Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár amikor megirta emailbe hogy 140 körül járkált vele akko mondtam akko bazd is meg
bazki dejó hogy nem vettem ezt meg gondolkoztam rajt de akko jobb is..
Sziasztok!
Valaki tudna nekem olyanban segíteni, hogy mekkora a gyári nsr (94-es , macska lámpás) pontos dugattyúmérete?mert a pinkomotorson századmiliméterekbe van megadva, a túlméretek is egy-két századmiliméterrel nagyobbak, meg ha valaki tud esetleg még olyan helyet ahol vannak jó minőségű dugattyúk, akkor megköszönném.
Mennyibe hoztad el végül?
Láttam neten még egy hete 300ért.
nincs véletlen valakinek malossi hengerfeje?
ő lenne a masina:
nekem a teidhez csak blokkalkatrészeim vannak vagy esetleg kerekeim
Csáó mindenki!Keresek Honda nsr hez alkatrészeket!PL:elsőlámpa,fej idom,idomok stb...Minden érdekel !Akinek van valamije az írjon msn-en!92-es nsr-em van még a két körlámpás!Az msn címem az adatlapomon is megvan de ide is kiírom!proityrichard@freemail.hu
Előre is köszi
Értem.
A dobot te csináltad(csináltattad) vagy az egy gyártott dob?
pontosan hol laksz?
Lehet ő is úgy értette. Fékemre valaki? :S
akkor tényleg "fantasztikus állapotú"
Kéne egy kis segítség.
Ma amikor jöttem haza elpuhult a hátsó fékem, semmit sem fogott. Utána mentem 500 métert és azóta jó. Tipp?
helloszia mindenki!
ma sikerült vennem,egy fantasztikus állapotú nsr-t,amely 180-as malossival van szerelve.
a helyzet a következő,nem kicsit lett hengerfejes a gép...
ezért a következő lenne a kérdés!
nincs valakinek egy malossi hengerfeje?
vagy esetleg,egy komplett szett?
vagy egy gyári 125-ös?
Hello!

Egyik haveromnak volt, megmaradt a motor alkatrészeként. Henger sérült volt csupán, de már azt is eladta. Főtengely, váltó, kuplung még van neki elvileg. Sajos henger nincs. Ugyanis ez neki is úgy volt, hogy a motort törökbálinton vette, mint később kiderült, magyar kisipari dugattyúval (megjegyzem a kereskedés büszke arra, hogy ők milyen jó 50-125-ös motorokat hoznak be az országba, volt ez 2001-ben..) aztán bontott blokkot vett, annak a hengere került rá. (meg a főtengelye, hogy teljes legyena kép) Aztán ez így ette a vizet, újra megszorult, ekkor perselyezve lett a henger, és utána jó volt, de el is adta. Azóta megvan még a maradvány ebből a blokkból. Így ha valakinek kellene, pláne egyben, bizos meg tuid vele egyezni.
ikszdé
jajj pedig olyan egyértelmű
gyerekek sztetek ez kamu hirdetés?: http://www.hasznaltauto.hu/3218205_honda_nsr_1998
mert nem csöng ki 1ik szám sem Meg ez hogy 180km/h ezt valahogy nemtudom elhinni
Hali,
magvan még. Szóval úgy néz ki, hogy gyári rezó (duplakereklámpás R-ről) + ez a polírozott alu sportdob, amin van pár karc. 12-ért a tiéd +posta vagy futár. Ha kell, a prostreet kukac citromail pont hu-n vagy a harminc/33hat nyolcvan 97-es számon elérsz.
Több volt, mert már elkezdte kivenni a fojtásokat. 150et ment már végre úgy is. Csak elektronika híja volt már.
Engem érdekelne a kipufogód
Ha megvan még.
Amúgy nekem a csuklóm nem is fájt pár híreszteléssel szemben.
Én tegnap tesztelgettem egy városunk melletti úton, 11500-ig úgy forgott, h észre se vettem mikor ment fel. Még ment volna, de nem vagyok motorgyilkolós típus, szóval ha nem muszáj powerig se forgatom, ha KÖZLEKEDEK vele (persze minden úton belefér párszor ). Na de léptem eredetiségvizsgára.
18lóerő kb
Szerintem fölösleges ennyi pénzt költeni egy 125-ösre. Így is elég alázós a maga osztályában.
(Speciel én otthagytam egy '09-es rs-125öst is mostanság, bár kicsit van fojtva az is igaz.)
hallod én ezeket nem is tudtam miket nem tudsz:O kipróbálnám egyszer az nsr-ed:D am ahhoz képest h nekem nyitott verzió van sztem van benne egy kisebb folytás a kipufogóba nem véletlen ilyen halk vagy tévednék?
na mára ennyit jóéjt mentem aludni