beragadt csavart vagy áztatni kell diesel olajban, pár napot, vagy kalapácscal jkocogtatni, esetleg mindkettő.
De ondom, kocogtatni, nem szétverni:)
Amelyik be van ragasztva, azt melegyíteni kell, és kocogtatni.
tényleg nehúzzad már szegénykét, mert lehúzza az amúgy is igen magas fórumszínvonalat :D
vagy adjátok meg egymásnak egymás MSN jét / e-mailjét, aztán ott anyázhattok amennyit csak akartok :P
nem volt olyan vészesen olajos, meg a járókőről könnyen fel lehet mosni (ha mással nem, ultradermmel) szóval inkább a házban ügyködtem mint kint az esőben. lassan elkezdem összefele rakni, csak még kell szerválni valahonnan egy crm szervizkönyvet, aztán kikutatni pár alkatrészt a kis vödörből amit külön kaptam:D jó lesz gyakorlásra, kíváncsi vagyok hogy egy teljes blokkot össze lehet-e rakni belőle. (van egy olyan érzésem, hogy 1-2 apróság hiányzik, de még nem lehet tudni)
De más meg nem tudja olyan jól összerakni mint te, szóval jó helyen van az ott. Az alátétről meg annyit, hogy ezek szerint te már akkor tudtad, hogy venni fogok két szar blokkot amikor még senki más :D
Dehát előbb utóbb úgyis kész lesz, és akkor már csak új henger fog rá kelleni :P
Amúgy elbontottam most az egyik blokkot, de nem tudom belőle kiszedni az olajpumpát, mert elég emberesen bele van húzva az egyik csavar.
Arra biza de akkor úgy néz ki nem pöfög a motorod. Az meg hogy mikor lesz CBR-em több okból kétes, mert egyrészt még kell hozzá lóvé, másrészt meg tegnap óta szerelmes lettem egy 636-osba . ZX636 grandemoto.com
Hát bakker, szar a szerelő, rugjad ki:)
Tudom, mohosodjak meg, de valahogy 35 fokban nem volt kedvem beindítani a rezsót:)
Meg külömbe' is arra vártam, hogyf iderohaggyá, a pudvás alátéteddel:)
De ondom, kocogtatni, nem szétverni:)
Amelyik be van ragasztva, azt melegyíteni kell, és kocogtatni.
vagy adjátok meg egymásnak egymás MSN jét / e-mailjét, aztán ott anyázhattok amennyit csak akartok :P
mondom tőled egy levelet sem akarok elolvasni lehet az akármi!
Dehát előbb utóbb úgyis kész lesz, és akkor már csak új henger fog rá kelleni :P
Amúgy elbontottam most az egyik blokkot, de nem tudom belőle kiszedni az olajpumpát, mert elég emberesen bele van húzva az egyik csavar.
ZX636
grandemoto.com
Tudom, mohosodjak meg, de valahogy 35 fokban nem volt kedvem beindítani a rezsót:)
Meg külömbe' is arra vártam, hogyf iderohaggyá, a pudvás alátéteddel:)