Hülye kérdés...: A gyújtás h van megcsinálva? Ha rajtahagyom trafó leég vagy még máshogy van kötve? Mert ugye helyzetjelző is csak akkor van, ha rajta van a gyújtás is...
Amúgy 94-es, macskalámpás.
Na a második felét nem küldte el:
Szombaton jöttem haza és este meg is szívattam magam. Előtt egy gombnyomás és indul. 20 perc alatt semmi, csak teker az önindító (persze ebből 15 percig néztem mi baja lehet). Megnézni nem tudtam rendesen, mert a parkolóba nem volt lámpa. Elkezdem tolni és a fénybe megláttam, h a vészleállító. De imádom a gépet.
Örömmel bejelentem, hogy kedd óta egy NSR tulaja vagyok. Majd holnap rakok fel képeket róla. Amúgy azon csodálkoztam, hogy 1160 km-en 4,7-et evett, pedig nem tököltem.
Tudna nekem segíteni valaki?
Megállt az nsr-em, előtte teljesen jó volt, és egyszercsak nem akart beindulni. Előtte egy percel még beindult, és teljesen jól ment... . Tolásra sem indult, meg sehogysem....
Néztem hogy van-e szikra, és az sincs. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond? Kondenzátor, esetleg valami más? Tudom hogy sok minden lehet a baja, de szerintetek mégis mik lehetnek?
Előre is kösz!
Sziasztok!
Nekem egy 180-as Malossi hengeres NSR-em van és olyan problémám van,hogy a motor most esett át egy kisebb "felújításon"(csapágyak,új tömítés stb)Régebben könnyedén indította az önindító,de most már csak tolásra indul.Ezzel mit lehet csinálni?Másfajta motornak az önindítója nem megy fel NSR-re?
Köszi!
persze, hiszen gyárilag a 125-ös hengerhez van beállítva. Ha nem nyúlsz hozzá, ragadhat...
Azt hogy mekkora kell csak szerelő tudja belőni, olyan aki ért hozzá
Helló!
De attól h elektronikus attól függetlenül nem muszáj hozzá akkumlátor számos olyan fordulatszámmérő van 125-ös speed motorokban ami csak a trafóra és testre kell kötni és megy is! És ebben nem vagyok biztos h kell vagy nem :S
Eladó a vas!160-as pollini,34-es delortókarbi,250-es 4ütemű dobbal!Mély hangja van,nagyon jól húz.Karban tartott ,Olajból a legjobbat kapta:Motul,Agip Speed stb,
Érdeklődni:06303915363 vagy www.bojtor.imre@freemail.hu
Amúgy 94-es, macskalámpás.