Ha a közös motorozásra gondolsz, akkor azügyben emZoli barátunkat keresd fel, ugyanis a motorblokkom nála van, és ahogy tegnap kivettem a szavaiból, nem fogja elsietni az összerakását :D
Lehet neked már rég CBR ed lesz mire én visszakapom az NSR t : (
De ha gondolod akkor elmehetünk úgy, hogy te motorral mész én meg sétálok utánad :D
Most nem azért, nekem nincs ehhez semmi közöm, de egy fórumon nem te mondod meg hogy kinek ki mit írjon, szóval szerintem nyugodtan vegyél vissza a tempóból mert úgysem mész ezzel a modorral semmire!
ja és atolmég hogy a tiéd ilyen fos atolmég nemkell másét leszólni!
ha nemhiszed el eljösz bazmeg és kipróbálod! de ha látnifogod hogy megy 150-et akor hazáig rugdoslak!
tőled nemszeretnék töbet semit halani
oks?
hát a bal oldala!ahoyg kanyarodtam megcsúszott az eleje beált egyenesbe előúttem már a szalagkorlát utána meg a szakadék és satufék lefektettem leugrottam róla én pörögtem vayg 3-4 eta motor becsapódott a szalagkorlát ba! és az volt a durva hogy a kocsisok úgy mentek el melletem mintha misem történt volna de akráhány motoros meglátott azonnal állt meg!és vayg 4 en kiszettük a motorot aszalagkorlát alól hát 3 index első sárcédő bal oldali idom javítás+ festés a hátsó idom ugyen ez meg a kormányt vissza egyenesítenijah meg az orra ahogy odavágodott meg csúszott az is!
hát mihez kell és mekkora?Mert nekem van 2 hengerfejtömitésem is. 1 db a 125 ös hengerhez(nem túlméret) és 1 darab a 160 ashoz mert mindkettő henger szarXD nemtom mennyire jó állapotúak de ha érdekel lefotózom. ns 125 ös hengeré.de elvileg ugyanaz a 2 ha nsr ről van szó.
Én nem sietek sehova, az izzó is megvár
igazából oktatófüggő hogy meddig vállalja be az oktatást, meg attól is függ hogy meddig vannak motoros vizsgaidőpontok. Nekem október utolsó napjaiban lett meg a városi.
Meddig szokott oktatás lenni(különbözeti)
Eddig elfelejtettem,aug már nagyon foglalt még ehhez a 2 alkalomhoz is(merthogy nem több) viszont ha jól emléxem majdnem novemberig szoktak menni,nem?
(stephan izzót nem volt időm,majd talán holnap ha esne az eső meg tudom nézni,türelem )
de szerintem lazán belefér 160-szerintem-de még lehet hogy 170-is ahogy az előző tulaja mondta! csak aszt már tényleg nem akarom kipróbálni mert az már naon gyolkolás lene MAX:majd egyszer 160 at akarok meni vele asztán elég
helo
Lehet neked már rég CBR ed lesz mire én visszakapom az NSR t : (
De ha gondolod akkor elmehetünk úgy, hogy te motorral mész én meg sétálok utánad :D