget szeretnék kérni aki jártas az ien dolgokba az segítsen mert nekem még eddig hondám sose volt ezis csak jött .
msn címem:dj.feel@citromail.hu nagyon megköszönném ha aki tud segíteni az felvenne és össze tudjam hozni a mocim
Az én kérdésemre is válaszolna valaki plz elég sürgös volna!
válasz az előző hsz.ben
ez az ár kb másfél évvel ezelőtt volt aktuális a Honda Motorcenter-ben fehérváron
Hello skacok Nagy segítségre van szükségem idézek:
"az van
hogy van egy motor
ami sok sérülésen áteseet eléggé átlett építve
és most h odajutottunk h cseréljük a lamellákat 101*125 ösök voltak benne 115*125 ösök helyett aszem
igyhát ugye nekem boltba azt mondták h az biztos h ahhoz valo
igy postázták de mégse
míg utolag kiderült h
nem a lamella a xar
hanem az a cucc amibe kerül
az nem az eredeti
kuplungszerkezet ahogy nekem mondták
ezt leírtam egy motoros boltos nak és erre írta azt h
lamella 500 komplett kosár 9000
és ezért volnék kiváncsi arra
h a komplett kosár alatt
azt érti amire nekem szükségem van e vagy sem?"
Bocsi, nem láttam, hogy megelőztél!
Majd elfolyik az összes olaj belőle, mindig össze fog koppanni a teló, az utat alig fogja feküdni, instabil lesz az irányítás, balesetveszélyes, valamint az elfolyt olaj a fékre fog folyni, szóval féked se lesz, mert beleég a tárcsába, valamint magába szívja a fékbetét is.
fékutad megnő kanyarstabilitásod csökken, persze ha ezt tudod és úgy hajtod majd a motort ez nem gáz, én néha vadultam vele rendesen szal megéreztem amikor elszállt a szimeringem de, talán fel se tűnik normál használat közben... nem tom minden esetre nem a legjobb
te ezt hol nézted?
hol lehet ennyiért kapni?
nem tudja valaki,hogy mi az ára a gyári hengernek?
a képtetővillák (amik a sebességet állítják) tengelyeken csúsznak. lehet, hogy a tengely görbült, vagy valamitől meghízott, és a léptetővilla megszorul rajta. a kukactengely valószínűleg csapágyazva van, lehet bekapott valami szutykot és nem tud körbeforogni. de lehet hogy a fogaskerekek tengelyével van valami gubanc, és azért nem mozog rendesen a fogaskerék a tengelyen.
vagy lehet valami egészen más...
nem fog az széthullani, max kicsit koppan, ha erőset fékezel
Üdv!
Először is szeretnék elnézést kérni ugyanis nem NSR hanem MTX problémába szeretnék segítséget kérni.
A probléma a következő:
A váltóm egyszer csak elkezdett akadni aztán odáig fajult ,hogy
az 1. sebesség aztán olajat cseréltem de ugyanúgy akadozik.
Mindegyik sebességet veszi de néha nagyon akad van hogy be is ragad teljesen.
A legérdekesebb hogy kuplung nélkül teljesen hibátlanul veszi a sebességeket (kivéve az 1.-t)
Valaki tud valamit javasolni?!
KÖSZI
akkor bassza meg a teleszkópom majd akkor foglalkozok vele ha széthullik
Nem. a tiednek az a baja, hogy szét van baszva a króm (kalapáccsal vagy mi a fasszal), és pár rugózás után szétkaparja a szimmeringnek az élét, és onnantól kezdve meg nem csoda hogy folyik a cucc.